blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 15 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2018: Η εποχή της δράσης.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 15 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2018: Η εποχή της δράσης.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 15 μέχρι 18 Ιανουαρίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Το σημαντικό πλανητικό γεγονός της εβδομάδας είναι η Νέα Σελήνη που γίνεται την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στην 26η μοίρα του Αιγόκερου, ώρα 4.17πμ.

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω

Πρώτη Νέα Σελήνη του Χρόνου, λίγο πριν μπούμε στον πρώτο κύκλο των εκλείψεων που θα ακολουθήσουν  και η ανάγκη του να φύγουμε από τα λόγια και τις φιλοσοφίες  και να ασχοληθούμε με πρακτικούς στόχους, φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ.

Το γήινο ζώδιο του Αιγόκερου, απαιτεί μια συγκεκριμένη και απτή  έκφραση, η οποία πηγάζει από την ανάγκη να ιδρυθεί κάτι!

Ο Αιγόκερως έχει σαν σύμβολό του την Κατσίκα. Το ζώο αυτό έχει την τάση να αναρριχάται, να σκαρφαλώνει ακόμα και στις πιο απόκρημνες πλαγιές, προκειμένου να βρει την τροφή της. Η αναρρίχηση σε κάθε μορφή της, φαίνεται να μπαίνει σε πρώτη προτεραιότητα εδώ, και να μας καλεί να ακολουθήσουμε το μονοπάτι που επιλέγει η ψυχή μας, όσο δύσβατο η απόκρημνο και αν είναι. Μια και εδώ βρισκόμαστε στο Ζενίθ του ζωδιακού, και καλούμαστε να οικοδομήσουμε την πρόοδο μας!

Είναι σχεδόν επιτακτική η ανάγκη να πάρουμε τις καταστάσεις στα χέρια μας, και να αρχίσουμε να “χτίζουμε” τους επόμενους στόχους μας.

Η γήινη ενέργεια χρειάζεται δράση και δημιουργία, αυτήν που την κάνει να νοιώθει πως εξελίσσεσαι, να αποκτά ότι χρειάζεται, και να διατηρεί ή να δίνει νέα πνοή σε ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα.

Στον κύκλο αυτόν είναι υπερτονισμένο το γήινο στοιχείο (Ήλιος , Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος , Πλούτωνας στον Αιγόκερω) δημιουργούν ένα εξαιρετικά στοχευμένο περιβάλλον, που κινητοποιεί κάθε μορφή στόχων και δράσης.

Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης, και φυσικά πανίσχυρος. Είναι αυτός που θα σου επιβάλλει να αναγνωρίσεις τις δυνάμεις σου, τα όρια σου, και να αναλάβεις την ευθύνη για κάθε σου κίνηση, κάθε σου πράξη, έτσι ώστε να μπορέσεις να γίνεις ωφέλιμος και για τον εαυτό σου και για το σύνολο στο οποίο ανήκεις.

Και παρόλο που παραδοσιακά ο Κρόνος είναι ένας ‘’Κακεργέτης’’ πλανήτης που σχετίζεται με όρια, με δυσκολίες, με περιορισμούς, με αυταπάρνηση, με θυσία, αλλά και με πολλή και σκληρή δουλειά, το σίγουρο είναι πως η παρουσία του στον Αιγόκερω, του δίνει μια καθαρότητα στους στόχους του και τον ενισχύει με καλή πρόθεση.

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Ναι, τίποτα δεν είναι εύκολο ή δεν κατακτάται με ευκολία. Ο Κρόνος στον Αιγόκερω, απαιτεί σαφή όρια και πλαίσια, ξεκάθαρους στόχους, και κυρίως πολύ οργανωμένη και συνειδητή εργασία σε ότι επιλέξεις να υποστηρίξεις. Αν είσαι πιστός στις εντολές του μπορεί να σε υποστηρίξει, και μάλιστα να σου δώσει πολύ μεγάλα ανταποδοτικά οφέλη. Πάντα όμως μέσα από τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Η Αφροδίτη, σχηματίζει μια όψη συνόδου με τα φώτα (Ήλιο, Σελήνη). Δημιουργείται ένα ευνοϊκό κλίμα που μπορεί να λειτουργήσει πολύ υποστηρικτικά απέναντι σε κάθε επικοινωνία, σχέδιο ή εξέλιξη, που είναι καλά προετοιμασμένη και οργανωμένη.

Αλλά και νέοι στόχοι που αναδύονται στον επαγγελματικό στίβο, μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στον κύκλο αυτόν.

Το ευεργετικό εξάγωνο του Δία με τον Πλούτωνα (Η3)

Το πολύ σημαντικό όμως είναι το “κοσμικό εξάγωνο” μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, που σχηματίζεται εδώ, μια όψη που μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για σημαντικές εξελίξεις και διακρίσεις!

Είναι ωστόσο σημαντικό να αναγνωρίσεις και να ακολουθήσεις τις επιταγές του εσωτερικού σου εαυτού, αυτές που μπορούν να δώσουν νέες διαστάσεις στην ζωή και τα σχέδια σου.

Δεν αποκλείεται ο κύκλος αυτός να φέρει μια σημαντική έμπνευση που θα βοηθήσει στην εξέλιξη σου, μια σημαντική οικονομική συμφωνία, η την ανάληψη ενός μεγάλου έργου που θα έχει μακροχρόνιο χαρακτήρα.

Αυτοί οι δυο πλανήτες, με την ένωση τους, μπορεί να δημιουργήσουν ένα μικρό θαύμα και αν αξιοποιηθούν σωστά και μεθοδικά θα λειτουργήσουν καταλυτικά για τις εξελίξεις των σχεδίων σου.

Ήλιος, Σελήνη, Ερμής, Αφροδίτη, Κρόνος και Πλούτωνας στον Αιγόκερω, βρίσκονται στην έξαρση του Άρη. Ένας Άρης που βρίσκεται στον Σκορπιό, και πραγματικά σε “εξοπλίζει” με δύναμη, σθένος και αποφασιστικότητα, για την εξέλιξη και ολοκλήρωση των όποιων σκοπών σου.

Ο κύκλος αυτός είναι μια στιγμή δράσης και εξελίξεων. Τα όποια αποτελέσματα είναι άμεσα συνυφασμένα με τις δικές σου συνειδητές κινήσεις και δράσεις, με λίγα λόγια είναι στο χέρι σου.

Αξιοποίησε σωστά τις ημέρες αυτές, γιατί είναι μια μοναδική ευκαιρία να έχεις το αποτέλεσμα που ονειρευόσουν.

Κυρίως αν ανήκεις στους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, ο κύκλος αυτός έχει πολλές, μα πολλές εξελίξεις, που καλό είναι να φροντίσεις να χειριστείς σωστά και μεθοδικά, γιατί να θυμάσαι πως τώρα είναι η ευκαιρία που μπορεί να περίμενες για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα! Είναι μια σημαντική αρχή που μπορείς να αξιοποιήσεις, για να πας ένα βήμα παραπέρα... Με την υποστήριξη και των πλανητών. Εκμεταλλεύσου το!

Η Ολυμπία Χριστοδουλή δεν είναι απλά μια αστρολόγος! Είναι η αστρολόγος που σημειώνει καθημερινά δεκάδες επιτυχίες με τις προβλέψεις της! Είναι η αστρολόγος που συμβουλεύονται όλοι οι διάσημοι! Θα την βρεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στέλνοντας ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-01-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι