blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 - 18 Νοεμβρίου 2018: Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 16 - 18 Νοεμβρίου 2018: Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 16 έως 18 Νοεμβρίου. Μάθε πως η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία και ο Άρης σε εξάγωνο με Ουρανό θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Πολλά τα γεγονότα του τριημέρου, αλλά το σημαντικό που πρέπει να προσέξεις τις ημέρες αυτές είναι πως απ΄ ότι ακούς να κρατάς την ουσία Αρχικά, η Αφροδίτη την Παρασκευή επιστρέφει σε ορθόρδρομη πορεία από το ζώδιο του Ζυγού και την 25η μοίρα του ζωδίου. Οι ισορροπίες σταδιακά αποκαθίστανται, και κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις, που ομολογουμένως ταλαιπωρήθηκαν και σε ταλαιπώρησαν. Επίσης, την Παρασκευή, ο Άρης αλλάζει σπίτι και περνά σε αυτό των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει έως την 1η Ιανουαρίου 2018.

Ο γενέθλιος Άρης στους Ιχθύες

Ο Άρης είναι ο πλανήτης που εκδηλώνει την ενστικτώδη τάση του ατόμου να επιβάλλει τον εαυτό του. Ο τρόπος με τον οποίο κάποιος θα διεκδικήσει τη ζωή του, είναι θέμα Άρη. Και όταν μιλάμε για διεκδίκηση, δεν εννοούμε το “Εγώ”, μιας και αυτό προϋποθέτει συνείδηση! Μιλάμε για την ενστικτώδη τάση του ατόμου και την ανάγκη του να κινηθεί για να επιβιώσει!

Ο Άρης στους Ιχθύες, χάνει την ενέργεια και τον δυναμισμό του, και αναγκάζεται να περάσει σε εσωτερική δράση, κάτι που τον κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο.

Μπαίνοντας σε ένα υδάτινο περιβάλλον, ο πλανήτης υποχρεώνεται να αναπτύξει ποιότητες όπως η δεκτικότητα και η ευαισθησία, που τον κάνουν συχνά να χάνει τις ισορροπίες του, σε ένα κόσμο που δεν γνωρίζει και τον αποσυντονίζει από την δράση του. Οι άνθρωποι με τον Άρη στους Ιχθύες, λειτουργούν με υποκειμενικότητα και δεν τους είναι εύκολο να σταθμίσουν σωστά τον εαυτό τους.

Έτσι, είτε πληγώνονται από τη σκληρότητα της ζωής και κλείνονται στον εαυτό τους ή το καλύτερο σενάριο είναι να στραφούν στον εσωτερικό τους κόσμο και να αναπτύξουν εσωτερικές σταθερές, που θα τους βοηθήσουν να κατανοούν και να ξεπερνούν ευκολότερα τους σκοπέλους της ζωής.

Ο διελαύνων Άρης στους Ιχθύες

Όταν ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθύες, ανοίγει ένας κύκλος με πιο εσωτερικό χαρακτήρα. Μια εποχή με έντονα διλλήματα και προβληματισμούς, που δεν σου επιτρέπει να δεις καθαρά και να αξιολογήσεις με αντικειμενικότητα τα όποια θέματα υπάρχουν γύρω σου. Οι ενέργειες έχουν ένα πιο εσωτερικό χαρακτήρα, και αυτό δημιουργεί στο άτομο μεγαλύτερη εσωστρέφεια και απομόνωση. Πολλές φορές, σε ότι αφορά την δράση σου, θα διαπιστώσεις πως άλλα σχεδιάζεις και με τελείως διαφορετικό τρόπο τα διαχειρίζεσαι. Με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο αυτό, καλό είναι να είσαι προσεκτικός και σε κάθε είδους παρασκηνιακές κινήσεις, αφού υπάρχει ένα κλίμα που ευνοεί πολύ το παρασκήνιο. Όταν οι ενέργειες δεν μπορούν να εκτονωθούν εξωτερικά, εκτονώνονται με παρασκηνιακό τρόπο.

Επίσης, σε κάθε στόχο, (επειδή θα υπάρχει η τάση να βλέπεις όλη την εικόνα και όχι τις επί μέρους λεπτομέρειες), καλό είναι να δίνεις προσοχή στα μικρά σημεία και όχι στον τελικό στόχο, που είναι εύκολο να χαθεί λόγω έλλειψης στοιχείων.

Από τη νέα θέση του Άρη ευνοούνται οι εκπρόσωποι της υδάτινης τριπλότητας, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, που θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν εσωτερικές τους δεξιότητες και δυνάμεις που θα τους βοηθήσουν, με σωστή οργάνωση, να έρθουν πιο κοντά σε ό,τι σχεδιάζουν.

Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία

Το Σάββατο, ο Ερμής περνά σε αναδρομή έως τις 6/12/2018, με τις γνωστές συνέπειες που προκαλεί όταν βρίσκεται σε μια τέτοια φάση.

Έτσι, λοιπόν, ανοίγει ένας κύκλος όπου η επικοινωνία γίνεται πιο δύσκολη, με πολλές ασάφειες και παρανοήσεις, που είναι εύκολο να καταλήξουν και σε παρεξηγήσεις.

Και φυσικά, αυτός ο “ζημιάρης” πλανήτης είναι υπεύθυνος για όλο αυτό το επικοινωνιακό χάος, που δημιουργείται, αφού στέλνεις μήνυμα στον αγαπημένο σου και απαντά η φίλη σου η Λίτσα!

Και καλά να υπάρχει ένα τέτοιο μπέρδεμα… όταν όμως απαντά άλλη γυναίκα στο τηλέφωνο του καλού σου… ε… το λες και πρόβλημα!

Γενικότερα, με τον ανάδρομο χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές μας, στο τι λέμε, στις πιθανές παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρξουν, να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, και να μη λέμε πράγματα που δεν τα εννοούμε!

Έτσι κι αλλιώς, ο Ερμής στον Τοξότη βρίσκεται στο ζώδιο της αδυναμίας του, είναι λοιπόν βέβαιο πως τα προβλήματα δεν θα λείψουν, γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή!

Είναι, ωστόσο, μια εποχή που μπορεί να οργανώσουμε ή να επανεξετάσουμε λάθη και παραλείψεις της προηγούμενης περιόδου, για να προωθήσουμε τα όποια θέματα έχουμε, με καλύτερο τρόπο.

Η αναδρομή του θα ξεκινήσει από την 13η μοίρα του Τοξότη και θα φτάσει έως την 27η του Σκορπιού. Θα επηρεάσει όλους όσους έχουν τον Ήλιο τους ή προσωπικούς τους πλανήτες στα πρώτα και τα τρίτα δεκαήμερα των ζωδίων. Καλό είναι στο διάστημα αυτό να μην πάρουν θέση ή αποφάσεις με οριστικό χαρακτήρα, γιατί το σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί να τις επανεξετάσουν!

Ένα ακόμα στοιχείο που χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη προσοχή για το επόμενο διάστημα, είναι πως ο πλανήτης, την στιγμή της αναδρομής του, σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα!

Γεγονός είναι πως κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ακρίβεια τι μπορεί να συμβεί όταν συναντώνται αυτοί οι δύο πλανήτες. Αρχικά, είναι εύκολο να δημιουργηθεί ένα κλίμα παρανοήσεων και παρεξηγήσεων, ακόμα και χωρίς λόγο! Σε όλα υπάρχει ασάφεια και αυτός είναι ένας σοβαρός λόγος που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε εξαπατήσεις, εάν δεν το προσέξεις!

Ερμής – Ποσειδώνας είναι όψη του ψέματος και της παραπλάνησης!

Είναι λοιπόν εύκολο, όχι μόνο στις ημέρες αυτές, αλλά και σε όλη την διάρκεια που ο Ερμής θα παραμείνει σε αναδρομή να υπάρξουν τέτοια φαινόμενα ή ακόμα να διαρρεύσουν μυστικά, τα οποία δεν θα έπρεπε ακόμα τουλάχιστον να φανερωθούν!

Η περίοδος θα λειτουργήσει καλύτερα, αν ασχοληθείς με την τέχνη, αν θελήσεις να μπεις σε πιο πνευματικά μονοπάτια, αυτά που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με το μέσα σου και να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.Η όψη επηρεάζει όλα τα ζώδια και καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γενικότερα. Κυρίως για τους Διδύμους, Τοξότες, Παρθένους και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, χρειάζεται να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές, στο λόγο και στις αποφάσεις τους. Αποφύγετε να υπογράψετε έγγραφα που σας δεσμεύουν την περίοδο αυτή, ίσως υπάρχουν πράγματα που δεν τα υπολογίζετε και, στην καλύτερη περίπτωση, χρειαστεί να τα επανεξετάσετε! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 15-11-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι