blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ένα όμορφο αστρικό σκηνικό, μας προετοιμάζει για θετικές αλλαγές.

 
Τα άστρα σήμερα! Ένα όμορφο αστρικό σκηνικό, μας προετοιμάζει για θετικές αλλαγές.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012.

“Ο μόνος τρόπος να σταθώ με μεγαλοσύνη απέναντι στον ίδιο μου τον εαυτό δεν είναι τι κάνω στο σώμα μου, αλλά τι κάνω στο μυαλό μου” (Ramtha).
 
Τελειώνοντας αυτός ο μήνας παρ’ όλο που στο πέρασμά του ταλαιπώρησε πολλούς από εμάς, και μας έβαλε σε μια δύσκολη διαδικασία ξεκαθαρισμάτων, συγκρούσεων, εντάσεων -τόσο σε προσωπικό όσο και σε ένα ευρύτερο πλαίσιο- μας στρώνει ένα κόκκινο χαλί! Ο ουρανός ανάβει τα φώτα του και διοργανώνει μια γιορτή “αποχαιρετισμού” προσκαλώντας μας να γιορτάσουμε μαζί του τη συνέχεια του καλοκαιριού, παραδίνοντας μαζί μας τη σκυτάλη στον αγαπημένο μήνα τον Αύγουστο!

Ένα όμορφο αστρικό σκηνικό.

Η εβδομάδα έχει Εκπλήξεις και Δώρα, που θα δοθούν στον καθένα από μας ξεχωριστά σε ειδική συσκευασία (ειδική παραγγελία του Βασιλιά Ήλιου και του Ουρανού για τους υπηκόους του), με ωραίο περιτύλιγμα και χρωματιστή κορδέλα! Τόσο το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την Δευτέρα, όσο και το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό την Τρίτη, αλλά και το εξάγωνο του ήλιου με τον Δία στην αρχή του Αυγούστου, προετοιμάζει το έδαφος και φέρνει εκείνες τις αλλαγές ή τις απαντήσεις που περιμέναμε για να νιώσουμε καλά και να μπούμε στην χαρά του καλοκαιριού και της ζωής! Ακόμα και η Πανσέληνος της εβδομάδας που γίνεται στον άξονα Λέοντα Υδροχόου, μιλά για την φωτεινή πλευρά της ζωής που όλοι μπορούμε να απολαύσουμε τώρα.

Ώρα για θετικές αλλαγές.

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ είναι η εξής: Μην περιμένετε συγκεκριμένα πράγματα να σας συμβούν, μην βάζετε στο μυαλό σας αυτά που νομίζετε ότι επιθυμείτε. Να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτά που σας συμβαίνουν, περιμένοντας να δείτε από ΠΟΥ μπορεί να έλθει το καλύτερο. Ανοίξτε την πόρτα της καρδιάς και της ζωής σας στο ΑΓΝΩΣΤΟ, και παραδοθείτε στον σχεδιασμό που έχει ορίσει κάτι πολύ μεγαλύτερο από εμάς : ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
 
Οτιδήποτε σκεπτόμαστε, φανταζόμαστε ή επιθυμούμε πάντα -ή σχεδόν πάντα- κινείται μέσα στα πλαίσια μιας συγκεκριμένης οπτικής. Πρόκειται για την οπτική αυτή που έχουμε καλλιεργήσει στα λίγα ή περισσότερα χρόνια της ζωής μας, που όμως λειτουργεί με πλαίσια, νόμους, κανόνες και πάνω απ’ όλα …λογική! ...Και κατά συνέπεια, ακολουθεί συγκεκριμένο τρόπο εκδήλωσης και λειτουργίας των όποιων πραγμάτων, προσώπων ή καταστάσεων εμφανίζονται στη ζωή μας.
 
Όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αλλαγή, αν δεν καταφέρουμε να βγούμε από αυτό το γνωστό, το οικείο και το αναμενόμενο, τουλάχιστον όχι γι’ αυτή την πραγματική αλλαγή που βαθιά στην ψυχή μας όλοι λαχταράμε και περιμένουμε… Επιτρέψτε στους Ουρανούς να κάνουν το θαύμα τους, συμπλεύστε με την κοσμική ροή, επιτρέψτε της να σας καθοδηγήσει εκείνη και να σας αποκαλύψει την δική της αλήθεια για εσάς… Γιατί συμβαίνουν θαύματα, αρκεί… να τους το επιτρέψουμε!
 

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2012 00:00:00