blank
 
blank

Τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, το 2013. Οι αστρολογικές προβλέψεις με όψεις και ημερομηνίες που αφορούν τα αισθηματικά μας!

 
Τα ζώδια και τα αισθηματικά τους, το 2013. Οι αστρολογικές προβλέψεις με όψεις και ημερομηνίες που αφορούν τα αισθηματικά μας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το 2013 αναμένεται πολύ καλύτερο από το 2012 και υπόσχεται ακόμα και να αποκαταστήσει σχέσεις που έχουν κλονιστεί και αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία. Εξάλλου, την πρωτοχρονιά διαμορφώνονται τα εξαιρετικά εξάγωνα Άρη – Ουρανού και Ερμή – Ποσειδώνα που αποτελούν έναν καλό οιωνό, ενώ μετά τις 26 Ιουνίου η είσοδος του Δία στον Καρκίνο (το ζώδιο της έξαρσής του) θα συμβάλλει στον σχηματισμό ενός μεγάλου τριγώνου στο στοιχείο του νερού. Το τρίγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα – Δία που θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού, θα αφυπνίσει τα συναισθήματα, θα αναδείξει τον ρομαντισμό που κρύβει το κάθε ζώδιο, και θα φέρει την αγάπη στην κορυφή των προτεραιοτήτων μας.

Sponsored Links

Ποια ζώδια ευνοούνται στα αισθηματικά το 2013

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι αυτά του Νερού και της Γης (Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθείς). Η μόνη δυσμενής επιρροή που συνεχίζει να παραμένει σε ισχύ είναι το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που διαμορφώνεται στις 20/5 και στις 2/11, το οποίο συνιστά προσοχή σε όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 30/12 – 2/1, 30/3 – 2/4, 1-3/7 και 2-4/10.

Οι προβλέψεις του 2013 στα αισθηματικά και τα ερωτικά, για όλα τα ζώδια

Κριός

Μπορεί ο Ουρανός από το ζώδιό σας να σας έχει προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στον αισθηματικό τομέα, όμως σίγουρα σας έχει φέρει και ευχάριστες περιπέτειες που ακόμα και αν δεν άντεξαν στον χρόνο, σας χάρισαν πολύτιμες εμπειρίες! Το 2013 σας επιφυλάσσει περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις αφού ήδη η πρώτη Πανσέληνος της καινούργιας χρονιάς που θα σχηματιστεί στις 27 Ιανουαρίου θα σημάνει το τέλος της συναισθηματικής σας ανασφάλειας και θα σας αποκαταστήσει πλήρως. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε ήδη μια σχέση θα αρχίσετε τα σχέδια γάμου, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα γνωρίσετε έναν έρωτα που θα εξελιχθεί με μεγάλη ταχύτητα. Η προοπτική μιας εγκυμοσύνης είναι πολύ πιθανή κατά την διάρκεια του 2013, γι' αυτό όσοι δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πάρετε τις προφυλάξεις σας. Το δεύτερο εξάμηνο με την είσοδο του Δία στον Καρκίνο από τις 26 Ιουνίου, θα αφοσιωθείτε πλήρως στην οικογένειά σας ή θα αρχίσετε να ετοιμάζετε το καινούργιο σπιτικό που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Πολλοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα δικό σας ακίνητο, ή να εκμεταλλευτείτε ένα περιουσιακό στοιχείο το οποίο θα σας αποφέρει σημαντικά έσοδα. Οι αγοραπωλησίες ακινήτων ευνοούνται ιδιαίτερα με τη νέα θέση του Δία και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε. Ωστόσο όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 30 Μαρτίου, καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες με τον σύντροφό σας κατά το δίμηνο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου που το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα εγκυμονεί απρόβλεπτους κινδύνους.

Ταύρος

Η είσοδος του Κρόνου στον τομέα των σχέσεών σας από τον Οκτώβριο του 2012, είναι σίγουρο ότι σε πολλούς από σας δημιουργεί ανασφάλειες και ερωτηματικά, στην πορεία όμως θα διαπιστώσετε ότι δεν απειλεί την σχέση σας, ή τουλάχιστον μια σχέση που είναι πραγματικά καλή. Αντίθετα, το πιθανότερο είναι ότι θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες ισορροπίες και να βάλετε πιο σταθερές βάσεις με τον σύντροφο που στέκεται στο πλευρό σας, ή – αν είστε ελεύθεροι – να συνάψετε σχέση με ένα ώριμο και υπεύθυνο άτομο που εξ αρχής θα σας εξασφαλίσει τη σταθερότητα και θα σας δείξει ότι έχει σοβαρές προθέσεις. Το γεγονός ότι φέτος θα πραγματοποιηθούν τρεις εκλείψεις στον άξονα των σχέσεών σας (25/4, 10/5 και 3/11), σηματοδοτεί κάποιες αλλαγές οι οποίες δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστες. Η πρώτη έκλειψη της Σελήνης στις 25 Απριλίου φαίνεται να είναι η πιο «δύσκολη», αφού θα αναδείξει τις διαφορές που υπάρχουν με τον σύντροφό σας και θα δημιουργήσει προστριβές. Ωστόσο με την Ηλιακή έκλειψη που ακολουθεί στις 10 Μαΐου έχετε την ευκαιρία να βρείτε λύσεις και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Όσοι μάλιστα παραμένετε ελεύθεροι μέχρι τότε, ίσως μια νέα γνωριμία σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε οικογένεια.

Δίδυμοι

Η χρονιά ξεκινά πολύ θετικά για σας, ιδιαίτερα για την αισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη και τον Άρη να βρίσκονται σε ιδανικές θέσεις που σας εξασφαλίζουν την αρμονία και την ισορροπία στις σχέσεις σας. Επιπλέον, ο ευεργέτης Δίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο μέχρι και τις 25 Ιουνίου, για να αποκαταστήσει όσους από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα, αλλά και όσους από εσάς παραμένετε ελεύθεροι. Η δυαδικότητα του ζωδίου σας μάλιστα θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε πολλαπλές γνωριμίες ώστε να έχετε να επιλέξετε μέσα από πολλά άτομα το πιο κατάλληλο για σας, που όχι μόνο θα σας ταιριάξει αλλά θα εγγυάται και την δημιουργία μιας σοβαρής σχέσης με προοπτικές. Φυσικά κάποιοι από σας θα προτιμήσετε να δημιουργήσετε σχέσεις παροδικές και πρόσκαιρες χωρίς δεσμεύσεις. Όσοι ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία θα περάσετε όμορφες στιγμές αφού ο Δίας – που κι ο ίδιος δεν φημιζόταν για την πίστη του – θα φέρει στο δρόμο σας άτομα που έχουν τις ίδιες με σας απόψεις και που αποφεύγουν να στερηθούν την ελευθερία τους. Ωστόσο, όσοι είστε ήδη δεσμευμένοι, θα πρέπει να προσέχετε και να αποφύγετε να ενδώσετε σε παράνομους πειρασμούς αφού η Πανσέληνος - έκλειψη της 25ης Μαΐου πρόκειται να φέρει τα πάντα στο φως.

Καρκίνος

Μάλλον έχετε πια συνηθίσει την παρουσία του Πλούτωνα που σας έχει κάνει περισσότερο «λεπτολόγους» στις σχέσεις σας, και που δεν σας αφήνει να υποκύψετε σε πειρασμούς αν δεν βεβαιωθείτε ότι αξίζει ο κόπος. Το γεγονός ότι είστε περισσότερο επιλεκτικοί φυσικά δεν είναι κακό, κάθε άλλο. Εξάλλου, το 2013 ο Πλούτωνας θα σχηματίσει θετική γωνία με τον Κρόνο, με αποτέλεσμα να φέρει τον μεγάλο έρωτα σε όσους δεν τον έχετε βρει ακόμα. Ο Κρόνος είναι ένας πλανήτης που αγαπάει την σταθερότητα, την διάρκεια και την μονιμότητα και έτσι πολλοί από σας θα αποφασίσετε να προχωρήσετε σε γάμο, να δημιουργήσετε οικογένεια και να κάνετε παιδιά. Τα καλύτερα φυσικά έρχονται με την έλευση του Δία στο ζώδιό σας από τις 26 Ιουνίου, που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την δημιουργία μιας ευτυχισμένης και σταθερής οικογενειακής εστίας. Τα τρίγωνα που θα σχηματίσει ο Δίας με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο ευνοούν επίσης τις γνωριμίες και τις σχέσεις με άτομα που προέρχονται από το εξωτερικό.

Λέων

Το 2013 μπορεί να μπαίνει κάπως δύσκολα για σας, αφού ο Άρης από τον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σπέρνει ζιζάνια στις σχέσεις σας και σε συνεργασία με τον Κρόνο προκαλούν εντάσεις και προβλήματα στον οικογενειακό τομέα. Τις περισσότερες δυσκολίες θα τις αντιμετωπίσετε όσοι είστε ήδη παντρεμένοι, αφού για κάποιο λόγο νιώθετε την ανάγκη να λειτουργείτε αυτόνομα και ανεξάρτητα, κάτι που φυσικά και δεν μπορεί να ανεχτεί ο σύντροφός σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια ψυχρότητα μεταξύ σας που θα χρειαστεί να χειριστείτε με διπλωματία για να μην φτάσετε σε οριστική ρήξη. Να θυμάστε ότι η δουλειά του Κρόνου στην πραγματικότητα δεν είναι να σας χωρίσει, αλλά να «δοκιμάσει» την σχέση σας και να «κρίνει» την εξέλιξή της. Ότι πρόβλημα δημιουργηθεί σκοπό έχει να σας «ωριμάσει» συναισθηματικά και να σας μάθει να μην αναλώνεστε άσκοπα, αφού το πλέον κατάλληλο άτομο βρίσκεται δίπλα σας. Αν είστε ελεύθεροι μπορείτε να ενδώσετε σε μερικές περιπέτειες, όμως η σεληνιακή έκλειψη που σχηματίζεται στις 25 Μαΐου, θα σας φέρει ένα μεγάλο έρωτα που θα πάρει μια σοβαρή τροπή μέχρι και τις 19 Οκτωβρίου.

Παρθένος

Η είσοδος του Ποσειδώνα στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, εδώ και αρκετό καιρό, έχει δημιουργήσει σε πολλούς από σας την επιθυμία να βρείτε τον τέλειο σύντροφο που στα μάτια σας μοιάζει με τον πρίγκιπα του παραμυθιού και που φυσικά ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Με λίγα λόγια προσπαθείτε να δείτε την καλή πλευρά της ζωής, γεγονός που μπορεί να μην είναι κακό, σας κάνει όμως να τα βλέπετε όλα πιο ρομαντικά και ιδανικά από όσο είναι στην πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης ή να απογοητευτείτε όταν διαπιστώσετε την πραγματικότητα. Ευτυχώς το 2013 ο Ποσειδώνας θα σχηματίσει ως επί το πλείστον θετικές γωνίες που θα αποδειχθούν «σωτήριες», αφού θα σας αποτρέψουν από την δημιουργία σχέσεων που δεν αξίζουν. Οι καλύτερες προοπτικές δημιουργούνται για σας στο δεύτερο εξάμηνο και συγκεκριμένα μετά τις 26 Ιουνίου με την είσοδο του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου, που θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε μια ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφό σας, ή να κάνετε μια ξεχωριστή γνωριμία οι ελεύθεροι. Το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου είναι η πλέον ιδανική περίοδος για μόνιμη δέσμευση, ή αναζωπύρωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας.

Ζυγός

Σίγουρα ανήκετε στα πιο ταλαιπωρημένα ζώδια της τελευταίας περιόδου, αφού ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, σας δημιουργούν συνεχώς εμπόδια, ανατροπές και αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Πιθανόν τις περισσότερες φορές ρίχνετε τις ευθύνες στον σύντροφό σας, ή στα άτομα που γνωρίζετε τα οποία με την πάροδο του χρόνου, κρίνονται ακατάλληλα για μια ουσιαστική σχέση. Ίσως όμως κάπου, φταίτε και σεις οι ίδιοι, αφού κατά βάθος η προοπτική μιας μόνιμης δέσμευσης σας τρομάζει, ιδιαίτερα όταν ο σύντροφός σας προβάλει απαιτήσεις στις οποίες δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε. Έτσι, η εξέλιξη των σχέσεών σας φέτος εξαρτάται από το είδος της σχέσης που έχετε. Αν πράγματι διατηρείτε μια σχέση που σας «πνίγει» και σας στερεί την ελευθερία σας, πιθανότατα ο χωρισμός είναι η μόνη λύση. Αντίθετα, αν διατηρείτε μια σχέση που βασίζεται στην κατανόηση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο. Όσοι από σας παραμένετε ελεύθεροι, φέτος θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλές γνωριμίες, οι οποίες όμως θα διατηρηθούν δύσκολα κυρίως αν υπάρξουν κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας. Όλες οι σχέσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή τον Μάιο, τον Αύγουστο και τον Νοέμβριο, καθώς οι πλανητικές επιρροές που σχηματίζονται μπορεί να επιφέρουν οριστικές ρήξεις.

Σκορπιός

Η είσοδος του Κρόνου στο ζώδιό σας από τον Οκτώβριο της περασμένης χρονιάς, μπορεί να σας «φοβίζει» λιγάκι, όμως στην πραγματικότητα δεν εγκυμονεί κανένα κίνδυνο! Αντίθετα, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες πλανητικές επιρροές που δέχεστε, πρόκειται να σας βοηθήσει να συσφίξετε τις σχέσεις που υπάρχουν στη ζωή σας, ή να αποκτήσετε ένα νέο σταθερό δεσμό με ένα πρόσωπο που θα εμφανιστεί τώρα στη ζωή σας. Ο Κρόνος μάλιστα, θα φροντίσει να σας ωριμάσει συναισθηματικά, ώστε να μπορέσετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Από την άλλη η εγκατάσταση του Ποσειδώνα στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου εδώ και αρκετό καιρό, σας έχει κάνει περισσότερο ρομαντικούς, δημιουργικούς και πρόθυμους να κάνετε ένα ανοιχτό διάλογο με τον σύντροφό σας γεγονός που συμβάλλει στην αμοιβαία κατανόηση και σας φέρνει πιο κοντά. Το κερασάκι στην τούρτα θα αποτελέσει η νέα θέση του Δία στο ζώδιο του Καρκίνου από τις 26 Ιουνίου, που θα ολοκληρώσει τον σχηματισμό ενός μεγάλου τριγώνου στα ζώδια του νερού, γεγονός που εγγυάται να ολοκληρώσει την ευτυχία σας με ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, μια βέρα ή ένα παιδί.

Τοξότης

Το 2013 μπαίνει με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η θεά του έρωτα και της ομορφιάς Αφροδίτη, βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο για να τονώσει το ηθικό σας και να σας εξασφαλίσει τις καλύτερες προοπτικές. Επιπλέον, ο κυβερνήτης σας Δίας, παραμένει στον τομέα των σχέσεών σας μέχρι και τις 25 Ιουνίου, από όπου εγγυάται τις καλύτερες εξελίξεις για την αισθηματική σας ζωή. Έτσι, όσοι από εσάς διατηρείτε μια σοβαρή σχέση, θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε μέχρι το καλοκαίρι, ενώ όσοι είστε ήδη παντρεμένοι, θα ερωτευτείτε ξανά τον σύντροφό σας και θα αναζωπυρώσετε το πάθος σας, όπως στις αρχές της σχέσης σας. Όσοι παραμένετε ελεύθεροι, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια νέα γνωριμία ήδη από το πρώτο δίμηνο της καινούργιας χρονιάς, και να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας ικανοποιεί όχι μόνο ερωτικά αλλά και πνευματικά. Το δεύτερο εξάμηνο με την είσοδο του Δία στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, η ερωτική σας ζωή θα γίνει ακόμα πιο φλογερή, ενώ πολλοί από σας θα καταφέρετε να αναβιώσετε μια σχέση από το παρελθόν, που δεν έχει βγει από την καρδιά σας.

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σας Κρόνος αφού σας αποκατέστησε επαγγελματικά την περασμένη διετία, τώρα σας δίνει φέτος την ευκαιρία να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Η Σελήνη που κυβερνά τον τομέα των σχέσεών και καθορίζει τις εξελίξεις, φαίνεται να έχει καλές διαθέσεις και σας επιφυλάσσει ενδιαφέρουσες και ξεχωριστές στιγμές. Το έναυσμα για τις επερχόμενες αλλαγές θα έρθει με την έκλειψη του Ήλιου που πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 10 Μαΐου. Το διάστημα αυτό θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα είτε είστε ελεύθεροι είτε όχι. Όσοι από σας διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε και να δημιουργήσετε την οικογένειά σας, ενώ όσοι είστε αδέσμευτοι θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά το γάμο. Η απόκτηση του πρώτου σας παιδιού είναι πολύ πιθανή μέσα στην ερχόμενη χρονιά, καθώς νιώθετε ήδη αρκετά ώριμοι και υπεύθυνοι για να γίνετε γονείς. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με τον Ποσειδώνα και τον Δία υπόσχεται να σας χαρίσει αξέχαστες στιγμές όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Υδροχόος

Το 2013 κάνει την είσοδό του με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και να σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, γεγονός που αναγγέλλει μια ξεχωριστή χρονιά. Η προθυμία σας να συμμετάσχετε σε κάθε δραστηριότητα, θα έχει ως αποτέλεσμα να κάνετε νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας. Παράλληλα, ο Δίας, ο αστεροειδής Εστία και η Μαύρη Σελήνη, βρίσκονται στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου αφυπνίζουν τα συναισθήματά σας και δημιουργούν τις πιο κατάλληλες συνθήκες για να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει, ή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στον υπάρχων δεσμό σας. Στις 10 Μαΐου διαμορφώνεται η πρώτη έκλειψη του Ήλιου που σχετίζεται απόλυτα με την αισθηματική σας ζωή, καθώς ο Ήλιος κυβερνάει τον τομέα των σχέσεων και του γάμου σας. Έτσι, πολλοί από σας θα νιώσετε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε την σχέση σας και να δημιουργήσετε οικογένεια, ενώ οι πιο ανεξάρτητοι του ζωδίου, θα αναζητήσετε ένα σπίτι για να στεγάσετε τον έρωτά σας αποφεύγοντας κάθε επισημότητα.

Ιχθείς

Η είσοδος του περιοριστικού πλανήτη Κρόνου στο συμβατό υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού από το τελευταίο δίμηνο του 2012 είναι μια εξαιρετικά θετική επιρροή για σας, αφού ευνοεί ιδιαίτερα την επισημοποίηση μιας σχέσης που υπάρχει στη ζωή σας εδώ και αρκετό καιρό, ενώ παράλληλα υπόσχεται στους ελεύθερους ένα νέο έρωτα που μπορεί να φτάσει μέχρι και τα σκαλιά της εκκλησίας με την πάροδο του χρόνου. Τα πιο θετικά όμως για σας ξεκινούν με την είσοδο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Δία στο τρίτο υδάτινο ζώδιο, αυτό του Καρκίνου, που θα σημάνει την αφετηρία μιας ετήσιας περιόδου ιδιαίτερα ρομαντικής και δημιουργικής. Το μεγάλο τρίγωνο που θα σχηματιστεί από τον Κρόνο, τον Δία και τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, υπόσχεται να σας φέρει πολλές ευχάριστες εμπειρίες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη μνήμη σας. Μια ξεχωριστή σχέση, ένας γάμος, η απόκτηση του πρώτου σας παιδιού, ή για τους μεγαλύτερους, μια σημαντική επιτυχία των παιδιών τους, θα αποτελέσουν γεγονότα – σταθμούς στη ζωή σας. Μεγάλη εύνοια μπορεί να προέλθει και από το εξωτερικό ή θέματα που σχετίζονται με αυτό. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο η έκλειψη της Σελήνης στις 25 Μαΐου, η οποία μπορεί να σας φέρει αυξημένο φόρτο εργασίας, με αποτέλεσμα να παραμελήσετε κάπως τον σύντροφό σας.

Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 31-12-2012 00:00:00