blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 14 ως 17 Σεπτεμβρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Νέα Σελήνη στην Παρθένο.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 14 ως 17 Σεπτεμβρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Νέα Σελήνη στην Παρθένο.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Μάθε πως η Νέα Σελήνη που κορυφώνεται την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου στην 25η μοίρα της Παρθένου θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Στο κοσμικό σχέδιο η Παρθένος συμβολίζει τη “μήτρα του χρόνου”, όπου το σχέδιο του Θεού (το μυστήριο και το μυστικό των αιώνων) ωριμάζει αργά με πόνο και δυσκολία και μέσα από αγώνα και διαμάχη εκδηλώνεται στο τέλος της εντεταλμένης ώρας.

Στις κλασικές απεικονίσεις η Παρθένος παρουσιάζεται με ένα στάχυ στο χέρι και ένα παιδί στην αγκαλιά. Η εικόνα της Παρθένου εκφράζει την ιδέα της αγνότητας και του απαραβίαστου, ενώ το παιδί φανερώνει τη δυνατότητα για μητρότητα.

Στην Παρθένο συναντάμε την ανάγκη για τη φροντίδα του φυσικού σώματος. Το μυαλό και το σώμα είναι άρρηκτα δεμένα μεταξύ τους και η φροντίδα του ενός υπαγορεύει και τη φροντίδα του άλλου.

Δεν θα μπορούσαμε να ενισχύουμε το μυαλό μας και να παραμελήσουμε το σώμα μας, γιατί έτσι ο εαυτός τείνει να υποφέρει. Όταν φροντίζουμε το σώμα μας και καλλιεργούμε το μυαλό μας, δίνουμε στον εαυτό μας τα συστατικά εκείνα που χρειάζεται για να παραμένει ακμαίος και υγιής.

Νους υγιής εν σώματι υγιές, λέγανε οι αρχαίοι και στην Παρθένο το ρητό αυτό βρίσκει την καθολική εφαρμογή του!

Sponsored Links

Με καλή οργάνωση θα υλοποιήσουμε τα σχέδια μας!

Στη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου τα Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) σχηματίζουν μία όψη τριγώνου με τον Κρόνο ο οποίος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία. (όπου Κρόνος είναι και κυβερνήτης του 2ου οίκου στο χάρτη της νέας σελήνης για την Αθήνα).

Το διάστημα αυτό λοιπόν, ενεργοποιούνται οι οικονομικές συζητήσεις, καταστάσεις και ενάρξεις, τις οποίες μπορεί να είχαμε προετοιμάσει το προηγούμενο διάστημα αλλά να μην καταφέραμε να ολοκληρώσουμε. Έτσι, λοιπόν, είτε επανέρχονται με μία νέα δυναμική και δεδομένα, είτε μας δίνεται η δυνατότητα να ανοίξουμε νέα κεφάλαια οικονομικών συζητήσεων και διαπραγματεύσεων ή να ολοκληρώσουμε προηγούμενα. Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξει η οργάνωση την οποία θα έχουμε, προκειμένου να εξελίξουμε τις οποίες καταστάσεις προκύπτουν.

Ο Ερμής φέρνει υποσχέσεις που πιθανόν να μην τηρηθούν

Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης είναι ο Ερμής, ο οποίος βρίσκεται στον Ζυγό, και σχηματίζει μια ακριβή όψη τετραγώνου με τον Δία από τον Αιγόκερω. Ο πλανήτης της επικοινωνίας σχηματίζει δύσκολες όψεις με τον πληθωρικό Δία και το στοιχείο της υπερβολής κάνει αισθητή την παρουσία του στις μέρες που θα διανύσουμε, τόσο στο λόγο, όσο και στις κινήσεις ή τις επιλογές μας.

Είναι εύκολο να πούμε πράγματα που δεν τα εννοούμε, θετικά ή αρνητικά, όπως επίσης και να υποσχεθούμε εμείς πράγματα που δεν μπορούμε να τηρήσουμε ή να μας υποσχεθούν οι γύρω μας, πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολα υλοποιήσιμα.

Η Αφροδίτη μπορεί να φέρει αιφνίδια γεγονότα

Στον κύκλο αυτόν η Αφροδίτη μόλις έχει κλείσει μία όψη τετραγώνου με τον Ουρανό. Υπάρχουν ξαφνικά γεγονότα, τα οποία ενδεχομένως ανατρέπουν την καθημερινότητά μας, αλλά και τις σχέσεις μας.

Κυρίως σε ότι αφορά την ερωτική ζωή υπάρχει έντονη αστάθεια και απρόβλεπτες εξελίξεις. Είναι πολύ πιθανό στον κύκλο αυτόν να υπάρξουν ρήξεις, ίσως και με οριστικό χαρακτήρα, σε ότι έχει να κάνει με τις σχέσεις της ερωτικής μας ζωής. Παράλληλα νέοι έρωτες εμφανίζονται σαν λαμπερά πυροτεχνήματα στον ουρανό, όμως όπως εντυπωσιακά εμφανίζονται, έτσι και εντυπωσιακά μπορεί να κλείσουν.

Ο αισιόδοξος χαρακτήρας της Νέας Σελήνης

Σε κάθε περίπτωση, ο κύκλος αυτός έχει αισιόδοξο χαρακτήρα, κυρίως σε ότι αφορά το πρακτικό κομμάτι και το επαγγελματικό της ζωής μας. Κυρίως για τους εκπροσώπους της γήινης τριπλότητας, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτής της περιόδου φαίνεται να δίνει σημαντικές εκκινήσεις που μπορεί να διορθώσουν, να εξελίξουν, ακόμη και να αλλάξουν την προσωπική ζωή των ζωδίων.

Οι εκπρόσωποι του Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Παρθένου, που έχουν τον ήλιο τους τον ωροσκόπο τους, ή προσωπικούς τους πλανήτες κοντά στην 10η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί στον τομέα των σχέσεων τους στη φάση αυτή, γιατί τα πράγματα κινούνται σε ιδιαίτερα λεπτές ισορροπίες, που πάρα πολύ εύκολα μπορεί να ανατραπούν.

Φυσικά παίζουν και νέες ερωτικές ιστορίες το διάστημα αυτό με ιδιαίτερα εντυπωσιακό χαρακτήρα. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μη ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-09-2020 09:00:00