blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό. Το σύμπαν γιορτάζει με βεγγαλικά και μας χαρίζει ευχάριστες εκπλήξεις από το πουθενά!

 
Τα άστρα σήμερα! Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό. Το σύμπαν γιορτάζει με βεγγαλικά και μας χαρίζει ευχάριστες εκπλήξεις από το πουθενά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αστρολογία - Τα άστρα την Τρίτη 31 Ιουλίου 2012.

Το μόνο κινηματογραφικό έργο που παίζεται στον εγκέφαλό μας, είναι αυτό που είμαστε ικανοί να δούμε! (Ramtha)
 
Επιτέλους σήμερα πραγματοποιείται η όψη τριγώνου του Ήλιου με τον Ουρανό, για την οποία σας έχουμε ξαναμιλήσει. Ο Ήλιος στο πλανητικό σύστημα εκπροσωπεί την σπουδαιότερη αρχή, την έκφραση, είναι ο ζωοδότης πατέρας, που στέλνει τις ευεργετικές του ακτίνες στη ζωή μας… Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης του ξαφνικού, της έντασης και της ανατροπής, αυτός που θα αλλάξει από την μια στιγμή στην άλλη όλα τα δεδομένα μας και θα μας ορίζει μια διαδρομή συχνά τελείως διαφορετική από αυτήν που έχουμε επιλέξει να προχωρήσουμε….

Ένα εκρηκτικά εντυπωσιακό πλανητικό σκηνικό!

Σκεφτείτε ότι ο Ουρανός βρίσκεται στον Κριό, ένα πύρινο ζώδιο που εκφράζεται μ’ έναν ενεργό και αυθόρμητο τρόπο (πάντα έτσι εκφράζεται ο Ουρανός, αλλά εδώ μεγεθύνεται). Ο Ήλιος επίσης σε πύρινο ζώδιο, αυτό του Λέοντα, που έχει ανάγκη να δημιουργήσει, να χαρεί και γενικότερα να ‘‘γεννήσει’’ ιδέες, καταστάσεις, δουλειές, έρωτες, ευκαιρίες… Βάλτε λοιπόν όλη αυτήν την δυναμική στο συμπαντικό μπλέντερ… το αποτέλεσμα εκρηκτικά εντυπωσιακό, σαν να σκάνε πάνω από το κεφάλι μας χιλιάδες βεγγαλικά μαζί!

Σημαντικές, θετικές εξελίξεις!

Είναι η δουλειά που θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, ο έρωτας που θα συναντήσεις στο λεωφορείο που πηγαίνεις στην δουλειά σου, η οικονομική ενίσχυση από το πουθενά και ένα σωρό άλλα πράγματα (ο κατάλογος είναι μεγάλος, ατελείωτος και προσωπικός), μια και η ‘‘έκτακτη τύχη’’ που μπορεί να φέρει στον καθένα μας, αφορά αποκλειστικά στο γενέθλιο χάρτη του. Εκείνοι που δέχονται περισσότερο τις ευεργετικές επιρροές της όψης είναι οι Κριοί, που έχουν γεννηθεί 29, 30 & 31 Μάρτη,οι Λέοντες της 1,2 & 3 Αυγούστου, οι Ζυγοί 2, 3 & 4 Οκτώβρη, οι Τοξότες 1, 2 & 3 Δεκέμβρη, οι Δίδυμοι 30, 31 Μαίου και οι Υδροχόοι 30, 31 Ιανουαρίου. Ακόμα και όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες ή ωροσκόπο στα ζώδια αυτά, έχουν να περιμένουν μια σημαντική εξέλιξη στη ζωή τους.
 
Εσείς σταθείτε και παρατηρήστε το χρώμα που έχει ο Ουρανός, όταν τον φωτίζουν τόσα πυροτεχνήματα! Γιατί στην προκειμένη περίπτωση, δεν είναι ο Ουρανός αλλά η ζωή σας! Αυτή θα φωτιστεί σίγουρα!
 

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-07-2012 00:00:00