blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Η Σελήνη στον Ταύρο, ο Ερμής σε ορθή πορεία. Πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.

 
Τα άστρα σήμερα! Η Σελήνη στον Ταύρο, ο Ερμής σε ορθή πορεία. Πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τετάρτη 8 Αυγούστου με Σελήνη στον Ταύρο

Η Σελήνη μας κοιτάζει από τα ζώδιο του Ταύρου, όπου εισέρχεται στις 10:29 πμ, δημιουργώντας ένα όμορφο κλίμα στην καθημερινότητα μας, είτε βρισκόμαστε στην Αθήνα είτε σε κάποιο νησί και απολαμβάνουμε τις διακοπές μας. Αρχικά συναντά την Αφροδίτη, ενισχύοντας την καλή μας διάθεση, ενώ λίγο αργότερα η συνάντησή της σε όψη τετραγώνου με τον Ερμή, μας δημιουργεί μια μικρή συναισθηματική ένταση, από αυτές που όλα μας φταίνε και δεν ξέρουμε και τι θέλουμε! Συναντώντας τον Ποσειδώνα, στις 2:50 το μεσημέρι, μια τάση φυγής και ονειροπόλησης μας ξεσηκώνει (ιδιαίτερα αν βρισκόμαστε ακόμη στην Αθήνα). Οι αποδράσεις μπορεί να είναι ποικίλες, ανάλογα το μέρος που βρίσκεστε… Από την απόλαυση μιας δροσερής μπύρας στο κέντρο της πόλης με καλή παρέα, ως και την χαλάρωση το μεσημέρι του καλοκαιριού δίπλα στο κύμα και απολαμβάνοντας την παρέα της θάλασσας!
Sponsored Links

Ο Ερμής σε ορθή πορεία

Παράλληλα, σήμερα ξεκινά ο Ερμής την ορθή του πορεία βάζοντας ένα τέλος στις αναβολές και τις καθυστερήσεις της τελευταίας περιόδου, και φέρνοντας τις πολυπόθητες ισορροπίες στις ζωές μας.

Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο

Για τους Κριούς φέρνει… έρωτες ή κάτι που έχει μείνει σε εκκρεμότητα σχετικά με τις ερωτικές τους υποθέσεις, επανέρχεται και ξεκαθαρίζει.
Για τους Ταύρους, τακτοποίηση οικογενειακών θεμάτων ή ένα οικονομικό ζήτημα βρίσκει συμπαράσταση και πιθανή λύση από άτομα της οικογένειας.
Για τους Διδύμους, οικονομικές λύσεις και τακτοποιήσεις σε ό,τι τους απασχόλησε τελευταία.
Για τους Καρκίνους, νέα ειδήσεις μηνύματα, αλλά και αποκαλύψεις από ό,τι μέχρι σήμερα μπορεί να κρατούσατε κρυφό ή συνέβαινε πίσω από την πλάτη σας, αλλά δεν το είχατε αντιληφθεί .
Για τους Λέοντες, οικονομικές ευκαιρίες που μπορεί μέχρι τώρα να ήταν ορατές, αλλά δεν έπαιρναν οριστικό χαρακτήρα, τώρα επανέρχονται και φέρνουν λύσεις.
Οι Παρθένοι, ίσως μπείτε τώρα σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης ή λειτουργείτε περισσότερο στην παρασκηνιακή πλευρά των πραγμάτων, προετοιμάζοντας κάποια σχέδια σας.
Για τους Ζυγούς, ο Ερμής έρχεται να φέρει καινούργιους φίλους και γνωριμίες ή ακόμα και την επίλυση κάποιας παρεξήγησης, που μπορεί να συνέβη ανάμεσα σ’ εσάς και κάποια φιλικά σας πρόσωπα.
Οι Σκορπιοί, αν είχατε κάποιες επαγγελματικές προτάσεις ή ευκαιρίες που δεν σας βγήκαν όπως θα θέλατε στο παρελθόν, τώρα επανέρχονται με νέους όρους και νέα δεδομένα.
Για τους Τοξότες, σχέσεις και συνεργασίες που για κάποιο λόγο δεν ευδοκίμησαν το προηγούμενο διάστημα, ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σας! Αλλά και αν το θέμα των διακοπών ήταν μέχρι τώρα ασαφές, τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας !
Για τους Αιγόκερους, οικονομικές διεκδικήσεις από συνεργάτες ή σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν σας βγήκαν το προηγούμενο διάστημα, επαναδιαπραγματεύονται εκ νέου!
Για τους Υδροχόους, σχέσεις, συνεργασίες, έρωτες… όλα ζητούν μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή σας και στην καρδιά σας...
Για τους Ιχθείς, τακτοποίηση εργασιακών θεμάτων, αλλά μπαίνει και μια τάξη στην μέχρι τώρα ξέφρενη καθημερινότητά σας.
 
Ας ξαναμπούμε λοιπόν στους ρυθμούς μας, κανονίζοντας τα σημαντικότερα θέματα μας… Όπως το να πάμε επιτέλους διακοπές! Τι λέτε;

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 08-08-2012 00:00:00