blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 - 18 Οκτωβρίου 2018 με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 - 18 Οκτωβρίου 2018 με τον Ερμή σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 15 μέχρι 18 Οκτωβρίου 2018. Μάθε πως ο Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

O Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη

Ό,τι και αν έχεις τις ημέρες αυτές στο πρόγραμμά σου, μπορείς να προσθέσεις και εκείνες τις πινελιές που σε ευχαριστούν και ανανεώνουν την ρουτίνα της καθημερινότητας σου. Το πλανητικό σκηνικό συνηγορεί στο να σε βοηθήσει σε πολλές από τις επιλογές σου!

Εξωτερίκευσε τα συναισθήματα σου

O Ερμής σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο του Σκορπιού, βοηθούν πολύ στο να μπορέσεις να εξωτερικεύσεις με τον καλύτερο τρόπο το συναίσθημα σου και όχι μόνο!

Σε αυτές, τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να κατανοήσεις πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν δυσνόητα και ασαφή και κατά συνέπεια θα μπορέσεις να διαχειριστείς πολύ πιο αποτελεσματικά τις όποιες υποθέσεις σου.

 Επίλυσε παλιές εκκρεμότητες

Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με τα ζητήματα των επαγγελματικών όσο και των οικονομικών σου, οι ημέρες αυτές προσφέρουν θαυμάσιες ευκαιρίες ανακίνησης θεμάτων που αν και σε απασχολούσαν από το παρελθόν, είχαν «μείνει στο ράφι»! Κάθε είδους συζητήσεις και διαπραγματεύσεις ευνοούνται. Είναι πολύ πιθανό να μπορέσεις να ανανεώσεις τα δεδομένα που ήδη έχεις και στη συνέχεια να τις εξελίξεις.

Καλές ειδήσεις θα τονώσουν την ψυχολογία σου και θα σου δώσουν έναν ακόμη λόγο που θα σε κάνει να χαμογελάσεις!

Απόλαυσε την κοινωνική ζωή

Η κοινωνική ζωή θα λειτουργήσει σαν ένας μοχλός ανανέωσης στην καθημερινότητα σου. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για εκτόνωση και συναντήσεις, που αν και ίσως θεωρηθούν τυχαίες, στην πραγματικότητα δεν είναι καθόλου θέμα τύχης...

Κάτω από την ενέργεια της όψης των δύο πλανητών, ο Έρωτας στήνει τον δικό του χορό, δημιουργώντας εκείνες τις χωροχρονικές συγκυρίες που, όσο και να θέλεις, δεν μπορείς να προσπεράσεις.

Άρπαξε την ευκαιρία να αναθερμάνεις μια παλιά σχέση

Έτσι, η διάθεση σου, που είναι έντονα ερωτική, σε ωθεί να αναζητήσεις την επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου. Αν λοιπόν η καρδιά σου συνεχίζει να χτυπά δυνατά για ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει στο παρόν σου κι όμως, τριγυρνά συνέχεια στο μυαλό σου, οι ημέρες σε ωθούν στο να διεκδικήσεις εκ νέου εκείνη την παλιά ιστορία. Γιατί αν όχι τώρα, τότε πότε θα βρεις ξανά την ευκαιρία?

Ερωτικά μηνύματα και ερωτική διάθεση, λοιπόν, οδηγούν σε επικοινωνία και σου δίνουν την ευκαιρία να ανοίξεις νέα κεφάλαια σε παλιές, αλλά καθόλου ξεχασμένες ιστορίες. Κι αν εσύ διστάζεις για κάποιο λόγο να το τολμήσεις, οι «τυχαίες» συναντήσεις με κάποια πρόσωπα, σου προσφέρουν αυτή ακριβώς την ευκαιρία! Της αναθέρμανσης! Ναι, είναι μια μοναδική στιγμή, που το τηλέφωνο σου θα χτυπήσει και στο άκουσμα της φωνής στην γραμμή θα σου κοπεί η ανάσα…

Διάβασε τις προβλέψεις για το ζώδιο σου

Από την όψη αυτή, ευνοούνται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Οι ημέρες σας επιτρέπουν όχι μόνο να προωθήσετε και να επικοινωνήσετε τα όποια θέματα σας, αλλά και να επιδιώξετε μια επανασύνδεση ή να ανταποκριθείτε ξανά σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Είναι στο χέρι σας! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-10-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι