Quantcast
blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 17 Μαρτίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής ανατρέπει τα σχέδια μας.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 15 – 17 Μαρτίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής ανατρέπει τα σχέδια μας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 15 – 17 Μαρτίου 2019. Μάθε πως οι όψεις του ανάδρομου Ερμή θα επηρεάσουν το ζώδιο σου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Ότι και αν έχεις προγραμματίσει για τις μέρες αυτές και το έχεις σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια, να ξέρεις πως υπάρχει πάντα μια παράμετρος που δεν την έχεις υπολογίσει και που μπορεί να σου ανατρέψει τα σχέδια!

Sponsored Links

Ο Ήλιος σε σύνοδο με ανάδρομο Ερμή φέρνει ασυνεννοησία

Ο Ερμής, αυτός ο “πονηρός” πλανήτης, μπαίνει σε νέες περιπέτειες το τριήμερο αυτό, με πληθώρα πλανητικών ραντεβού, σε μια στιγμή, που ο ίδιος βρίσκεται σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις του… Είναι ανάδρομος, σε πτώση και αδυναμία (βρίσκεται στους Ιχθύες) και τσουρουφλισμένος, μιας και σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ήλιο την Παρασκευή.

Κάθε συζήτηση ή διαπραγμάτευση που μπορεί να γίνεται τις μέρες αυτές είναι πολύ δύσκολο να καταλήξει κάπου, αλλά ακόμη κι αν αυτό γίνει, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πολλά “σκοτεινά” σημεία που δεν έχουμε λάβει υπόψη μας.

Σε κάθε επικοινωνία υπάρχει: Ένας πομπός, που κατευθύνει το μήνυμα, μέσα από ένα μέσο ή μια μορφή, καθώς και ένας δέκτης στον οποίο απευθύνεται για να έχει ένα αποτέλεσμα. Αυτό το δίπολο, λοιπόν, τις μέρες αυτές δεν είναι εύκολο να συντονιστεί, έτσι ώστε να έχει ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Ανάμεσα τους παρεμβάλλονται πάρα πολλά πράγματα, που τους κάνουν να χάνουν την μεταξύ τους ουσιαστική επαφή. Έτσι, είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συνεργασία, καθώς και τα δύο μέρη αδυνατούν να κατανοήσουν ό ένας τον άλλον.

Με τον Ερμή σε τετράγωνο με Δία όσο πιο λίγα ακούς, τόσο καλύτερα

Το Σάββατο, το τετράγωνο του Ερμή με τον Δία έρχεται να μεγεθύνει, να διογκώσει τον λόγο, να τον χρωματίσει με μεγάλες δόσεις υπερβολής, έτσι που να μην μπορείς να αναγνωρίσεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος.

Μπορεί να πεις κάτι που δεν πιστεύεις, γιατί εκείνη την στιγμή νοιώθεις την ανάγκη να εκφράσεις κάτι περισσότερο, όμως παρακάτω να μην μπορέσεις να το στηρίξεις κατά πως θα έπρεπε…  Οι φήμες και οι διαδόσεις εξαπλώνονται γρήγορα και έχουν μια μορφή “φούσκας” που μπορεί να σκάσει πολύ εύκολα. Τα λόγια εκστομίζονται πολύ εύκολα και χωρίς σκέψη, και αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για να δημιουργηθούν ψεύτικες ελπίδες ή υποσχέσεις.

Συμβαίνει και το αντίστροφο, να σου πουν λόγια που δεν θα σου είναι αρεστά. Γι΄ αυτό, πριν εμπιστευτείς κάτι που ακούς και σου κάνει εντύπωση, δώσε χρόνο και επεξεργάσου το.

Ο Ερμής σε εξάγωνο με Πλούτωνα φέρνει θέματα του παρελθόντος στο προσκήνιο

Το εξάγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, που σχηματίζεται και αυτό την ημέρα του Σαββάτου, φέρνει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος. Μην προσπαθήσεις να λύσεις παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις που έχουν υπάρξει. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή...

Επειδή ο Ερμής είναι ανάδρομος μέχρι τις 28 Μαρτίου 2019 που θα περάσει σε ορθή πορεία, τα πρόσωπα του παρελθόντος έχουν την τιμητική τους. Εμφανίζονται μέσα από μηνύματα ή και συναντήσεις που ενδεχομένως να προκύψουν, και κινητοποιούν και πάλι τον μηχανισμό του συναισθήματος.

Όμως, τις ημέρες αυτές θα είναι δύσκολη, έως και αδύνατη σε κάποιες περιπτώσεις, η επίλυση των όποιων θεμάτων υπάρχουν. Ως εκ τούτου, καλό είναι να μην προσπαθήσεις να αποκαταστήσεις την τάξη, γιατί ό,τι λέγεται τώρα δεν είναι εύκολο να υποστηριχθεί παρακάτω. Απόλαυσε μόνο την στιγμή.

Το τριήμερο αυτό ευνοεί τις κοινωνικές δραστηριότητες, παρέες και διασκέδαση, που θα σε βοηθήσουν να τονώσεις την ψυχολογία σου.

Από τις όψεις του Ερμή επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που καλό είναι να κρατούν αποστάσεις από ό,τι λέγεται ή ότι ακούγεται τώρα, να αποφύγουν την οριστικοποίηση καταστάσεων, την υπογραφή εγγράφων η συμβολαίων, και γενικά να δίνουν χρόνο στα πράγματα να εξελιχθούν. Τίποτα από ότι γίνεται τώρα δεν έχει οριστικό χαρακτήρα, γι’ αυτό ας μην βιάζονται να κλείσουν θέματα, επειδή το πιο πιθανό είναι να χρειαστεί να τα επανεξετάσουν παρακάτω.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-03-2019 09:00:00