blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 - 23 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Ήλιο στον Ζυγό.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 21 - 23 Σεπτεμβρίου 2018 με τον Ήλιο στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 21 μέχρι 23 Σεπτεμβρίου 2018. Μάθε πως ο Ήλιος στον Ζυγό θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου τον προγραμματισμό, την οργάνωση, τη λεπτομέρεια, τα εργασιακά, όλα όσα σε έχουν κουράσει και προβληματίσει! Καιρός να αρχίσεις να ασχολείσαι με πράγματα πιο ζεστά, που αγγίζουν την ψυχή σου, φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης στις σχέσεις, τις φιλίες σου, αλλά και στην ερωτική σου ζωή!

Ο Ήλιος στον Ζυγό μέχρι 22-10-2018

Την Κυριακή 23-9-2018 υποδεχόμαστε τον  Ήλιο στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση που μας δίνει την ευκαιρία να βγούμε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας που μας επέβαλε η Παρθένος και να ασχοληθούμε με την ομορφιά της ζωής, απ’ όπου κι αν προέρχεται!

Ο Ζυγός πρωταγωνιστεί, κι αυτός είναι ο λόγος που η ανάγκη της συνεργασίας ή της συνύπαρξης βγαίνει πολύ πιο έντονα και μας κινητοποιεί να αναζητήσουμε αυτές τις ποιότητες.

Ολόκληρη η έκφραση της περιόδου που θα διανύσουμε διέπεται από το γνωστό δίπολο, δηλαδή “το εγώ και οι άλλοι”, που θα σε απασχολήσει πολύ έντονα και θα σε κάνει να βρεις ακόμα και νέες φόρμουλες επικοινωνίας, έκφρασης, μοιράσματος ή και επέκτασης της κοινωνικής σου ζωής.

Γεγονός είναι πάντως πως “οι άλλοι”, όποιοι και αν είναι αυτοί, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, και θα αξιοποιήσεις κάθε επικοινωνιακή δεξιότητα που διαθέτεις.

Οι σχέσεις στο διάστημα αυτό λειτουργούν ως καθρέφτης που σε βοηθά να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου.

Και, φυσικά, σου δίνουν την ευκαιρία της δημιουργίας ενός καλού κλίματος ανάμεσα σε εσένα και τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου.

Όσο καλή και αν είναι μια σχέση, το σίγουρο είναι πως χρειάζεται ανανέωση για να μπορέσει να αντέξει στο χρόνο και τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για αυτό.

Ο Ερμής στον Ζυγό

Το όλο κλίμα υποστηρίζει και ο Ερμής, που περνά και αυτός στο ζώδιο του Ζυγού, όπου και θα παραμείνει έως τις 9-10-2018.

Η επικοινωνία που πρεσβεύει ο πλανήτης, γίνεται περισσότερο “διαισθητική”, και μέσα από την ανάγκη της σχέσης και της συνύπαρξης που δημιουργείται, οι “κεραίες της ψυχής σου” γνωρίζουν ενστικτωδώς τι πρέπει να κάνεις και τι όχι.

Είναι σημαντικό να δίνεις σημασία στην εσωτερική σου φωνή, που μπορεί να σε οδηγήσει στην σωστή για εσένα κατεύθυνση.

Ο Ερμής εδώ, έρχεται να δώσει μια επιπρόσθετη ώθηση στην κοινωνική ζωή, να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα που θα την ενισχύσει και τις κατάλληλες συγκυρίες που οδηγούν και σε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή

Ήλιος και Ερμής, λίγο πριν περάσουν στον Ζυγό, συναντιούνται με όψη συνόδου στο ζώδιο της Παρθένου, στην 2μοίρα, στην ημέρα της Παρασκευής.

Η ενέργεια τους έρχεται να διευκολύνει πολύ την επικοινωνία, μιας και υπάρχει η διάθεση γι αυτήν! Εξαιρετικές ημέρες που διευκολύνουν πολύ την προώθηση των σχεδίων σου! Σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική σου ζωή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσεις με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο, αφού και οι άλλοι είναι έτοιμοι να σε ακούσουν.

Ίσως ακόμα να αντιληφθείς πως σε κάποια πρόσωπα υπάρχει ένα είδος δόλου απέναντι στο πρόσωπό σου.

 

Φρόντισε λοιπόν να είσαι σαφής και ουσιαστικός σε ότι λες για να έχεις και το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Κατάλληλες ημέρες για την οργάνωση ενός event, σεμιναρίων, ομιλιών, ή ότι άλλο αφορά την επικοινωνία. Επίσης, οι ημέρες είναι κατάλληλες και για την οργάνωση ενός ταξιδιού ή και για Δημόσιες Σχέσεις.

Από την όψη αυτή επηρεάζονται οι Ταύροι, Παρθένοι, και Αιγόκεροι των τελευταίων ημερών, που τις μέρες αυτές μπορεί να έχουν πολύ θετικές εξελίξεις στις όποιες υποθέσεις τους, αρκεί να τις χειριστούν με τον κατάλληλο τρόπο.

Προσοχή από το Σάββατο 22 μέχρι τη Δευτέρα 24/9

Καλό είναι να εκμεταλλευτείς άμεσα την θετική συγκυρία που σου προσφέρουν, γιατί οι αμέσως επόμενες 3 ημέρες δεν θα είναι εύκολες. Ο Ερμής με το που περνά στον Ζυγό, συναντά τον αυστηρό Κρόνο σε όψη τετραγώνου, κάτι που σημαίνει πως από το Σάββατο ως την Δευτέρα χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή σε ότι λες, ότι εκφράζεις και γενικά στον τρόπο που επικοινωνείς.

Οι ημέρες αυτές έχουν αρκετή πνευματική και σωματική κούραση, που συνεπάγονται την έλλειψη διάθεσης για δράση. Κυρίως, όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα των ημερών εστιάζει στην επικοινωνία, που ομολογουμένως γίνεται πολύ πιο δύσκολη.

Η “κριτική” έχει την τιμητική της. Μπορεί να γίνεις ακόμα και καυστικός απέναντι σε τρίτους, αλλά και οι άλλοι μπορεί να στραφούν εναντίον σου.

Κι επειδή… πλανάται και μια απαισιόδοξη διάθεση που δεν σου επιτρέπει να δεις με θετικό τρόπο ότι και αν συμβαίνει γύρω σου, καλό είναι να αποφύγεις να εμπλακείς σε συζητήσεις που δεν είναι εύκολο να σου δώσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Επίσης προσοχή και στις μετακινήσεις.Κυρίως αν ανήκεις στους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, των πρώτων ημερών, καλό είναι να κρατήσεις αποστάσεις τις ημέρες αυτές, γιατί είναι εύκολο να πεις πράγματα που θα δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική η την επαγγελματική σου ζωή και το αντίθετο. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι τωρινές αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-09-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι