blank
 
blank

Τα άστρα σήμερα! Σελήνη στον Ταύρο, Ερμής σε ημιεξάγωνο με Αφροδίτη ...Μια αυγουστιάτικη διάθεση.

 
Τα άστρα σήμερα! Σελήνη στον Ταύρο, Ερμής σε ημιεξάγωνο με Αφροδίτη ...Μια αυγουστιάτικη διάθεση.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στόχευε για το φεγγάρι… ακόμα κι αν αστοχήσεις, θα βρεθείς κάπου ανάμεσα στα αστέρια… (Πλάτων)

Η μέρα ξεκινά με τη διάθεση που μας δίνει ο μήνας Αύγουστος, αυτήν της ξεκούρασης, της καλοπέρασης και της χαλάρωσης, μια κι η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, στέλνοντας τις ευεργετικές της ακτίνες στην διαμόρφωση της διάθεσής μας. Τις βραδινές μόνο ώρες το τετράγωνο του Ήλιου με την Σελήνη μπορεί να μας δημιουργήσει κάποια εσωτερικά διλλήματα και συγκρούσεις, που ίσως προς στιγμήν μας βγάλουν έξω από το καλό κλίμα της ημέρας, αλλά μην ανησυχείτε, γιατί θα είναι παροδικό. Επίσης άλλη μια επιβοηθητική όψη της ημέρας είναι το ημιεξάγωνο του Ερμή με την Αφροδίτη, το οποίο ενισχύει την επικοινωνία και την αρμονία μέσα από την συνύπαρξη μας με τους γύρω μας.
Sponsored Links

Ο Ερμής σε ημιεξάγωνο με την Αφροδίτη

Σήμερα θα αναζητήσουμε τρόπους, πρόσωπα και καταστάσεις, που θα μας κάνουν να περάσουμε καλά, χωρίς να μας προβληματίσουν ή να αναρωτηθούμε για κάτι παραπάνω. Θα λέγαμε πως η ημέρα ευνοεί και την προώθηση των πιο σημαντικών θεμάτων της ζωής μας, αφού μας στρώνει το χαλί για μια επικοινωνία με κατανόηση και με διάθεση μοιράσματος. Αν καταφέρουμε να βγάλουμε από τις ζωές μας το στοιχείο του ανταγωνισμού και της εγωιστικής συμπεριφοράς, είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουμε σε αποτελέσματα πολύ ευνοϊκά για τη ζωή και τους στόχους μας.

Τα ζώδια που ευνοούνται

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την όψη της ημέρας είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Παρθένοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου ή όποιοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις μέρες αυτές, όπου μπορεί μέσα από μια σημαντική γι’ αυτούς επικοινωνία η επαφή, να καταφέρουν να πετύχουν κάτι σημαντικό, που μπορεί να έχουν στο μυαλό τους εδώ και καιρό, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να το διαπραγματευτούν προς όφελός τους. Δεν έχει σημασία που ο Αύγουστος είναι μήνας χαλάρωσης, για κάποιους μπορεί να είναι και μήνας σημαντικών επιτευγμάτων για τη ζωή τους!

  • Στο Myastro, θα βρείτε όλα όσα αφορούν ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ και ΖΩΔΙΑ.
  • Επειδή ο καθένας από εμάς είναι μοναδικός, διαβάστε τις ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ σας.
  • Οι ημερήσιες προβλέψεις σας στα ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ.
  • Όλα τα άρθρα για αστρολογικές όψεις και προβλέψεις στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ.
  • Τα άρθρα που αφορούν τα ζώδια, όπως συμπεριφορές, σχέσεις, κ.α., στο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΖΩΔΙΑ.
  • Και μην ξεχνάτε, ότι σ' αυτό το ταξίδι για το μέλλον που σας αξίζει, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ του Myastro είναι πάντα δίπλα σας για να συζητήσετε μαζί τους όλα όσα σας απασχολούν, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-08-2012 00:00:00