blank
 
blank

Τα άστρα στις 29 Ιουλίου 2012: Σελήνη εξάγωνο με Άρη & ο ουρανός μας πασπαλίζει με αστερόσκονη...

 
Τα άστρα στις 29 Ιουλίου 2012: Σελήνη εξάγωνο με Άρη & ο ουρανός μας πασπαλίζει με αστερόσκονη...
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα την Κυριακή 29 Ιουλίου 2012.

Και σήμερα το αστρικό σκηνικό προσφέρει τα δώρα του.

Το πρωί.

Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη τις πρωινές ώρες μας βγάζει έξω, στις παραλίες, για καφέ με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Το καλοκαίρι είναι εδώ… στην καθημερινότητά μας, στις ζωές μας, στις καρδιές μας και μας προσκαλεί να το χαρούμε με οποιονδήποτε τρόπο.

Το βράδυ.

Τις βραδινές ώρες της Κυριακής, η αντίθεση της Σελήνης με την θεά του έρωτα Αφροδίτη δημιουργούν μια μεταβλητότητα στα συναισθήματά μας, λειτουργούμε με αρκετή δόση κτητικότητας απέναντι στα πρόσωπα που αγαπάμε, και νοιώθουμε την ανάγκη να καταναλώσουμε ποτό, φαγητό, συναίσθημα ...ίσως χάσουμε για λίγο το ‘’μέτρο’’ αλλά μην σας ανησυχεί. Τα πράγματα επανέρχονται, και επανεκτιμώνται, αφού η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο επαναφέρει την λογική μας και το συναίσθημα μας στη αρχική του κατάσταση.

Τα ερωτικά μας.

Ερωτικά, δεν ξέρω αν ο ταχυδρόμος χτυπά περισσότερες από μια φορές, όμως κάποιες παλιές σχέσεις θα ξαναχτυπήσουν την πόρτα, ζητώντας σας μια νέα ευκαιρία. Δώστε χρόνο στο σύμπαν! Εξάλλου οι αποφάσεις που τώρα παίρνονται, σε ερωτικό και όχι μόνο επίπεδο, δεν γίνεται να είναι αμετάκλητες.
 
Ας απολαύσουμε λοιπόν μια Κυριακή χαράς, κεφιού και ανεμελιάς! Εσύ τι θα κάνεις; Προετοιμάσου γιατί τα καλύτερα… είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!
 

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2012 00:00:00