blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 - 15 Μαρτίου 2018: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία φέρνει τύχη!

Οι αστρολογικές προβλέψεις 12 - 15 Μαρτίου 2018: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία φέρνει τύχη!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 12 - 15 Μαρτίου 2018και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας βρίσκονται κάτω από την επιρροή του τριγώνου μεταξύ του  Ήλιου και του ανάδρομου Δία, την Τρίτη, που σου δίνει την ευκαιρία να πετύχεις κάτι ωφέλιμο για σένα! Ωστόσο, επειδή όλα στη ζωή δεν είναι πάντα ρόδινα, αυτές τις ημέρες, ας δείξουμε προσοχή στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

Ολυμπία Χριστοδουλή

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Δία φέρνει τύχη

Ίσως είναι η ώρα να ξαναπιάσεις όλα εκείνα τα σχέδια που έγιναν στο προηγούμενο διάστημα και να τα επανεξετάσεις διεξοδικά, προσφέροντας τους άλλη μια ευκαιρία για να τα ολοκληρώσεις.

Η θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα από μια πιο αισιόδοξη οπτική, έτσι που θα είναι πολύ πιο εύκολο να διαχειριστείς ακόμα και τα πιο σύνθετα ή περίπλοκα θέματα!

Η τάση των ημερών που διανύουμε έχει επέκταση, προς κάθε κατεύθυνση που εσύ επιλέγεις, (ανάλογα με το πως επηρεάζεται ο γενέθλιος χάρτης σου).

Επίσης μπορεί να υλοποιήσεις σχέδια που το προηγούμενο διάστημα έμειναν σε αδράνεια , έχοντας πάντα υπόψη πως χρειάζεται καλή οργάνωση και λεπτομερής μεθόδευση σε ότι τα αφορά.

Είναι σημαντικό να εκμεταλλευτείς όποια ευκαιρία έρχεται στο δρόμο σου, μια και η αισιόδοξη διάθεση των ημερών μπορεί να σε κάνει αφήσεις πιο πίσω σου τα σοβαρά και να ασχοληθείς με τη χαλαρή πλευρά της ζωής.

Μα να θυμάσαι πως η “τύχη” έρχεται όποτε εκείνη επιλέξει, και τώρα είναι η στιγμή να εισπράξεις χωρίς καθυστερήσεις τα οφέλη της.

Από την όψη του Ήλιου με τον Δία ευνοούνται οι εκπρόσωποι της Υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι ημέρες που θα διανύσουμε, είναι πολύ πιθανό να σας φέρουν ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να εξελίξετε ένα σχέδιο σας ή και να ωφεληθείτε όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Στα δύσκολα των ημερών αυτών, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, την Τρίτη, είναι αυτό που δημιουργεί μια τάση αρνητισμού και επιφέρει αναβολές και ματαιώσεις ακόμα και σε προγραμματισμένα σχέδια.  Στο στόχαστρο αυτής της όψης είναι τα ζητήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική ζωή, αλλά και ότι αφορά τις σχέσεις της προσωπικής μας ζωής.

Υπάρχει μια άρνηση του να δούμε καθαρά και να αντιμετωπίσουμε την όποια κατάσταση με αντικειμενικότητα.

Όμως, από την άλλη μεριά, ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια για λάθη ή παραλείψεις, κι έτσι δυσκολεύει πολύ το κλίμα, και μέσα από τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να δημιουργείται.

Καλό θα ήταν να μείνεις για λίγο μόνος και να εξετάσεις τα θέματα που μπορεί να σου προκαλούν δυσκολία ή σύγχυση. Να αποφύγεις να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σου είναι εύκολο να διαχειριστείς ή σε πιέζουν ψυχικά, γιατί αυτός μπορεί να είναι ο λόγος που θα προκαλέσει ακόμα και ρήξεις στις σχέσεις σου, τόσο τις επαγγελματικές, αλλά και τις προσωπικές.

Στο στόχαστρο της όψης οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να υιοθετήσετε μια στάση αναμονής και να αποφύγετε να προκαλέσετε την ενεργοποίηση θεμάτων που μπορεί να στραφούν εναντίον σας. Προσοχή και στις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι