blank
 
blank

21-12-2012: Ο μύθος και η αστρολογική πραγματικότητα. Τι θα συμβεί;

 
21-12-2012: Ο μύθος και η αστρολογική πραγματικότητα. Τι θα συμβεί;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

21-12-2012: Η ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου;

Για να σπείρεις τον πανικό, το χειρότερο σενάριο είναι αυτό της καλιέργειας κλίματος τρομοκρατίας. Εδώ και καιρό οι ‘‘επιτήδειοι’’ εσωτεριστές καλλιεργούν ένα κλίμα πανικού για την ολοκληρωτική καταστροφή του κόσμου, που δεν είναι άλλη από την καταλυτική ημερομηνία της 21-12-2012. Κάτι που το έχουμε ξαναδεί με ένα άλλο, παρόμοιο τρόπο, πριν την έλευση του 2000. Τότε, οι απανταχού καταστροφολόγοι προοιώνιζαν επίσης το τέλος του υπαρκτού κόσμου και, μια και το σενάριο δεν τους βγήκε, είπαν να το επαναλάβουν. Κι έτσι, σαν ένα φτηνό remake μιας παλιάς ταινίας, το επαναλαμβάνουν, αφορμής δοθείσης του ημερολογίου των Μάγια, αλλά και της ‘‘περίεργης’’ ημερομηνίας της 21-12-2012, προσπαθώντας να σπείρουν ξανά τον πανικό!
 
Ας το δούμε όμως από αστρολογική σκοπιά, μια και καταστροφή (έτσι τουλάχιστον όπως μας την ορίζουν) δεν πρόκειται να γίνει, αλλά τα πράγματα σίγουρα δε θα είναι εύκολα…

21-12-2012 και ο Κρόνος και Πλούτωνας σε “αμοιβαία υποδοχή”

Η δυσκολία που φέρνουν στο προσκήνιο οι Ουρανοί ξεκινά από τον Κρόνο στον Σκορπιό, ο οποίος μιλά για την οικονομική εξουσία, η οποία έρχεται αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον βαθύτερο εαυτό, αλλά και ένα Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο οποίος έρχεται να αποδομήσει το υπάρχον σύστημα, την υπάρχουσα εξουσία, και ανασύρει στο συνειδητό πια επίπεδο μια τεράστια κρίση αξιών, σχετικά με το πώς είχαμε μάθει να ζούμε μέχρι τώρα. Η πρώτη αξία στην ιεραρχίας μας ήταν η ύλη και τα όποια αγαθά, μας έκαναν να ζούμε πλασματικά καλά… Αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε μια πολύ ισχυρή σχέση μεταξύ τους την λεγόμενη στην Αστρολογία: ‘‘αμοιβαία υποδοχή’’, δηλαδή ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιο της κυβέρνησης του Πλούτωνα και ο Πλούτωνας στο ζώδιο της κυβέρνησης του Κρόνου.
 
Αυτοί οι δύο πλανήτες θα συνεργαστούν στενά, μια και τα αιτήματά τους είναι πανομοιότυπα. Ο μεν Κρόνος σαν σοφός δάσκαλος, θα αποκόψει μεθοδικά ό,τι δεν χρειάζεται, και ο Πλούτωνας θα λειτουργήσει ισοπεδωτικά, για ό,τι είναι πια φθαρμένο και ξεπερασμένο. Έτσι, βλέπουμε τους δύο πυλώνες του παγκοσμίου συστήματος, Αμερική και Ευρώπη, να βρίσκονται κάτω από την τεράστια πίεση μιας οικονομικής κρίσης, που προσπαθούν να διαχειριστούν με ακραίες διαρθρωτικές κινήσεις, που όμως δεν μπορούν να τους δώσουν τις πολυπόθητες ισορροπίες που χρειάζονται.
 
Στις 21-12-12 βρίσκονται σε μια όψη εξαγώνου, ευνοϊκή κατά την αστρολογία, μόνο που οι ‘‘ενέργειες’’ οι οποίες λαμβάνουν χώρα, τόσο αυτή του Κρόνου όσο και βεβαίως και αυτή του Πλούτωνα, είναι τόσο δυνατές και τόσο ισχυρά μεταρρυθμιστικές, που δεν αφήνουν περιθώρια για αισιοδοξία…

21-12-2012 και Δίας στους Διδύμους στο μεγάλο σχηματισμό του Yod

Μαζί τους, την ίδια ημέρα και στην 8η μοίρα των Διδύμων, βρίσκεται και ο Δίας, σχηματίζοντας με τον καθέναν από τους δύο την γωνία των 150 μοιρών και εμπλέκοντας τους και τους τρεις σε έναν μεγάλο σχηματισμό, το λεγόμενο Yod.
 
Τι γίνεται λοιπόν: Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Δία ‘‘εξοδικό’’ στο Yod, δηλαδή είναι αυτός που πρέπει να διαχειριστεί την ενέργεια των δύο γιγάντων, όμως έχουμε να κάνουμε με έναν Δία αδύναμο και ανάδρομο, οποίος είναι ανίκανος να σηκώσει στην πλάτη του τόσο βάρος. Κι επειδή βρίσκεται σε αέρινο ζώδιο, δεν μπορεί να λειτουργήσει σε πρακτικά πλαίσια και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να εξυπηρετήσει ένα ευρύτερο σχέδιο ανάπτυξης και να λειτουργήσει εξισορροπητικά. Θα διαδώσει το… πρόβλημα, πιθανά και να το διογκώσει, θα υπάρξουν άπειρες συζητήσεις στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν ουσιαστικές λύσεις… Και βέβαια, συχνά θα λειτουργήσει παραπλανητικά και παραπληροφορώντας, με τις ειδήσεις που θα φέρει. Η φράση ‘‘Όλα θα πάνε καλά’’ ή ‘‘Όλα εξελίσσονται κάτω από ένα πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο’’ ακούγεται συχνά, και θα ακουστεί και παρακάτω, στην προσπάθεια του να καθησυχάσει… Αλλά ποιον πείθει; Και βέβαια, συχνά-πυκνά τα παπαγαλάκια θα διαστρεβλώνουν πολλές από τις πραγματικές καταστάσεις, προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι…

21-12-2012 με Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία και όψεις 30 μοιρών με Πλούτωνα και Κρόνο

Στην παρέα προστίθεται και η Αφροδίτη, και είναι αυτή που δίνει την τελική μορφή στον σχηματισμό, στις 22-12-12 και στις 11.09 μμ (ώρα Ελλάδος), η οποία βρίσκεται και αυτή στην 8η μοίρα του Τοξότη, πραγματοποιώντας όψη αντίθεσης με τον Δία και όψεις 30 μοιρών με Πλούτωνα και Κρόνο. Κι εδώ ο σχηματισμός μετατρέπεται σε "Μπούμερανγκ" ένα μεγάλο σχηματισμό με πολύ μεγάλη δυναμική!
 
Η Αφροδίτη εδώ εκπροσωπεί καθαρά την οικονομική της ταυτότητα και ενώ έχει την διάθεση να δώσει μια παγκόσμια χαρά, βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα στους τρεις γίγαντες, που δεν της επιτρέπουν να λειτουργήσει κατά πώς θα ήθελε και ταιριάζει και με την φύση της… διαχέει λοιπόν το πρόβλημα σε παγκόσμιο επίπεδο. Βλέπετε, η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ  θα στρέψει τον κόσμο στην εύρεση εναλλακτικών λύσεων…
 
Σε επίπεδο συνείδησης, η ανάγκη του ατόμου να στραφεί σε ένα περισσότερο πνευματικό μονοπάτι, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη. Και ίσως, είναι το μόνο που θα προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και θα ορίσει νέους δρόμους, αλλά και νέους πνευματικούς ορίζοντες… Είναι επίσης μια εποχή που πολλοί θα προσπαθήσουν να προσηλυτίσουν κόσμο, προφέροντας τους πνευματικές κατευθύνσεις χωρίς αντίκρισμα, γι’ αυτό και θέλει προσοχή σε ποιους ακουμπάμε τις ελπίδες μας και ποιοι το αξίζουν πραγματικά! Και επειδή δεν έφτασε το τέλος του κόσμου, δείτε τι θα σας συμβεί το επόμενο έτος στο ΖΩΔΙΑ 2013.

Η συνειδητότητα είναι το κλειδί! Αυτό που θα ανοίξει την πόρτα, για τον επόμενο δρόμο που θα διανύσουμε! Όχι εύκολα, με θυσίες και κόπο… όμως πια είναι μονόδρομος! Και μην ξεχνάτε να διαβάζετε καθημερινά τις προσωπικές ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ που βασίζονται στον γενέθλιο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ σας.

Για μια αναλυτική προσωπική πρόβλεψη για αισθηματικά, επαγγελματικά και όποιο θέμα σας απασχολεί, οι ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΙ μας μιλούν μαζί σας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-12-2012 00:00:00