blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ερμής-Ποσειδώνας: ‘‘Ο δρόμος δεν είναι στον ουρανό… ο δρόμος είναι στην καρδιά!’’ (Πλάτωνας).

 
Τα άστρα σήμερα! Ερμής-Ποσειδώνας: ‘‘Ο δρόμος δεν είναι στον ουρανό… ο δρόμος είναι στην καρδιά!’’ (Πλάτωνας).
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012.

‘‘Ο δρόμος δεν είναι στον ουρανό… ο δρόμος είναι στην καρδιά!’’ (Πλάτωνας)
 
Μετά το όμορφο Αυγουστιάτικο φεγγάρι που ζήσαμε χτες, η Σελήνη συνεχίζει για λίγες ακόμη ώρες την πορεία της στο ζώδιο του Υδροχόου, για να περάσει το απόγευμα στο ζώδιο των Ιχθύων. Η συνάντησή της με τον Ποσειδώνα τις βραδινές ώρες, συνεχίζει να μας δημιουργεί την διάθεση της φυγής και του ονειροπολήματος. Οι νύχτες του καλοκαιριού είναι ιδανικές για να στήσουν το δικό στους εξωτικό σκηνικό, είτε βρισκόμαστε ακόμη στην πόλη, είτε βρισκόμαστε σε ένα περιβάλλον διακοπών!

Ερμής-Ποσειδώνας: Όψη που απαιτεί προσοχή

Από την άλλη μεριά, ο Ερμής σε μια όψη χιαστί με τον Ποσειδώνα, δημιουργεί ένα μικρό… κομφούζιο στις σκέψεις μας, δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσουμε το παραμύθι απ την πραγματικότητα, αν αυτό που ζούμε είναι αυτό που επιθυμούμε ή εμείς το “φτιάχνουμε” σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες. Γενικότερα, αυτή η όψη μας βάζει σε διλλήματα και χρειάζεται να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στην απάντηση, αφού όπου εμπλέκεται ο Ποσειδώνας είναι πιθανή και κάθε μορφής εξαπάτηση…
 
Βεβαίως, η άλλη πλευρά αυτής της όψης είναι η έμπνευση και το όραμα! Μια όψη που μπορεί να σου ανοίξει την πόρτα των ιδεών, που αν τις ακολουθήσεις, ίσως σου δώσουν κάτι πραγματικά μεγάλο!
 
Ωστόσο, σήμερα Ιχθείς, Παρθένοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου (και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά) προσέχουμε… Όχι γιατί μπορεί να γίνει κάτι κακό, αλλά ας μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις, ούτε να επενδύσουμε σε μια πρόσφατη γνωριμία, που νοιώθουμε ότι μας κάνει να πετάμε στους ουρανούς! Ζήστε, περάστε καλά, ονειρευτείτε, ερωτευτείτε, ενδώστε σε ό,τι κάνει την καρδιά σας να χτυπά πιο δυνατά και αφήστε τον χρόνο να σας δείξει ποιόν πρέπει να εμπιστευτείτε και ποιόν όχι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που συνήθως αντιμετωπίζουμε, είναι όταν πρέπει να απαντήσουμε στα σε εκείνα τα τρελά ερωτήματα, που γεννά το μυαλό μας, όταν έρχεται αντιμέτωπο με μια κατάσταση, που μας κάνει να νοιώθουμε καλά: “Άραγε θα κρατήσει;”
 
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το μόνο που έχουμε, είναι το ΤΩΡΑ! Αυτή η στιγμή, αυτή η δουλειά, αυτά τα μάτια, που μας κοιτάζουν γεμάτα από επιθυμία… Το αύριο έχει πάντα ένα άλλο όνειρο για μας! Το σήμερα όμως έχει μαγεία… Το παλιό ρητό, από τον ‘‘Κύκλο των Χαμένων Ποιητών’’ είναι πάντα επίκαιρο! “ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ” ή… τη νύχτα!

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-08-2012 00:00:00