blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019: Δίας τετράγωνο Ποσειδώνας.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως η επιστροφή του Κρόνου σε ορθή πορεία και ο Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Sponsored Links

O Δίας σε τετράγωνο με Ποσειδώνα: Τίποτα δεν χάνεται αν το πιστεύεις πραγματικά!

Για άλλη μια και τελευταία φορά μέσα στην χρονιά, έχουμε την κορύφωση του τετραγώνου μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα το Σάββατο. Εδώ τεστάρεται η πίστη σου! Πόσο πολύ πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις; Πόσο πολύ είσαι αποφασισμένος να πετύχεις και να παλέψεις σκληρά γι αυτό; Κατά πόσο τα εμπόδια που μπαίνουν στον δρόμο σου αναχαιτίζουν την πορεία σου;

Και οι δυο πλανήτες είναι πανίσχυροι και στα ζώδια που εκπροσωπούν. Δίας στον Τοξότη και Ποσειδώνας στους Ιχθύες.

Τα επεκτατικά σου σχέδια σε πολλές περιπτώσεις και κυρίως αν δεν έχουν την κατάλληλη υποδομή και οργάνωση, είναι εύκολο να καταποντιστούν. Ακόμη, αν έδειξες υπερβολική εμπιστοσύνη σε ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση, η περίοδος αυτή φέρνει τόσες πολλές αλλαγές που θα σε κάνουν να πιστέψεις πως όλα όσα έχεις προσπαθήσει είναι μάταια!

Είναι μια κακή στιγμή για κάθε είδους ξεκίνημα, εκτός κι αν έχεις θεμελιώσει με προσοχή τις βάσεις του. Ίσως μέσα σου να νιώθεις σίγουρος, επαρκής για κάτι που ξεκινάς, αλλά είσαι πραγματικά; Το να είσαι προσγειωμένος και πραγματιστής την περίοδο αυτή επιβάλλεται και είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ακριβώς που πατάς και που βρίσκεσαι.

Το διάστημα αυτό καλό είναι να απέχεις από τυχερά παιχνίδια, ποτό, ουσίες ή να δείχνεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που έχουν τον ρόλο του καθοδηγητή.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες που έχουν τον Ήλιο, τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 16η μοίρα των ζωδίων, καλό είναι να λάβεις πολύ σοβαρά υπόψη όσα λέμε, γιατί η εποχή έχει πολλές παγίδες!

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Κρόνο: Μια δύσκολη όψη!

Το τριήμερο αυτό “δονείται” επίσης κάτω από τις ενέργειες του τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Κρόνου. Πρόκειται για μια όψη η οποία παραπέμπει σε μελαγχολία, έλλειψη διάθεσης, απαισιοδοξία... Το χαρακτηριστικό των ημερών είναι περιορισμοί, εμμονές και συντηρητισμός.

Ο Ερμής είναι η συλλογιστική μας διαδικασία, ενώ ο Κρόνος σχετίζεται με τα όρια και τον περιορισμό. Θα νιώσεις πως στο μυαλό σου, πέφτουν… μπάρες, και πως μπλοκάρουν όλα τα συστήματα ανατροφοδότησης των θετικών σκέψεων και της χαράς!

Ο Κρόνος απαιτεί συγκεκριμένες θέσεις και πράξεις. Ταυτόχρονα, δεν σου επιτρέπει την πολυτέλεια χρόνου για ξενοιασιά και ηρεμία.

Τι δουλειές έχεις; Με αυτές πρέπει να ασχοληθείς, έτσι προστάζει! Κι εσύ, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις αδιαμαρτύρητα τις συμβουλές του. Βλέπεις δεν έχεις και πολλά περιθώρια… Κρόνος είναι αυτός και όταν προστάζει κάτι, επιβάλλεται να το ακολουθήσεις.

Προσπάθησε να ασχοληθείς με το πρακτικό μέρος της ζωής σου, να τακτοποιήσεις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που τις έχεις και σέρνονται καιρό τώρα, να οργανώσεις καλύτερα την δουλειά σου ή το σπίτι σου.

Μην προσπαθήσεις όμως να βάλεις σε τάξη και τα συρτάρια του μυαλού σου, δεν είναι οι καλύτερες μέρες για να το κάνεις! Επίσης, μέσα στα πλαίσια της αυστηρότητας που επιβάλλει ο πλανήτης είναι πολύ εύκολο να πεις ή να σου πουν επικριτικά λόγια που θα έχουν καυστικό χαρακτήρα.

Και κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου ή αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, ο κύκλος αυτός σε καλεί να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός ως προς την διαχείριση των συναισθημάτων και του λόγου σου. Είναι εύκολο να πεις πράγματα κι αργότερα θα το μετανιώσεις.

Ιδιαίτερη προσοχή απαιτείται και κατά τις μετακινήσεις σου.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-09-2019 09:00:00