blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 4 Απριλίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στον Κριό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 2 ως 4 Απριλίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Ο Ερμής στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Την Κυριακή ο Ερμής κόβει την κορδέλα της  ζωδιακής περιοχής του Κριού, πετώντας από πάνω του, τα δεσμά των Ιχθύων που τον κρατούσαν εγκλωβισμένο σε μία δύσκολη κατάσταση. Εδώ στο νέο του σπίτι, όπου και θα παραμείνει έως τις 19 Μαρτίου, ο πλανήτης αλλάζει τρόπο λειτουργίας και έκφρασης, και ως εκ τούτου αλλάζει και ο τρόπος που επικοινωνούμε γενικότερα!

Sponsored Links

Ο Ερμής στον Κριό μας εισάγει, σε μία περίοδο ταχύτητας

Η αλήθεια είναι ότι το έχουμε ανάγκη μία και το προηγούμενο διάστημα, με τον Ερμή στη ζωδιακή περιοχή των Ιχθύων, δεν ήταν εύκολο ούτε να εξυπηρετήσουμε πρακτικά θέματα, ούτε και να ασχοληθούμε με πράγματα που μπορεί να είχαν μία πολυπλοκότητα. Κυρίως όμως αυτό που δυσκόλεψε περισσότερο την κατάσταση, (πέρα από το γεγονός όλων όσων ήρθαν στο προσκήνιο δημιουργώντας ένα ατελείωτο επικοινωνιακό χάος) ήταν ότι αδυνατούσαμε να περάσουμε στη δράση, να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε με αντικειμενικότητα τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να κινηθούμε.

Με το πέρασμα του πλανήτη στον Κριό η επικοινωνία αναζωπυρώνεται, αποκτά ροή, δυναμική και παρόρμηση. Έχουμε ανάγκη να κινηθούμε μπροστά, αλλά πρώτα πρέπει να ξεκολλήσει η σκέψη ο νους από ότι τον κράταγε στο παρασκήνιο.

Η περίοδος αυτή, ανοίγει την πόρτα της δράσης.

Έχουμε την ανάγκη να εκφραστούμε, να πούμε αυτό που λαχταράει η ψυχή μας, χωρίς να το σκεφτούμε και πολύ! Ο τρόπος με τον οποίο θα επικοινωνήσουμε είναι άμεσος, χωρίς περιστροφές η υπονοούμενα. Τέτοιος που σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να γίνει οξύς, σκληρός, απότομος, και  άκριτος.

Με τον Ερμή στον Κριό δεν σκεπτόμαστε αυτό που λέμε, απλά το εκφράζουμε... Είναι και αυτός ένας τρόπος που κινητοποιεί τα πράγματα, τις εξελίξεις, θέτει σε ροή τις καταστάσεις, μία και η επιθυμία είναι αυτή που παρακινεί και βγαίνει προς τα έξω ατόφια και καθαρή, επιζητώντας να εκφραστεί, να μιλήσει, να δράσει...

Βεβαίως κάτω από το καθεστώς της παρόρμησης, είναι πολύ πιθανό συχνά να γίνουν λάθη, και αυτό είναι το πρόβλημά αυτού του Ερμή, που από τη μία έχει τη δυναμική που χρειάζεται, από την άλλη  δεν έχει καμία διάθεση για οργάνωση και  τακτοποίηση.

Το επόμενο διάστημα οι συναντήσεις Κρόνο (10 Απριλίου) Άρη και Δία (17 & 18 Απριλίου), είναι αυτές που ανοίγουν την πόρτα σε επικοινωνιακές ευκαιρίες,  και όχι μόνο, οι οποίες  προέρχονται, μέσα από τη δράση και την ανάγκη της δημιουργίας.

Από την νέα θέση του Ερμή, εισπράττουν την εύνοια του, οι Κριοί, Λέοντες, και Τοξότες, που θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν σε μία νέα βάση τις υποθέσεις τους, να επαναδιαπραγματευθούν εκ νέου τα οποία θέματα έχουν προς εξέλιξη, για να δημιουργήσουν ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας, ανάμεσα σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Λίγο πριν ο Ερμής εγκαταλείψει το ζώδιο των Ιχθύων, την Παρασκευή, σχηματίζει μία όψη εξαγώνου, με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω.

Αυτό που επιβάλλεται να αντιληφθούμε τις μέρες αυτές είναι πως η συνεργασία, η επικοινωνία και η ανταλλαγή μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά, στα όποια θέματα διαχειριζόμαστε την περίοδο αυτή.

Ως εκ τούτου, το να μπορέσουμε να ακούσουμε ουσιαστικά και βαθιά, αυτά που μας λένε οι άλλοι, τις γνώμες και τις απόψεις τους, το σίγουρο είναι πως μπορεί να μας οδηγήσει σε βελτιωμένες σχέσεις, επικοινωνίες, αλλά κυρίως συνδέσεις  με τους γύρω μας. Πολλές φορές είναι σημαντικό να κάνουμε και ένα βήμα πιο πίσω προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τις καταστάσεις.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, και Ιχθύες, του τρίτου δεκαημέρου είναι αυτοί που εισπράττουν την θετική επιρροή του εξαγώνου Ερμή - Πλούτωνα στην καθημερινότητά τους και στις σχέσεις τους. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-04-2021 09:00:00