blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις 14 ως 16 Φεβρουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης στον Αιγόκερω.

 
Αστρολογικές προβλέψεις 14 ως 16 Φεβρουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Άρης στον Αιγόκερω.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις του τριημέρου 14 ως 16 Φεβρουαρίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου η διέλευση του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις 30 Μαρτίου 2020.

Sponsored Links

ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ: Η ήρεμη δύναμη.

Ο Henry Bergson (Γάλλος φιλόσοφος, βραβευμένος με Νόμπελ) έλεγε, “Να σκέπτεσαι σαν άνθρωπος της δράσης και να ενεργείς σαν άνθρωπος της σκέψης”. Γεγονός είναι πως ο συνδυασμός αυτός μοιάζει αρκετά δύσκολος, όμως όταν μιλάμε για τον Άρη στον Αιγόκερω, θα λέγαμε πως αυτή είναι η φράση που τον χαρακτηρίζει.

Ο Άρης είναι εκείνος ο πλανήτης του οποίου η επιρροή κινητοποιεί την δράση του ατόμου. Και εννοούμε κάθε μορφής δράση, κινητική ή πνευματική, που έχει σαν σκοπό την προβολή του “Εγώ” και την ενστικτώδη διάθεση της κυριολεκτικής ή της συμβολικής επιβίωσης. Το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης σε ένα γενέθλιο ωροσκόπιο, θα υποδείξει τη δύναμη ή την αδυναμία ως προς αυτό.

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Ο Αιγόκερως είναι ένα παρορμητικό, παθητικό ζώδιο της Γης. Οι ιδιότητες του ζωδίου του Κρόνου, τον υποχρεώνουν να κινηθεί σε πολύ συγκεκριμένα όρια και πλαίσια. Δες αν έχεις Άρη στον Αιγόκερω στο γενέθλιο ωροσκόπιο σου στον αστρολογικό χάρτη μας.

Αυτό κάνει καλό στον πλανήτη, ο οποίος από την φύση του έχει πολύ μεγάλη δυναμική, και συχνά λειτουργεί παρορμητικά και αλόγιστα. Ο Άρης σε αυτή θέση του γενέθλιου ωροσκοπίου, θα κάνει τα πάντα για την κατάκτηση των στόχων του, αφού έχει την ανάγκη να φαίνεται και να ξεχωρίζει για τα επιτεύγματά του.

Για τον γενέθλιο Άρη στον Αιγόκερω τίποτα δεν είναι στιγμιαίο, οι λέξεις κλειδί είναι “σκέψη” και “σχέδιο”. Θα σκεφτεί πάρα πολύ, θα οργανωθεί και θα στοχεύσει πολύ συγκεκριμένα. Δεν επιτρέπει τίποτα να αφήνεται στην τύχη του. Παράλληλα, αυτός ο περιορισμός που του επιβάλλει η Κρόνια φύση του ζωδίου, μόνο καλό κάνει στο άτομο, αφού τον βοηθά στην σωστή οργάνωση και αντιμετώπιση των καταστάσεων.

Ο πλανήτης εδώ βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσής του, δεν εκπροσωπεί μόνο τις ποιότητες του, αλλά καλείται να λειτουργήσει πέρα και πάνω από αυτές. Καλείται να βοηθήσει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και τους άλλους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω του και πολλές φορές ξεπερνά “εαυτόν”, προκειμένου να τα καταφέρει. Τα άτομα που έχουν Άρη στον Αιγόκερω θα εμπνεύσουν και τους άλλους γύρω του να τον ακολουθήσουν.

Η γενναιότητα του και η δύναμή του είναι μεγάλη και ιδιαίτερα σημαντικό γι αυτόν είναι το στοιχείο του σεβασμού, αφού δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα γενναίο μαχητή που θα πολεμήσει όσο μπορεί, ποτέ όμως με ύπουλο τρόπο, ποτέ πισώπλατα...

Απαιτεί ειλικρίνεια και μπορεί να συγχωρήσει πολύ εύκολα αν καταλάβει πως έχεις μετανιώσει ειλικρινά. Έχει συνείδηση σε κάθε του πράξη και κάθε του κίνηση, και θεωρεί υποχρέωσή του να είναι έντιμος και καθαρός.

Το πιο σημαντικό πράγμα για τον Άρη στον Αιγόκερω είναι ένα: H Αξιοπρέπειά του!

ΔΙΕΛΑΥΝΩΝ AΡΗΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (16/2/2020 έως 30/3/2020)

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική περίοδο, που στοχεύει στην οργάνωση και μεθόδευση των στόχων που έχουμε ως προτεραιότητα και, κυρίως, των επαγγελματικών. Είναι η κατάλληλη στιγμή για την οργάνωση και τον σχεδιασμό μακρόπνοων οραμάτων και σχεδίων, που χρειάζονται λεπτομερή ανάλυση και μεθόδευση.

Το διάστημα αυτό έχουμε την τάση να γινόμαστε ιδιαίτερα λεπτομερείς και οργανωτικοί, αλλά και υπομονετικοί, χωρίς να περιμένουμε να τα καταφέρουμε όλα στο εδώ και στο τώρα. Σε πολλές περιπτώσεις, μάλιστα, γινόμαστε μονομερείς, δηλαδή μας απασχολεί ένα θέμα, και δεν δίνουμε σημασία σε τίποτα άλλο! Ο στόχος έχει προτεραιότητα και η κατάκτηση του είναι μονόδρομος.

Σε ότι αφορά την ερωτική ζωή, γινόμαστε πιο ντροπαλοί και πιο συνεσταλμένοι, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που θα “ρίξουμε” τις σχέσεις μας, προκειμένου να είμαστε συνεπείς στην επαγγελματική ζωή και τις εξελίξεις της.

Σε ότι έχει να κάνει με ζητήματα καρδιάς, θα αναζητήσουμε την ουσία, και όχι εφήμερες ή ευκαιριακές σχέσεις.

OI ΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΤΟ 2020

Πολύ σημαντικές οι όψεις που θα σχηματίσει ο Άρης κατά την διέλευσή του από τον Αιγόκερω. Ιδιαίτερα για κάποιους θα είναι σταθμός για τις επόμενες εξελίξεις.

Στις 21 Φεβρουαρίου συναντιέται με τον Ουρανό, ανοίγοντας την πόρτα στο ξαφνικό και τις εκπλήξεις. Νέες ευκαιρίες στον ορίζοντα!

Στις 20 Μαρτίου συναντά σε όψη συνόδου τον Δία. Εξαιρετικά σημαντικές συγκυρίες δημιουργούνται, μέσα από τις οποίες αναδύονται νέοι κύκλοι ευκαιριών και ανοιγμάτων στην επαγγελματική ζωή.

Στις 23 Μαρτίου ο Άρης συναντά τον Πλούτωνα, ενισχύοντας την δυναμική και τις διεκδικήσεις στον επαγγελματικό στοίβο.

Στις 31 Μαρτίου ο Αρης συναντά τον Κρόνο, και μάλιστα βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή μαζί του. Ένας κύκλος δύναμης και η ώρα σημαντικών αποφάσεων και ενάρξεων.

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, αφού τώρα έχουν σημαντικές ευκαιρίες να προχωρήσουν τις υποθέσεις τους, καθώς και να κάνουν καινούργια σημαντικά σχέδια ή συνεργασίες.

Την Κυριακή ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος έως τις 11 Μαρτίου 2020. Θα μας ταλαιπωρήσει για ακόμα μια φορά, με τα γνωστά του μπερδέματα και ασάφειες στην επικοινωνία και καλό είναι να μην επιχειρήσουμε καινούργια εγχειρήματα τις ημέρες αυτές, μιας και όλα βρίσκονται κάτω από το καθεστώς της απροσδιοριστίας και της σύγχυσης.

Ωστόσο, είναι μια καλή περίοδος για να οργανώσουμε και να τακτοποιήσουμε εκκρεμότητες του παρελθόντος, να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε και γενικά να κάνουμε τις απαραίτητες εκκαθαρίσεις που θα μας βοηθήσουν να πάμε παρακάτω.

Ξεκινά την αναδρομή του από την 12η μοίρα των Ιχθύων και φτάνει ως την 28η του Υδροχόου. Στο διάστημα αυτό καλό είναι να μην υπογράψουμε οριστικές συμφωνίες και να μην πάρουμε αποφάσεις. Παράλληλα, είναι σημαντικό να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια στις συζητήσεις μας. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια και καλό τριήμερο σε όλους!

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-02-2020 09:00:00