Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Ιουνίου 2014, με τον Ήλιο στον Καρκίνο: Προτεραιότητα στο συναίσθημα!

 
Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Ιουνίου 2014, με τον Ήλιο στον Καρκίνο: Προτεραιότητα στο συναίσθημα!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 20 ως 22 Ιουνίου 2014 με τον Ήλιο στον Καρκίνο

 

Το τριήμερο αυτό υποδεχόμαστε μια γιορτή! Είναι αυτή του θερινού ηλιοστασίου στις 21 Ιουνίου, που σηματοδοτείται από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου, που αποτελεί και την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού!
 
Το καλοκαίρι ήρθε, και μαζί του φέρνει όλα εκείνα τα υπέροχα συναισθήματα της ξενοιασιάς, της καλής διάθεσης και μιας τάσης να αφεθούμε σ’ εκείνες τις υπέροχες μέρες και νύχτες, ακολουθώντας τη διαδρομή ενός κύματος, που θα συνοδέψει τα όνειρά μας… Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου την ημέρα του Σαββάτου, ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο, που δίνει προτεραιότητα στο συναίσθημα, μια και τώρα γινόμαστε πιο ευαίσθητοι, αλλά και πιο ευάλωτοι, ιδιαίτερα στα πρόσωπα που αγαπάμε.
 
Ο Ήλιος εδώ δημιουργεί την ανάγκη να έχουμε γύρω μας “κλειστά σχήματα”, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις σχέσεις μας, έτσι, ώστε να νιώθουμε ότι κάπου ανήκουμε… Ίσως μέσα από αυτό επιβεβαιώνουμε και την ταυτότητά μας.
 
Έμμεσα, είναι ένα είδος επιβεβαίωσης το να ανήκουμε κάπου. Άλλωστε, η ανάγκη του να έχουμε τα δικά μας πράγματα και πρόσωπα στη ζωή μας, θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη την περίοδο που θα ακολουθήσει, και γι’ αυτό θα υπάρξει η τάση να τα διεκδικήσουμε με κάθε τρόπο!
 
Ας μην ξεχνάμε πως ο Ήλιος στον Καρκίνο εστιάζει πάρα πολύ στα θέματα που αφορούν στην οικογένεια! Είναι η κύρια σταθερά του ατόμου, είναι η πρώτη του ταυτότητα και η κοιτίδα του, αυτή που του δίνει την ασφάλεια που αναζητά τις περισσότερες φορές τουλάχιστον… Γι’ αυτό και οι άνθρωποι που έχουν τον Ήλιο τους το ζώδιο του Καρκίνου, πάντα μα πάντα έχουν ένα σημείο αναφοράς, είτε αυτό μπορεί να λέγεται οικογένεια, είπε αυτό μπορεί να λέγεται δουλειά. Πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή τους, που είναι η σταθερά τους και που τους δίνει την ταυτότητα που χρειάζονται να έχουν, για να νιώθουν ασφαλείς!

Ο Ήλιος στον Καρκίνο και οι όψεις με Ουρανό και Πλούτωνα

Η διαδρομή του Ήλιου στο ζώδιο αυτό δεν είναι εύκολη, μια και θα έρθει αντιμέτωπος με τους δύο γίγαντες του ζωδιακού, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ανακατεύοντας για τα καλά της διαθέσεις, αλλά και θέματα που άπτονται της οικογένειας, την ακίνητη περιουσία, τις οικογενειακές σχέσεις και δεσμούς, αλλά και τις σχέσεις γενικότερα. Το συναίσθημα είναι εκείνο που δημιουργεί έντονες τριβές το διάστημα που θα έρθει σε όψη με τους δύο αυτούς πλανήτες, ταράζοντας για τα καλά τα νερά της πλανητικής ενέργειας, αλλά και της ανθρώπινης φυσικά!

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Κρόνο και σύνοδο με Δία

Όμως, παράλληλα με αυτές, έχει και άλλες δύο σημαντικές όψεις που θα σχηματίσει ο Ήλιος κατά την παραμονή του στον Καρκίνο. Είναι το τρίγωνο με τον Κρόνο, αλλά και η σύνοδος με τον Δία που αφενός έρχονται για να σταθεροποιήσουν καταστάσεις, αλλά παράλληλα να ανοίξουν και πολύ σημαντικές ευκαιρίες για κάποιους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αλλάξουν κυριολεκτικά τη ζωή τους. Ιδιαίτερα τα υδάτινα ζώδια δέχονται τη μεγαλύτερη εύνοια της νέας θέσης του Ήλιου. Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, αλλά και Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ταύροι είναι από τους ευνοημένους της περιόδου αυτής.

Η Σελήνη από τον Κριό, στον Ταύρο

Σε ό,τι αφορά στο τριήμερο το οποίο θα διανύσουμε, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού από τα ξημερώματα της Παρασκευής, δίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στα πράγματα, αλλά και μια γενικότερη ένταση, που πλανάται στην ατμόσφαιρα. Είναι πολύ πιθανό την ημέρα της Παρασκευής, αλλά και του Σαββάτου, να υπάρξει ένας εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα, που μπορεί να δυναμιτίσει πρόσωπα και καταστάσεις. Από την Κυριακή ωστόσο, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Ταύρου από τα ξημερώματα της ημέρας, ενισχύοντας τα όμορφα συναισθήματα που θα μας κάνουν να περάσουμε καλά, ό,τι κι αν κάνουμε!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και προβλέψεις για το καλοκαίρι 2014.

Να έχετε ένα καταπληκτικό τριήμερο, γεμάτο συγκινήσεις! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
ο Ήλιος στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
ο Ήλιος στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ο Ήλιος στον Καρκίνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-06-2014 00:00:00