blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 17 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 17 Φεβρουαρίου 2019: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 15 έως 17 Φεβρουαρίου. Μάθε πως η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Ας ξεκινήσουμε με μια μικρή ιστορία,

‘Η Αφροδίτη χαμήλωσε τα μάτια και στράφηκε στον Ποσειδώνα:

-“Δεν θέλω όνειρα”, του είπε. “Μπορείς να μου προσφέρεις την πραγματικότητα όπως την θέλω”;

-“Μπορώ, μικρή μου”, της απάντησε ο Κρόνος και της άπλωσε το χέρι.

Το έπιασε και μέσα της ήταν σίγουρη πως αυτόν ήθελε να ακολουθήσει.’’

Η Αφροδίτη στην ιστορία μας αγαπά τον Κρόνο, βρίσκεται στον Αιγόκερω, και επιθυμεί να τον συναντήσει. Άλλωστε, ο Κρόνος ταιριάζει με τη σεμνή και ντροπαλή φύση που της προσδίδει το ζώδιο του Αιγόκερου.

Ωστόσο, την Κυριακή, η Αφροδίτη έρχεται σε επαφή (με μια όψη εξαγώνου) με τον Ποσειδώνα.

Στην όψη αυτή οφείλεται ότι τις μέρες αυτές υπάρχει μια πιο τρυφερή διάθεση στην ατμόσφαιρα, τέτοια που βοηθά στο να έρθεις πιο κοντά με τους αγαπημένους σου. Αλλά, αν δεν είσαι σίγουρος για τις προθέσεις τους, καλό είναι να αφήσεις τον χρόνο να δείξει αν τελικά μπορείς να περιμένεις κάτι σημαντικό από αυτούς και να αποφύγεις να επενδύσεις συναισθηματικά για λίγο καιρό.

Η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω σε σύνοδο με Κρόνο

Γιατί λίγο παρακάτω, την Δευτέρα, η Αφροδίτη συναντά τον Κρόνο σε μια όψη συνόδου. Έναν Κρόνο που αγαπά πολύ! (βρίσκεται στην κυβέρνηση του).

Το γεγονός πως έχουμε να κάνουμε με μια “σοβαρή” Αφροδίτη, σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο τις μέρες αυτές να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις σε ένα πιο συναισθηματικό κλίμα με τους γύρω σου, και κυρίως με τους αγαπημένους σου.

Δεν θα μπορείς να εκφράσεις εύκολα αυτό που νιώθεις, αφού ο συντηρητισμός και η αυτοσυγκράτηση δεν θα σε διευκολύνουν να μιλήσεις από καρδιάς ή έτσι όπως θα ήθελες.

Θα αναζητήσεις μια λογική εξήγηση για τα πάντα, όμως στα θέματα που αφορούν την καρδιά σου, απαντήσεις βασισμένες στη λογική δεν είναι εύκολο να δοθούν.

Όμως, επειδή όλα έχουν την χρησιμότητα τους, η όψη προσφέρεται για κάθε είδους σοβαρές και εμπεριστατωμένες συζητήσεις, σχετικά με κάποιο έργο που απαιτεί τάξη και υπομονή, μεθοδικότητα και σκληρή δουλειά και που είναι πιθανό, τις μέρες αυτές, να διεκπεραιωθεί με πολύ καλό τρόπο.

Εκείνο που θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι το πόσο γνωρίζεις τι θέλεις και ο τρόπος που θα διαλέξεις για να το διεκδικήσεις.

Γιατί είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν τέτοιες δυνατότητες!

Πάντως μην ποντάρεις στην καλή σου διάθεση, γιατί όπως είναι πιθανό να διαπιστώσεις, δεν θα είναι και πολύ υποστηρικτική απέναντί σου.

Αυτό που θα παίξει σημαντικό ρόλο, είναι να μένεις προσγειωμένος στην πραγματικότητα και να μην κάνεις σενάρια που μπορεί να σε βγάζουν έξω από αυτήν.

Την περίοδο αυτή μπορείς, επίσης, να περιποιηθείς τον εαυτό σου. Να κάνεις μια κούρα ομορφιάς, να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου, να πας στον οδοντίατρο, να φτιάξεις τα νύχια σου ή οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Μπορείς ακόμα να ασχοληθείς και με πιο πρακτικά θέματα, όπως το σπίτι σου και την τακτοποίηση του.

Από την όψη επηρεάζονται θετικά οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορούν να οργανώσουν το πρακτικό μέρος της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής τους με πολύ καλό τρόπο. Οργανωμένες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορεί να δώσουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

 

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-02-2019 09:00:00