blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 – 13 Ιανουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 – 13 Ιανουαρίου 2019: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 11 έως 13 Ιανουαρίου 2019. Μάθε πως ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα, ο Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο και ο Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα

Οι ημέρες αυτές σου προσφέρουν μια άκρως δυνατή και μεταμορφωτική εμπειρία! Αυτή του να δεις καθαρά, έξω από τις συνηθισμένες και καθημερινές δράσεις σου, τι θέλεις, τι επιθυμείς βαθιά στην καρδιά σου, να συνειδητοποιήσεις το ποιος είσαι και ποιες ακριβώς είναι οι δυνατότητες σου, αλλά και να έχεις και μια σαφή άποψη για όλους όσους βρίσκονται γύρω σου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Πλούτωνα, στο ζώδιο του Αιγόκερου, την Παρασκευή, ανοίγει έναν νέο κύκλο εξέλιξης, που μπορεί να σε ανεβάσει ψηλά! Να θυμάσαι πως το σημαντικό εδώ, αυτό που μπορεί πραγματικά να σε εξυψώσει, είναι να γνωρίζεις τον εαυτό σου, τη δύναμή σου, την κατεύθυνσή σου, και να έχεις συγκεκριμένα όρια και πλαίσια για το πώς χρειάζεται να κινηθείς.

Γιατί, ο Πλούτωνας, γνωστός ως πλανήτης του θανάτου και της αναγέννησης, σε καλεί να λάβεις ένα δύσκολο μάθημα… Αυτό του να ανακαλύψεις τι είναι δυσλειτουργικό στη ζωή σου, δηλαδή τι έχει φθαρεί από το πέρασμα του χρόνου, και να το αφήσεις πίσω σου, κάνοντας χώρο σε νέα πράγματα η πρόσωπα! Αυτός είναι ο πρώτος σου αγώνας, γιατί στη συνέχεια θα κληθείς να θέσεις αυτούς τους στόχους που νοιώθεις την επιθυμία και την ανάγκη να διεκδικήσεις!

Η επαγγελματική σου ζωή είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο, και η τρέχουσα περίοδος σου επιτρέπει να ατενίσεις το μέλλον σου με καθαρότητα και δύναμη.

Φυσικά και μπορεί να υπάρξουν εμπόδια, και κυρίως πρόσωπα που με κάποιο τρόπο έχουν σαν σκοπό την χειραγώγηση σου. Αλλά, εσύ ξέρεις, έχεις το κατάλληλο αντίδοτο σε τέτοιου είδους καταστάσεις, που είναι η καθαρότητα και η δύναμη που πηγάζει από μέσα σου!

Χρησιμοποίησε αυτή σου τη δύναμη για το καλό, για την γενικότερη ευημερία, για την καλή συνεργατική δράση, αυτή που θα σε ενώσει με τους άλλους για ένα κοινό σκοπό, αυτόν που πραγματικά μπορεί να σε κάνει να ανέβεις ψηλά!

Κοίταξε μέσα σου, και δες καθαρά τι σε σταματά, τι σε φοβίζει, τι σε κρατά πίσω από την δράση, άφησε πίσω σου όλα τα επουσιώδη και ασχολήσου με την ουσία της ζωής σου, που είναι η υλοποίηση των επιθυμιών σου!

Τα παιχνίδια δυνάμεων και εξουσίας είναι οι πολύ μεγάλες παγίδες της περιόδου αυτής, που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να σε κάνουν να χάσεις τον στόχο σου. Γι αυτό προσοχή!

Το τι θα ακολουθήσεις είναι μόνο στο δικό σου χέρι, τον “κατώτερο” και σκοτεινό εαυτό σου, τα πάθη σου ή την ανώτερη “διάνυα” σου και το φώς… στο χέρι σου μόνο!

Πως ο Πλούτωνας θα επηρεάσει τα ζώδια;

Από την όψη του Ηλίου με τον Πλούτωνα, επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς τους πλανήτες στα ζώδια αυτά και κοντά στην 19η μοίρα των ζωδίων. Η προσωπική τους εξέλιξη εξαρτάται από το κατά πόσο θα εμμείνουν σε παλιές φθαρμένες καταστάσεις ή θα αναζητήσουν τη διέξοδο που ορίζει η ψυχή τους. Επαγγελματικά θέματα χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής, μια και είναι η στιγμή που μπορούν να πετύχουν σημαντικά επιτεύγματα, αν κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις.

Ο Ερμής σε σύνοδο με Κρόνο

Την Κυριακή, η σύνοδος του Ερμή με τον Κρόνο, σε καλεί να είσαι πάρα πολύ επιφυλακτικός σε ότι ακούς και σε ότι λες.

Ωστόσο, η όψη σε βοηθά να επικεντρωθείς στα σοβαρά θέματα σου, σε αυτά που απαιτούν οργάνωση και ακρίβεια και να τα μεθοδεύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Εργασίες καθημερινότητας και ρουτίνας τακτοποιούνται χωρίς προβλήματα.

Καλό είναι, να μείνουμε σε αυτήν την πλευρά της όψης, γιατί από διάθεση, η κατάσταση φαίνεται να μην είναι και στα καλύτερά της… Αυτοί οι δύο πλανήτες δημιουργούν ένα κλίμα απαισιοδοξίας, που σε κάνει να μην έχεις κέφι, χαρά και να βλέπεις τα πράγματα από την πιο δύσκολη τους πλευρά! Έτσι, που να μην είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής με όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου.

Απέφυγε συζητήσεις που μπορεί να επιφέρουν αντιπαραθέσεις και εντάσεις ή να πεις λόγια που ακούγονται σκληρά και κριτικά. Αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των ημερών αυτών.

Η ενέργεια του Ερμή στα ζώδια

Από την ενέργεια των δύο πλανητών επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως οι Κριοί Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Καλό είναι να προσέχουν πως εκφράζονται, όπως και πως ανταποκρίνονται σε αυτά που ακούν από τους τρίτους.

Ο Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα

Παράλληλα, την Κυριακή έχουμε το πολύ σημαντικό τετράγωνο μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα. Η όψη αυτή θα κορυφωθεί άλλες δύο φορές μέσα στο 2019 (13 Ιανουαρίου, 16 Ιουνίου και 21 Σεπτεμβρίου).

Και ο Δίας και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στην κυριαρχία τους, και ως εκ τούτου είναι πολύ ισχυροί.

Ο Δίας είναι ο πλανήτης της εξάπλωσης, της επέκτασης, και ο Ποσειδώνας, ο πλανήτης του ονείρου, της παραπλάνησης και της ουτοπίας. Ο συνδυασμός τους, έχει ένα μεγάλο βαθμό επικινδυνότητας, μια και οι δύο δημιουργούν την τάση αυτή της υπερβολής και των ανέφικτων προσδοκιών.

Έτσι λοιπόν, είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν κάθε είδους απογοητεύσεις , από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είχαμε εκτιμήσει σωστά και με κάποιο τρόπο επενδύσαμε σε αυτά.

Υπάρχει έκδηλη η τάση αυτή του να βλέπουμε τα πράγματα από την ρομαντική τους πλευρά, χωρίς να προσμετράμε τις πραγματικές παραμέτρους.

Κάθε είδους άνοιγμα, κυρίως οικονομικό, μπορεί να αποφέρει μη αναμενόμενα αποτελέσματα ή και απώλειες.

Είναι πολύ εύκολο τώρα να στραφούμε σε διεξόδους φυγής, όπως το αλκοόλ, που μας βγάζουν τελείως από το κέντρο μας, καλλιεργούν ένα ακόμα μεγαλύτερο περιβάλλον ψευδαισθήσεων και μας βγάζουν τελείως από τον πραγματικό μας στόχο. Θέματα που σχετίζονται με την Θρησκεία μπορεί να έρθουν και πάλι στο προσκήνιο σε ένα κλίμα ασάφειας και υπερβολών.

Καλό είναι να αποφύγουμε τελείως, κάθε άνοιγμα που εμπεριέχει ρίσκο και για το οποίο δεν είμαστε επαρκώς προετοιμασμένοι, τις μεγάλες υποσχέσεις, τον γρήγορο πλουτισμό, τους ανθρώπους που μπορεί να έχουν ρόλο πνευματικού καθοδηγητή χωρίς να τους γνωρίζουμε επαρκώς, καθώς και ανοίγματα σε τυχερά παιχνίδια.

Οτιδήποτε έρχεται στη ζωή μας, χρειάζεται να το εξετάζουμε διεξοδικά, γιατί η εξαπάτηση μπορεί να μας βγάλει εκτός των σχεδίων μας.

Παρόλα αυτά, η τέχνη μπορεί να δώσει πραγματικά μεγάλες συγκινήσεις, και εξαιρετικές δημιουργίες. Αν είσαι καλλιτέχνης, είναι πάρα πολύ σημαντικό τώρα, να κυνηγήσεις το όνειρό σου, να ακολουθήσεις την έμπνευσή σου, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις ένα πολύ σημαντικό έργο που θα ακουστεί!

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες, είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε εστιασμένοι στην ρεαλιστική πλευρά της ζωής και των όποιων υποθέσεων διαχειριζόμαστε και κυρίως να εμπιστευόμαστε μόνο πρόσωπα, για τα οποία είμαστε σίγουροι για τις προθέσεις τους.

Τι πρέπει να προσέξουν τα ζώδια;

Κυρίως στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 13η μοίρα των ζωδίων, η περίοδος αυτή εφιστά την αμέριστη προσοχή τους σε όλους και όλα! Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-01-2019 09:00:00