blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 19 Απριλίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 μέχρι 19 Απριλίου 2018 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 16 έως 19 Απριλίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης στον Κριό.

Η Νέα Σελήνη στον Κριό τον Απρίλιο 2018

Η Νέα Σελήνη σήμερα, στην 26η μοίρα του Κριού στις 4.57 π.μ., ανοίγει έναν πολύ σημαντικό κύκλο για το επόμενο διάστημα.

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου και φωτίζει μια Άνοιξη που χαρακτηρίζεται από μια έντονη ενεργητικότητα και την ανάγκη για κάθε είδους δημιουργία.

Το στοιχείο του ενθουσιασμού, κάτι που χαρακτηρίζει και όσους που γεννήθηκαν στο ζώδιο αυτό, υπάρχει έντονο και σε αυτό οφείλεται το γεγονός πως γεννιούνται νέες ιδέες και διαθέσεις για καινούργια σχέδια που πρόκειται να μπούν σε εφαρμογή στον κύκλο που θα διανύσουμε.

Ο Κριός ως ζώδιο συμβολίζει τη σπορά. Είναι λοιπόν η εποχή που θα σπείρουμε τον δικό μας σπόρο- θα βάλουμε τα δικά μας θεμέλια για όλα εκείνα που σχεδιάζαμε στο μυαλό μας! Προσωπικά, επαγγελματικά, οικονομικά, ό,τι μπορεί να μας συντρόφευε τις νύχτες στα όνειρά μας, ΤΩΡΑ είναι η στιγμή της αρχής του!

Στον κύκλο αυτό θα φωτιστούν πολλά από αυτά που μέχρι τώρα έμεναν κρυφά στο παρασκήνιο- σε κάποιες περιπτώσεις θα ξαφνιάσουν και σε κάποιες άλλες θα λειτουργήσουν ευεργετικά στις εξελίξεις.

Το σίγουρο είναι πως ο κύκλος αυτός, σε πολλές περιπτώσεις, θα λειτουργήσει απελευθερωτικά και θα μας απαλλάξει από παλιές συνήθειες ή από εκείνα που μπορεί να μας κρατούν δέσμιους σε μια πραγματικότητα που δεν μας αρέσει!

Είναι η στιγμή να σπάσουμε τα δεσμά από οτιδήποτε εμποδίζει την ανάπτυξη ή την εξέλιξη μας!

Η σύνοδος Ήλιου και Σελήνης με τον Ουρανό

Η σύνοδος των Φώτων (Ήλιος, Σελήνη) με τον Ουρανό σε πολλές περιπτώσεις θα μας φέρει μπροστά σε αναπάντεχα, ξαφνικά γεγονότα, που σκοπό έχουν να μας αφυπνήσουν και να μας δείξουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Ο δρόμος αυτός ίσως δεν είναι μια ευθεία. Μπορεί να έχει στροφές, ανηφόρες και κατηφόρες και για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον προορισμό σας, σε αυτά δηλαδή που επιθυμούμε, ίσως χρειαστεί να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα μέχρι τώρα δεν μας επέτρεπαν να προχωρήσουμε.

Το σημαντικό είναι να καταφέρουμε να ακολουθήσουμε τη ροή των πραγμάτων, αφού μόνο τότε θα μπορέσουν να εξελιχθούν οι υποθέσεις μας και κατά συνέπεια θα καταφέρουμε να δρομολογήσουμε όσα αποζητάμε και ελπίζουμε.

Να θυμάσαι! Οι ευκαιρίες έρχονται απροειδοποίητα και πρέπει να είσαι έτοιμος να τις αδράξεις...

Η σύνοδος αυτή έρχεται επίσης να ξεκαθαρίσει και θέματα της προηγούμενης περιόδου που βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής.

Κυβερνήτης της Νέας Σελήνης είναι ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Εξαιρετικά ισχυρός, έρχεται να τροφοδοτήσει τις εξελίξεις με δύναμη και δράση. Πρόκειται να συναντήσει τον Πλούτωνα, κάτι που θα δώσει πολυ μεγάλη δυναμική στην περίοδο που θα ακολουθήσει.

Ο Χείρωνας στον Κριό μέχρι τον Απρίλιο 2027

Ένα ακόμα εξαιρετικής σημασίας αστρολογικό γεγονός στον Κύκλο αυτό είναι η μετακίνηση του Χείρωνα από το ζώδιο των Ιχθύων (στο οποίο εισήλθε τον Απρίλιο του 2010), στο ζώδιο του Κριού, όπου και θα παραμείνει ως τον Απρίλιο του 2027.

Το πέρασμα του στο ζώδιο του Κριού είναι μια ευκαιρία για δράση, εξωστρέφεια και έκφραση. Εδώ θα αναδειχτεί η πολεμική ιδιότητα που δίνει ο πλανήτης, σε συνδιασμό με την επιθετικότητα του Άρη (κυβερνήτη του Κριού). Δεν είναι τυχαίο πως πολλά πραξικοπήματα ή επιθέσεις (π.χ. Αττίλας στην Κύπρο) έγιναν κατά το πέρασμα του Χείρωνα από τον Κριό και σχεδόν πάντα καταφέρνουν να επιλυθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ο Κριός θα λειτουργήσει σαν πυροκροτητής, αφού θα φέρει πολλές εξελίξεις τόσο σε προσωπικό, όσο και σε κοινωνικό επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως η ισορροπία μπορεί να διατηρηθεί μόνο με πειθαρχημένη δραστηριότητα. Όσοι ακολουθήσουν αυτήν τη γραμμή, δεν μπουν δηλαδή στην παγίδα της έκφρασης και προβολής του «Εγώ» τους, αλλά αντίθετα δουλέψουν με πειθαρχία και εργατικότητα, θα καταφέρουν να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Πλούτωνα αναθερμαίνει τις ερωτικές σχέσεις

Ο κύκλος αυτός, ωστόσο, δίνει έμφαση και στις εξελίξεις της ερωτικής ζωής, μια και το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω έρχεται να πυροδότήσει την φλόγα των συναισθημάτων, προσφέροντας μοναδικές ευκαιρίες για αναθέρμανση του Έρωτα.

Οι νέες γνωριμίες που γίνονται στον κύκλο αυτόν διέπονται από πολύ ισχυρή συναισθηματική ένταση και έχουν μεγάλη δυναμική, καθώς είναι και πολλά υποσχόμενες!

Παράλληλα, η αντίθεση της με τον Δία θα δώσει μια επιπρόσθετη ώθηση στην υπερβολή και την κατανάλωση.

Η ανάδρομος Κρόνος μέχρι τον Σεπτέμβριο 2018 φέρνει άγχος

Ένα ακόμα σημαντικό γεγονός του κύκλου αυτού είναι η ανάδρομη πορεία του Κρόνου, που ξεκινά την Τετάρτη και θα διαρκέσει έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2018.

Μια περίοδος που αυξάνει το άγχος και την ανησυχία μας, αλλά παράλληλα θέτει και αρκετούς περιορισμούς στα σχέδια μας.

Ανάδρομος Κρόνος σημαίνει πως σε ότι σχετίζεται με τις υποχρεώσεις ή τις ευθύνες που εχουμε αναλάβει, χρειάζεται να κάνουμε μια στάση και να επανεξετάσουμε ή να επιβεβαιώσουμε πως όλα πηγαίνουν καλά και πως είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Ίσως ακόμη χρειαστεί να αναλάβουμε επιπρόσθετες ευθύνες και πρέπει να βεβαιωθούμε πως μπορούμε να τις αντέξουμε.

Τα μαθήματα που παίρνουμε τώρα μπορεί να έχουν σκληρό χαρακτήρα, όμως είναι πολύτιμα για την συνέχεια μας. Από την αναδρομή του Κρόνου επηρρεάζονται περισσότερο οι εκπρόσωποι του πρώτου δεκαημέρου και κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι που έχουν ήλιο, ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τους στο πρώτο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια από τη Νέα Σελήνη του Απριλίου

Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται όσοι έχουν τον ήλιο τους, τον ωροσκόπο τους ή τους προσωπικούς τους πλανήτες στο τρίτο δεκαήμερο των παραπάνω ζωδίων και κυρίως οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου, που θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν σημαντικά και προσωπικά επαγγελματικά και οικονομικά ξεκινήματα στο επόμενο διάστημα! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Απόφθεγμα των ημερών: «Το Κριάρι που ριψοκινδυνεύει πέρα από τη θάλασσα. Λάμπει γαλήνια και οδηγεί το έτος, κυβερνήτης όλων των ζωδίων» (Μανίλιος, Αστρονομικά).

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-04-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι