blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα! Σκηνοθετήστε το δικό σας παραμύθι. Τα καλύτερα στο ...τέλος!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα! Σκηνοθετήστε το δικό σας παραμύθι. Τα καλύτερα στο ...τέλος!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 


Μπορεί η εβδομάδα να μας κάνει ποδαρικό με μια σελήνη στον Κριό που φέρνει μια σχετική αναστάτωση με την παρορμητική διάθεση που δημιουργεί στους περισσότερους από εμάς, και η εμπλοκή της με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σε δύσκολες γωνίες να δημιουργήσουν ένα κλίμα συναισθηματικής σύγχυσης.

 
Θέλουμε να εκτονώσουμε ότι νιώθουμε να μας βαραίνει, δημιουργώντας εντάσεις, συγκρούσεις και απογοητεύσεις με τους γύρω μας, ιδιαίτερα σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Αλλά κρατάμε στα υπ΄οψιν πως όλα αυτά έχουν τον χαρακτήρα του προσωρινού και κατά τη διάρκεια της ημέρας, μια και αργά το βράδυ το εξάγωνο της σελήνης με τον Δία εκτονώνει και καταπραΰνει ότι δημιουργήθηκε μέσα στην ημέρα, τόσο μέσα μας όσο και με μια γενναιόδωρη διάθεση σύμπνοιας και συγχώρεσης για τους άλλους.
 
Αφροδίτη στον Καρκίνο ...τέλος καλό, όλα καλά.
 
Όμως αν και η εβδομάδα ξεκινά λίγο…ανάποδα, έχει να μας αποκαλύψει ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αλλαγές, όπως αυτή της γλυκειάς και ερωτικής Αφροδίτης, που μετά την μεγάλη παραμονή της στο ζώδιο tων Διδύμων, επιτέλους περνά στον Καρκίνο! Μια θέση που ταιριάζει περισσότερο στην ζεστή και τρυφερή φύση της, ενισχύοντας την διάθεση μας για μόνιασμα, συντροφικότητα, αγάπη, φιλία, δόσιμο, οικογένεια …χρήμα!
 
Στην διαδρομή της θα περάσει από… το παραδεισένιο και το στρωμένο ρομαντισμό και όνειρο βασίλειο του Ποσειδώνα, όπου την περιμένουν πραγματικά μοναδικά ονειρικές συγκινήσεις, άμεσα συνυφασμένες με την ευαίσθητη φύση της, προσφέροντας απλόχερα στους αποδέκτες της όψης …το παραμύθι του καλοκαιριού. Αυτό με το ...βάτραχο που έγινε πρίγκιπας για την αγαπημένη του… ή όπως αλλιώς μπορεί να έχει φτιαχτεί στο μυαλό του καθενός το δικό του παραμύθι …με θάλασσες, ακρογιαλιές, παραλίες, φωτιές, έρωτες... Τις επόμενες μέρες ετοιμαστείτε να γίνετε εσείς οι σκηνοθέτες του δικού σας παραμυθιού έτσι ακριβώς όπως θέλετε να το ζήσετε…
 
Παρακάτω βεβαίως δεν ξέρω αν ο πρίγκιπας ξαναγίνει βάτραχος, μια και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ουρανό, μας επαναφέρει με ξαφνικό τρόπο στην πραγματικότητα και αργότερα η Αφροδίτη έρχεται σε αντίθεση με τον φοβερό Πλούτωνα, ερχόμενη αντιμέτωπη μ’ εκείνα τα αρχέγονα και πρωτόγνωρα συναισθήματα της ζήλιας. Της ζήλιας εκείνης που γεννιέται από τον απόλυτο και μοναδικό έρωτα, που προσπαθεί να ξεπεράσει τον εαυτό της, αλλά τελικά γίνεται δεσμώτης του πάθους που την κυριεύει .Και βέβαια στο τέλειωμα της διαδρομής της το τετράγωνο της με τον Κρόνο, που θα την φέρει αντιμέτωπη με τις επιλογές της και την τελική της θέση απέναντι στα πράγματα που την έφεραν μέχρι εδώ!
 
Είναι μια συναρπαστική διαδρομή, γεμάτη όνειρο, μυστήριο, ανατροπές και δράση από αυτές που μόνο το σύμπαν μπορεί να πλέξει. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, αλλά και Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, επιβιβαστείτε στο όχημα των ουρανών για ένα νέο κύκλο εμπειριών… Ένα μπορώ να σας υποσχεθώ... Πως στην διαδρομή αυτή δεν θα βαρεθείτε!
 

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-08-2012 00:00:00