blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Σελήνη στους Ιχθείς. Η ώρα της Σταχτοπούτας... (Φόρεσε το στέμα ...μη ξεχάσεις το γοβάκι).

 
Τα άστρα σήμερα! Σελήνη στους Ιχθείς. Η ώρα της Σταχτοπούτας... (Φόρεσε το στέμα ...μη ξεχάσεις το γοβάκι).
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


Η Σελήνη σήμερα στους Ιχθείς, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη τους τον Ποσειδώνα! Πράγμα που σημαίνει πως η ευαισθησία αλλά και η συναισθηματική καταιγίδα, μαζί με την ονειροπόληση, θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

Υπάρχει μια ασάφεια εδώ, σε γενικότερο επίπεδο, οσον αφορά τις σχέσεις μας, τη ζωή μας, τις αποφάσεις και τα σχέδιά μας. Ας αποφύγουμε τις οποιεσδήποτε ανακοινώσεις αποφάσεών μας στον περίγυρο, αφού δεν υπάρχει πρακτική σκέψη και ας προσπαθήσουμε να αγκιστρωθούμε σε κάτι σταθερό τη στιγμή αυτή, είτε είναι ιδέα, είτε άτομο, είτε κατάσταση.

Η βαθύτερη επιθυμία μας είναι να ζήσουμε πάλι όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, να αναπολήσουμε τα παλιά και να πιαστούμε από ωραίες σκέψεις.

Εάν ενισχύσουμε τη δημιουργικότητά μας και δεν την αφήσουμε να χαθεί μεσα στην απραξία, θα έχουμε ευκαιρίες για αλλαγές και εμπνεύσεις. Και οι εμπνεύσεις πρέπει να μετουσιωθούν σε έργα, ώστε να αφήσουμε το στίγμα μας, ειδικά σε εποχές που τελευταία χαρακτηρίζονται από δημιουργική στειρότητα.

Ερωτικά, μπορεί να απογειωθούμε, συναισθηματικά και σεξουαλικά, ψυχικά και πνευματικά, αρπαγμένοι από ένα βλέμμα ή ένα λόγο του ανθρώπου που αγαπάμε! Αλλά προσοχή, γιατί με Σελήνη Ποσειδώνα σύνοδο, το love story ενδέχεται να θυμίζει πολύ κάτι από Σταχτοπούτα! Όπως και να ‘χει, καλοκαίρι είναι ...απολαύστε το όνειρο!

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-08-2012 00:00:00