blank
 
blank

Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο & Άρης εξάγωνο με Πλούτωνα ...Ζητείται ψυχραιμία!

 
Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο & Άρης εξάγωνο με Πλούτωνα ...Ζητείται ψυχραιμία!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 και Αφροδίτη τετράγωνο με Κρόνο

Η εβδομάδα ξεκινά ρίχνοντάς μας… στα βαθιά, μια και το τετράγωνο της τρυφερής Αφροδίτης με τον πανίσχυρο Κρόνο, ’’στριμώχνει’’ αρκετά τα πράγματα γύρω μας αλλά και τις ζωές μας, φέρνοντας μας αντιμέτωπους με τις επιλογές που μέχρι τώρα έχουμε κάνει.
 
Το σίγουρο είναι πως θα νιώσουμε να περιορίζονται αυτά που μπορούμε να κάνουμε, κι αυτό ίσως μας οδηγήσει σε μια προσωρινή απογοήτευση και σε μια διάθεση να κλειστούμε στον εαυτό μας και να μην έχουμε επαφή με κανέναν, ιδιαίτερα με τον σύντροφό μας τροφοδοτώντας από την μεριά του αντιδράσεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και ρήξεις.
 
Από την όψη αυτή, πλήττεται κυρίως ο τομέας των σχέσεων, οι οποίες περνούν κάτω από την σκληρή δικαιοσύνη – κρίση του Κρόνου. “Τι μας έφερε μέχρι εδώ;”. “Πόσο ικανοποιημένοι αισθανόμαστε μαζί του –της;”. Όλα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και κρίνονται όχι αντικειμενικά, αλλά με τη διάθεση της σκληρής κριτικής απέναντι στους άλλους. Βεβαίως πριν ανοίξουμε το στόμα μας και εκτοξεύσουμε …μύδρους στον σύντροφό μας είναι σημαντικό να σκεφτούμε και τη δική μας μέχρι τώρα στάση και κατά πόσο έχουμε συμμετοχή στο λάθος …γιατί πάντα (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και η δική μας συμμετοχή έχει λειτουργήσει καθοριστικά στην στάση του άλλου.
 
Είναι σημαντικό τώρα να μην αφήσουμε την ανασφάλεια μας να οδηγήσει σε ακραίες λύσεις, γιατί στη συνέχεια μπορεί να μετανιώσουμε για τις αποφάσεις που πήραμε ‘’εν βρασμώ’’. Το τετράγωνο Αφροδίτης Κρόνου είναι μια όψη που χρειάζεται χρόνο για να ξαναβρεί τι ς χαμένες του ισορροπίες. Φροντίστε να τον εξασφαλίσετε και μην αρκεστείτε σε παρορμητικές και ακραίες αποφάσεις. Από την άλλη μεριά η όψη αυτή παραπέμπει και σε οικονομικές δυσκολίες , γι’ αυτό πριν βυθιστείτε στην θάλασσα της απογοήτευσης σκεφτείτε πως είναι μόνο μια όψη που διαρκεί προσωρινά! Παρακάτω θα έχουμε την δυνατότητα να ξαναβρούμε τους χαμένους μας ρυθμούς και να ξαναζωντανέψουμε το παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς η Αφροδίτη στις 7 του μηνός μπαίνει στον Λέοντα κι εμείς ξαναβρίσκουμε τις χαμένες μας ισορροπίες. Οπότε μην ανησυχείτε.

Άρης εξάγωνο με Πλούτωνα

Παράλληλα πραγματοποιείται και η όψη εξαγώνου του Άρη με τον Πλούτωνα, μια όψη ιδιαίτερης δυναμικής που από μια πλευρά θα λειτουργήσει καθοριστικά, ρίχνοντας περισσότερο φώς στα σκοτάδια της ύπαρξης μας, βγάζοντας στην επιφάνεια ότι μπορεί μέχρι τώρα να ζούσε και να λειτουργούσε ‘’κάτω’’ από την επιφάνεια, είτε αυτό αφορά κρυμμένα συναισθήματα και δεξιότητες που τώρα βγαίνουν και αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο, είτε την αποκάλυψη καταστάσεων που λειτουργούν παρασκηνιακά και με κάποιον τρόπο τώρα αποκαλύπτονται, προκειμένου να λειτουργήσουν βοηθητικά στις πορεία μας.
 
Η άλλη πλευρά της όψης μιλά για το… σεξ, όπου εδώ παίρνει μια άλλη διάταση μεγαλώνει την ισχύ και την έντασή του και το προσφέρει σαν ένα σημαντικό τρόπο εκτόνωσης και τέρψης των αισθήσεων, αλλά και σαν μέσο εκτόνωσης των συγκρούσεων. Σεξ άγριο και παθιασμένο από τους Μετρ του είδους (Άρης Πλούτωνας είναι αυτοί), οπότε όσοι πιστοί ….ας τους ακολουθήσουν…
 
Πάντως Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τελευταίου δεκαήμερου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, μην αφήσετε την ημέρα να σας παρασύρει. Απομονωθείτε, ναι, είναι προτιμότερο και αποφύγετε να συζητήσετε πράγματα που σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο. Υπάρχουν κι άλλες μέρες που θα μπορέσετε να εκφραστείτε καλύτερα, αλλά και να σας καταλάβουν… Προς το παρόν…. κρατήστε χαμηλούς τόνους και ψυχραιμία... Είναι σίγουρο πως αυτό δεν θα το μετανιώσετε!

  • Για μια προσωπική πρόβλεψη, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
  • Οι αστρολογικές όψεις των προηγούμενων και επόμενων ημερών & η επιρροή τους στα ζώδια στο Αστρολογία Προβλέψεις.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-09-2012 00:00:00