blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 18 μέχρι 20 Μαΐου 2018 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 18 μέχρι 20 Μαΐου 2018 με τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Διάβασε τις προβλέψεις αστρολογίας για το διάστημα από 18 μέχρι 20 Μαΐου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου αυτές τις ημέρες, από τον Ερμή σε τρίγωνο με Κρόνο. Γενικά, πρόκειται για ένα τριήμερο που θα μας δώσει την ευκαιρία να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί σε ότι έχει να κάνει με το πρακτικό κομμάτι της ζωής μας και όχι μόνο...

Ο Ερμής σε τρίγωνο με Κρόνο

Την Παρασκευή το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο έρχεται να μας επιβάλλει να ασχοληθούμε με την οργάνωση και μεθόδευση των όποιων θεμάτων μας απασχολούν ώστε να τακτοποιήσουμε θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Όμως, για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε ότι ξεκινάμε, οργανώνουμε ή συζητάμε, είναι σημαντικό να έχουμε προηγουμένως σχεδιάσει κι επεξεργαστεί κάθε λεπτομέρεια.

Οι ημέρες είναι κατάλληλες για κάθε είδους συζήτηση ή διαπραγμάτευση που γίνεται σε σοβαρό επίπεδο και που πραγματικά μπορεί να δώσει θετικά αποτελέσματα.

Σημαντικό είναι να μην χάνουμε χρόνο και να εκμεταλλευόμαστε κάθε ευκαιρία που έρχεται στο δρόμο μας.  Μπορούμε επίσης να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελίξουμε τα ζητήματα που μας ενδιαφέρουν.

Επίσης, μεγάλη σημασία πρέπει να δοθεί στις πληροφορίες που έρχονται στ’ αυτιά σας τις ημέρες αυτές, γιατί με κάποιο τρόπο μπορεί να φανούν πολύ χρήσιμες.

Δεν αποκλείεται να επανέλθουν και θέματα του παρελθόντος, κυρίως επαγγελματικά.  Ας μην ξεχνάμε πως ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και, κατά συνέπεια, τις ημέρες αυτές θα μπορέσουμε να τα επαναδιαπραγματευθούμε σε μια καλύτερη βάση.

Από την όψη των δύο πλανητών ευνοούνται ιδιαίτερα οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θα έχετε την ευκαιρία να κλείσετε εκκρεμότητες που ενδεχομένως σας ταλαιπωρούν ή να επαναδιαπραγματευθείτε σε καλύτερη βάση τα σχέδια σας!

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο

Το Σάββατο η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει έως τις 14 Ιουνίου.

Η Αφροδίτη επηρεάζει άμεσα την ερωτική μας ζωή και στο ζώδιο του Καρκίνου χρειάζεται να νιώσει την αγάπη των άλλων, αφού μόνο τότε μπορεί να λειτουργήσει και να εκφραστεί.

Το ιδιαίτερο προσόν της είναι ότι ακούει προσεκτικά, κατανοεί και χαρακτηρίζεται από διαλλακτικότητα.

Έχει την ανάγκη να διακοσμεί με το προσωπικό της γούστο το χώρο της και δίνει μεγάλη σημασία στο περιβάλλον όπου κινείται.

Ιδιαίτερα δεμένη με το σπίτι και την οικογένεια, κουβαλά τις παιδικές της αναμνήσεις σαν πολύτιμο θησαυρό της κι αυτός είναι ο λόγος που στο αυτό το διάστημα νιώθουμε την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στις ρίζες μας.

Το σπίτι και η οικογένεια είναι πρωταρχική μας ανάγκη και κατά συνέπεια προσπαθούμε να βελτιώσουμε των σχέσεις μας με τα οικεία μας πρόσωπα.

Αλλά και σε ότι αφορά τα προσωπικά μας, δημιουργείται ένα όμορφο και τρυφερό κλίμα στις συντροφικές σχέσεις.

Το πρώτο πλανητικό ραντεβού του πλανήτη είναι ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου, που βελτιώνει και ανανεώνει κατά πολύ το κλίμα της κοινωνικής μας ζωής το τριήμερο αυτό.

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και εκπλήξεις, που αφορούν κυρίως την ερωτική μας ζωή κι ανανεώνουν το κλίμα της καθημερινότητας και τη διάθεση μας.

Ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα που ανεβάζουν υψηλά τον δείκτη της αδρεναλίνης μας συμβαίνουν αυτές τις ημέρες και προσφέρουν δυνατές συγκινήσεις!

Από την όψη Αφροδίτης Ουρανού, επηρεάζονται οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες των πρώτων ημερών, που μπορεί να βρεθούν μπροστά σε ξαφνικές προσκλήσεις που κρύβουν εκπλήξεις! Ακολουθήστε όποια ευκαιρία σας δίνεται, γιατί ποτέ δεν ξέρετε που θα σας οδηγήσει! Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2018 10:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι