blank
 
blank

Η Πανσέληνος του Μαρτίου 2018 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: Προβλέψεις για τα ζώδια.

Η Πανσέληνος του Μαρτίου 2018 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων: Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 2 έως 4 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου.

Ολυμπία Χριστοδουλή

Την Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018 έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του μήνα. Να σημειώσουμε εδώ πως ο Μάρτιος έχει δύο Πανσέληνους, άρα θα έχουμε μια ακόμα “μπλε σελήνη” στις 31 Μαρτίου. Το φαινόμενο, που ονομάζεται έτσι όταν σε ένα μήνα υπάρχουν δύο Πανσέληνοι, κορυφώνεται στην 11η μοίρα της Παρθένου, την Παρασκευή στις 2.51 π.μ για την Αθήνα.

Πως θα μας επηρεάσει η Πανσέληνος του Μαρτίου

Σε κάθε Πανσέληνο έχουμε δύο αντίθετες ενέργειες, αυτές του Ήλιου και της Σελήνης, που καλούμαστε να συγκεράσουμε.

Είναι η δύσκολη εξίσωση που πρέπει να λύσουμε για να μπορέσουμε να βρούμε τις δικές μας ισορροπίες (αναλόγως τον τομέα που καταλαμβάνει στον γενέθλιο χάρτη μας).

Κυρίως όμως σε κάθε Πανσέληνο ενεργοποιούνται τα συναισθηματικά ζητήματα της ζωής μας, και σε αυτό που χρειάζεται να στρέψουμε την προσοχή μας είναι οι ανάγκες και οι επιθυμίες των άλλων.

Η Σελήνη στην Παρθένο μας υπενθυμίζει πως ακόμα και η πιο μικρή λεπτομέρεια μπορεί να είναι εξαιρετικά σημαντική για τις όποιες εξελίξεις μπορεί να επιδιώκουμε. Η οργάνωση, αρχικά η πρακτική θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ισορροπία που χρειαζόμαστε για να λειτουργήσουμε καλά στην καθημερινότητά μας. Η φροντίδα του εαυτού μας σε κάθε επίπεδο, είναι μια υπόσχεση και για την καλή λειτουργία των σχέσεων μας.

Απέναντί της ο Ήλιος στους Ιχθύες, αναζητά τη μεγάλη εικόνα...αυτή που του δίνει το όνειρο μέσα στο οποίο μπορεί να δραπετεύει όταν η πραγματικότητα τον ζορίζει. Δεν αρέσκεται σε πρακτικότητες και λεπτομέρειες και όταν νοιώσει ότι ζορίζεται ή όταν τα πράγματα γύρω του στενεύουν, θα αναζητήσει την έξοδο, με κάθε τρόπο.

Και τα δύο Φώτα, (Ήλιος και Σελήνη) πρόκειται να σχηματίσουν όψη με τον Ποσειδώνα.

Η Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η Πανσέληνος αυτή δημιουργεί ένα κλίμα έντονης σύγχυσης, μέσα από την αντίθεση της με τον Ποσειδώνα. Πολλές φορές θα νοιώσουμε προβληματισμένοι και κυρίως αναποφάσιστοι ως προς το τι ακριβώς πρέπει να επιλέξουμε. Είναι πολύ εύκολο στο διάστημα αυτό να υιοθετήσουμε λανθασμένες απόψεις, που μας βγάζουν έξω από τις θέσεις η τα πιστεύω μας και δημιουργούν ένα περιβάλλον έντονης συναισθηματικής αστάθειας. Είναι εύκολο να μπλεχτούμε στα δίχτυα του ψέματος, αυτού που είτε θα πούμε στον εαυτό μας για να τον καθησυχάσουμε προσωρινά, είτε γιατί μπορεί να υπηρετούμε ένα ρόλο που δε τον θέλουμε η δεν μας ταιριάζει και προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τον αποδεχτούμε. Ίσως ακόμα να επιλέξουμε και την απομόνωση, προκειμένου να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα, αυτά δηλαδή που συστηματικά αποφεύγουμε!

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Αλλά και ο Ήλιος σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Πλανήτη της πλάνης και αβεβαιότητας, τον Ποσειδώνα. Είναι πολύ εύκολο να νιώσουμε αδυναμία, με αποτέλεσμα να γίνουμε δεκτικοί σε κάθε είδους εντυπωσιασμό, που όμως δεν μας βοηθά στο να έρθουμε πιο κοντά στον εαυτό μας και την αλήθεια μας. Μπορεί να χαθούμε στην φαντασίωση και το όνειρό μας, να αναζητήσουμε τρόπους φυγής από την καθημερινότητα μέσα από δρόμους που δεν μας βοηθούν, όπως το αλκοόλ, τα ναρκωτικά, αναζητώντας την ισορροπία ή την πολυπόθητη ευτυχία σε παραπλανητικές διαδρομές, που όμως λίγο αργότερα οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη απογοήτευση.

Ο ρόλος του απλανή αστέρα ZOSMA

Επίσης, ο Ήλιος βρίσκεται πάνω στον Απλανή αστέρα ZOSMA, που είναι η πλάτη του Λιονταριού.

Επικρατεί έντονα η τάση του να αρνούμαστε να υποταχθούμε ή να μας εξουσιάσουν, και αυτό θα μας κάνει σε πολλές περιπτώσεις... επαναστάτες χωρίς αιτία!

Ο Ήλιος αφορά και τα πρόσωπα εξουσίας, όπως δηλαδή πολιτικούς ή πρόσωπα που κατέχουν αξιώματα.

Η τέχνη, σε κάθε μορφή της, είτε αποφασίσουμε να την θαυμάσουμε σαν θεατές, είτε ακόμη και να τη δημιουργήσουμε, θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν μια καλή διέξοδος, που θα ενισχύσει πολύ και την συναισθηματική μας κατάσταση.

Το τρίγωνο του Δία με τον Ερμή

Όμως ο Ερμής που είναι και κυβερνήτης αυτής της Πανσέληνου, βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και ετοιμάζεται να κάνει ένα τρίγωνο με τον Δία. Οι δύο αυτοί πλανήτες στον χάρτη της Πανσέληνου είναι κυβερνήτες του Ωροσκόπου και του 7ου οίκου.

Στον κύκλο αυτόν οι ευκαιρίες έρχονται μέσα από τις συμμαχίες, τις σχέσεις ή τις συνεργασίες!

Ο Ερμής βρίσκεται στους Ιχθύες, στο ζώδιο της αδυναμίας του και της πτώσης του και στην κυβέρνηση του Δία. Η ένωσή τους ωστόσο θα τον δυναμώσει και θα του δώσει τη δυνατότητα να λειτουργήσει έχοντας μια καλύτερη προοπτική.

Το διάστημα αυτό είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθούν συζητήσεις που ξεκίνησαν στο παρελθόν, να υπάρξουν επιτυχείς συμφωνίες ή ακόμα και ένας νέος ορίζοντας στα θέματα των σχέσεων της προσωπικής μας ζωής. Νέες γνωριμίες που έρχονται στο προσκήνιο ενισχύουν την ψυχολογία μας, και δίνουν έναν άνεμο ανανέωσης στα ζητήματα καρδιάς.

Ερμής & Αφροδίτη ανοίγουν ευκαιρίες στα επαγγελματικά

Ο Ερμής θα σχηματίσει άλλη μια όψη με την Αφροδίτη αυτή την φορά, δημιουργώντας ένα κλίμα ευκαιριών σε ότι σχετίζεται με επαγγελματικά θέματα.

Παράλληλα, και η Αφροδίτη μόλις έχει ολοκληρώσει μια όψη τριγώνου με τον Δία, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό τα θέματα τόσο της επαγγελματικής ζωής, όσο και αυτά των προσωπικών μας.

Σε όλα αυτά ωστόσο τα θετικά σενάρια, είναι σημαντικό να εστιάσουμε στην αλήθεια μας και να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αποφάσεις που παίρνουμε, μια και το τοπίο είναι τόσο θολό, που δεν είναι εύκολο να δεις καθαρά και να κάνεις την καλύτερη επιλογή για εσένα.

Πως επηρεάζονται τα ζώδια

Την κύρια επιρροή της Πανσελήνου εισπράττουν οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά και μπορεί να βρεθούν μπροστά σε συναισθηματικές ανατροπές και διαψεύσεις που κάθε άλλο παρά ευχάριστες είναι. Ωστόσο, το να έχουν ένα ρεαλιστικό σενάριο στο μυαλό τους για ότι συμβαίνει, θα τους βοηθήσει να κρατήσουν τη συναισθηματική τους ισορροπία.

Προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες, αφού οι εξελίξεις μπορεί να προκαλέσουν απογοητεύσεις. Και να θυμάσαι: Το ζήτημα δεν είναι το πως εξελίσσονται ή ολοκληρώνονται τα πράγματα, αλλά τι πιστεύεις εσύ για αυτά και, φυσικά, ο τρόπος με τον οποίο τα αντιμετωπίζεις! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι