blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 - 13 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 - 13 Οκτωβρίου: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 - 13 Οκτωβρίου 2019. Μάθε πως Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ουρανό

Η ωραία και ο επαναστάτης συναντιούνται την Κυριακή, μέσα από μια όψη αντίθεσης στα ζώδια του Σκορπιού και του Ταύρου. Ο λόγος για την Αφροδίτη και τον Ουρανό!  Οι δυο τους ξεσηκώνουν ερωτικές …θύελλες (και όχι μόνο), που συνοδεύονται από κάθε είδους ανατρεπτικές καταστάσεις, τέτοιες που μόνο αυτοί οι δύο ξέρουν να σκηνοθετούν!

Το νέο σενάριο στο οποίο πρωταγωνιστούν, αφορά ένα έργο για δύο, όπου ο καθένας θέλει τα δικά του, χωρίς να μπαίνει στην διαδικασία να κατανοήσει ή έστω να ακούσει τι θέλουν οι άλλοι…

Κι εδώ αρχίζουν τα δύσκολα...  Γιατί και η Αφροδίτη στον Σκορπιό δεν είναι και το καλύτερο κορίτσι, αλλά και ο Ουρανός στον Ταύρο είναι το εύκολο θύμα.

Οι δύο τους θα γράψουν ιστορίες γεμάτες ένταση και πάθος!  Πολλές φορές, ακόμα και μια ασήμαντη αφορμή, γίνεται η σπίθα που λαμπαδιάζει κάθε σχέση που δεν έχει σμιλευτεί στο καμίνι του χρόνου ή που δεν έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της.  Η Αφροδίτη στον Σκορπιό θέλει να νιώθει, ο Ουρανός πάλι δεν έχει σχέση με συναισθήματα...

Κι έτσι, με σύνθημα «πάμε να φέρουμε τα “πάνω-κάτω” ξεκινούν τη νέα τους διαδρομή, που έχει κάθε είδους αναταράξεις, ξαφνικές εξεγέρσεις, εντάσεις, τσακωμούς, χωρισμούς, και ό,τι μπορεί να φανταστεί το μυαλό σου.

Φυσικά στο σκηνικό προστίθενται και τα τρίτα πρόσωπα, που θα παίξουν τον ρόλο τους στις εξελίξεις και το κλίμα ανατροπών των ημερών.  Σου θυμίζουν πως στον έρωτα δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Μην γελιέσαι… Ούτε από τον άλλον, αλλά ούτε κι από εσένα.  Κι αυτή είναι μια στιγμή που θα το ανακαλύψεις. Και μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις, όχι με τον καλύτερο τρόπο.

Όμως, μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα και να απογοητευτείς! Σκέψου πως ό,τι συμβαίνει τώρα είναι πράγματα που εδώ και καιρό σε προβλημάτιζαν. Συμπεριφορές που σε έχουν πληγώσει, καταστάσεις στις οποίες δεν είχες αντιδράσει και τώρα είναι η στιγμή που θα λειτουργήσουν- ενδεχομένως ακαριαία!

Στην άλλη πλευρά της όψης θα υπάρξουν και αυτές οι ξαφνικές συναντήσεις με πρώην σου, για να σου θυμίσουν πως ο κύκλος στο μεταξύ σας δεν έχει ακόμα κλείσει.  Η Αφροδίτη συνάντησε σε όψη συνόδου τον Ουρανό, στις 18 Μαΐου 2019 και τώρα είναι πιθανό να επανέλθουν γεγονότα της περιόδου εκείνης προκειμένου να επανεξεταστούν.  Θυμήσου: τι είχε προκύψει τότε στην ζωή σου;

Ιδιαίτερα αν ανήκετε στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαήμερου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με αρκετά θέματα που αφορούν τόσο τις σχέσεις τους, όσο και τις συνεργασίες σας. Καλό είναι να μην βιαστείτε να πάρετε θέση όταν κάτι δεν εξελίσσεται όπως θέλετε, ούτε και να δηλώσετε πράγματα που δεν είστε έτοιμοι ή σίγουροι ότι μπορείτε να υποστηρίξετε.

Από την άλλη, ο Ήλιος συναντά τον καλοκάγαθο Δία και πάλι την Κυριακή, ανοίγοντας ένα παράθυρο ευκαιριών, για το οποίο ωστόσο θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ κάτι!  Πέρα από την ευδαιμονία στην ψυχή σου, φέρνουν μαζί τους και μια σειρά γεγονότων και εξελίξεων μέσα από τις οποίες μπορείς να ωφεληθείς ουσιαστικά.

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ευκαιρίες, τόσο σε θέματα επαγγελματικά, όσο και στην προσωπική σου ζωή!  Ιδιαίτερα οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, μπορεί να περιμένουν ένα επιβοηθητικό άνοιγμα μέσα από το οποίο εξυπηρετούνται στα θέματα που τους ενδιαφέρουν. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-10-2019 09:00:00