blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 – 14 Μαρτίου 2019: Αισιοδοξία και ευόδωση στόχων.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 11 – 14 Μαρτίου 2019: Αισιοδοξία και ευόδωση στόχων.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 11 – 14 Μαρτίου 2019. Μάθε πως οι όψεις των πλανητών θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα: Κερδίζεις, επειδή σου αξίζει.

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Πλούτωνα, την Τετάρτη 13/3/2019 φέρνει εξελίξεις που για κάποιους μπορεί να έχουν πολύ μεγάλη σημασία! Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου, και κανείς δεν μπορεί να σε επηρεάσει, αν έχεις αποφασίσει να παίξεις! Όλα εξαρτώνται από τη δύναμη που έχεις επιστρατεύσει και το πόσο αποφασισμένος είσαι!

Επαγγελματικά θέματα και συνεργασίες βρίσκονται στην επικαιρότητα τις μέρες αυτές και είναι στο χέρι σου να διεκδικήσεις αυτά που σου αναλογούν, αρκεί να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα και κυρίως χωρίς να προσπαθήσεις να ασκήσεις πίεση στα πρόσωπα ή τις καταστάσεις που δημιουργούνται γιατί το αποτέλεσμα μπορεί να μην σου αρέσει. Ότι κερδίζεις τώρα, είναι επειδή το αξίζεις και τίποτα άλλο.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Δία φέρνει μια διάχυτη αισιοδοξία

Το όλο θέμα ενισχύεται και από το τετράγωνο του Ηλίου με τον Δία, την Πέμπτη 14/3.

Η παγίδα των ημερών είναι πως μπορεί να αναλάβεις πολύ περισσότερα από όσα μπορείς ή αντέχεις! Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος, που θα σε βάλει σε καταστάσεις, που δεν θα εύκολο να φέρεις σε πέρας.

Είναι πολύ εύκολο να υποτιμήσεις τις δυσκολίες κάποιων πραγμάτων, με αποτέλεσμα να μην σου είναι εύκολο να ανταπεξέλθεις στις όποιες ευθύνες θα έχεις αναλάβει.

Υπάρχει μια διάχυτη αισιοδοξία που επηρεάζει το μυαλό σου, έτσι που εύκολα να μην εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις και να μην υπολογίσεις όλες τις παραμέτρους, με αποτέλεσμα να ξεπεράσεις τις διαχωριστικές γραμμές.

Αυτό μπορεί να σχετίζεται και με την κατανάλωση, τη σπατάλη χρημάτων σε άσκοπες αγορές, την κατανάλωση φαγητού που σε βγάζει έξω από την συνηθισμένη σου διατροφή, αλλά και με υποσχέσεις που μπορεί να δώσεις ή και να λάβεις.

Ίσως ακόμα, οι επιθυμίες σου να γίνουν πολύ πιο έντονες και να ενδώσεις σε αυτές χωρίς μέτρο.

Ωστόσο , αν μπορέσεις να ξεπεράσεις όλη αυτή την υπερβολή που δημιουργείται μέσα σου ή στον περίγυρο σου, θα ανοίξουν κάποιες ευκαιρίες που συμβαδίζουν με τις επιθυμίες σου, και τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να τις υλοποιήσεις.

Να ενεργήσεις με μέτρο, πρόγραμμα και πολύ δουλειά! Γιατί οι ευκαιρίες μπορεί να έρχονται με ευκολία, αλλά πάντα χρειάζονται χρόνο και εργασία για να ολοκληρωθούν.

Από τις όψεις του Ηλίου με τον Πλούτωνα και τον Δία, επηρεάζονται οι Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Παρθένοι, Ζυγοί, Σκορπιοί, Τοξότες, Υδροχόοι και Ιχθύες του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου, που μπορεί να έχουν θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τα σχέδια τους, κυρίως αυτά της επαγγελματικής ζωής, αλλά και να ενισχύσουν την κοινωνικότητα τους, τις σχέσεις τους ή ακόμα και να κάνουν κάποιες σημαντικές επαφές ή συζητήσεις που θα τους αποδώσουν, αν έχουν κάνει σωστή προετοιμασία.

Ο Άρης σε τρίγωνο με Κρόνο συμβάλλει θετικά στους στόχους μας

Παράλληλα, την Πέμπτη, κορυφώνεται το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο, μια όψη που σου δίνει την ευκαιρία να εκδηλώσεις τις επιθυμίες, τη διαθεσιμότητα για δράση και τη δύναμη σου. Σε αυτό το σημείο, ο έλεγχος και η πειθαρχία είναι απαραίτητα στοιχεία για κάθε είδους εγχείρημα που θέλεις να αναπτύξεις.

Τις μέρες αυτές, κάθε εργασία που απαιτεί προσοχή στην λεπτομέρεια, μπορεί να οργανωθεί με εξαιρετικό τρόπο. Καλό είναι, αυτήν την περίοδο να έχεις ένα συγκεκριμένο στόχο και να τον οργανώσεις όσο μπορείς καλύτερα. Το αποτέλεσμα του θα εξαρτηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του από εσένα και την προετοιμασία που έχεις κάνει.

Όλα εξαρτώνται από το πόσο αποφασισμένος είσαι να ολοκληρώσεις τους στόχους σου. Σίγουρα, αυτές τις μέρες, μπορείς να πετύχεις κάτι το οποίο επιθυμείς πολύ. Είναι στο χέρι σου!

Τα οικονομικά και επαγγελματικά θέματα είναι σε προτεραιότητα και μπορείς να κάνεις σημαντικά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σου. Ωστόσο, πρόσεξε τον παρορμητισμό σου και τη βιασύνη που μπορεί να σε κυριεύσει, γιατί είναι εύκολο να κάνεις λανθασμένες κινήσεις.

Από την όψη του τριγώνου του Άρη με τον Κρόνο, ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που μπορεί να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους, να οργανωθούν και να κινηθούν στην κατεύθυνση που θέλουν. Μπορεί να πετύχουν κάτι σημαντικό τις μέρες αυτές.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 10-03-2019 19:00:00