blank
 
blank

Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη στον Κριό, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό και… μυρίζει μπαρούτι!

 
Τα άστρα το Σαββατοκύριακο. Η Αφροδίτη στον Κριό, ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό και… μυρίζει μπαρούτι!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

“Η απουσία εναλλακτικών λύσεων καθαρίζει υπέροχα το μυαλό.” Χένρυ Κίσσιγκερ, Αμερικανός πολιτικός

Αντιμέτωποι με τους… προσωπικούς μας δαίμονες ερχόμαστε το τριήμερο αυτό και όχι μόνο, μια και οι πλανητικές συγκυρίες που δημιουργούνται, όσο πάνε γίνονται και περισσότερο σύνθετες, περισσότερο έντονες, με μια μυρωδιά φωτιάς ή… μπαρουτιού, να πλανιέται στην ατμόσφαιρα…
Sponsored Links

Η Αφροδίτη στον Κριό

Η μετακίνηση της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού σήμερα, μοιάζει σαν… το κερασάκι στην τούρτα, που έρχεται να προστεθεί σε ένα ήδη έκρυθμο τοπίο, όπου όλα γύρω μοιάζουν σαν να περιμένουν το σύνθημα για να ξεκινήσουν… την επίθεση.

Η σύνοδος Άρη-Ουρανού

Τόσο η σημερινή όσο και οι μέρες που θα ακολουθήσουν, χαρακτηρίζονται από πλήρη έλλειψη ψυχραιμίας, κάτι που εύκολα θα ξεσηκώσει θύελλες στους απανταχού… Ουρανοχτυπημένους. Μια και ο βασικός πρωταγωνιστής των ημερών δεν είναι άλλος από τον Mr ανατροπή, ο Ουρανός, που με την δυναμική χορηγία του Άρη στο πλευρό του ετοιμάζεται για ξέφρενες, τρελές και άκρως εντυπωσιακές καταστάσεις.
 
Κι εδώ, είτε μιλάμε για κάτι απλό όπως ‘‘μπαίνω στο αυτοκίνητο μου για να πάω στην δουλειά μου’’ είτε μιλάμε για κάτι πολύ πιο σημαντικό, μια συμφωνία που την επεξεργάζομαι καιρό και περιμένω να δω τα αποτελέσματα της, ε… και τα δυο μπορεί να έχουν απρόβλεπτες εξελίξεις, τόσο όσο δεν μπορεί κανένα σενάριο να σκηνοθετήσει ή να προβλέψει, παρά μόνο αυτό των Ουρανών!
 
Στο στόχαστρο βεβαίως οι σχέσεις που… βάλλονται πανταχόθεν και που ήδη κινούνται στο τεντωμένο σκοινί του Κριού, όπου το σκηνικό παρουσιάζει μια εξίσου μεγάλη πολυπλοκότητα. Η πλήρης έλλειψη ψυχραιμίας οδηγεί σε ακραίες και ανατρεπτικές καταστάσεις, με αποτέλεσμα συχνά να παρατηρηθεί το φαινόμενο αυτό της διάλυσης ακόμα και μακροχρόνιων δεσμών, που όμως λειτουργούν κάτω από την πίεση συσσωρευμένων και ακάλυπτων αναγκών, που τώρα βγαίνουν στη επιφάνεια με ασήμαντες αφορμές και ανατρέπουν το φαινομενικά ήρεμο τοπίο…
 
Πέρα όμως από αυτά, η όψη θα φέρει και νέους, πολύ ‘‘ιδιαίτερους’’ έρωτες, αυτούς που θα γράψουν την δική τους ιστορία στ’ αστέρια με την ένταση και την δυναμική τους. Το ξαφνικό, το κεραυνοβόλο, αυτό που φαινομενικά φαίνεται ασύμβατο στα μάτι των πολλών, θα ενώσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο πρόσωπα και καταστάσεις, για να εκτινάξει την αδρεναλίνη στα ύψη. Πάθος και σεξ των άκρων, για τους λάτρεις των δυνατών συγκινήσεων…
 
Ωστόσο αποφεύγουμε (όσο μπορούμε) τις ακραίες αντιδράσεις, τον τρόπο που οδηγούμε, τον χειρισμό αιχμηρών αντικειμένων ή μηχανημάτων και εξοπλιζόμαστε με ψυχραιμία και υπομονή!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Εσείς οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά κι όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια, το ότι θα μπείτε σε περιπέτειες είναι σίγουρο! Φροντίστε να έχετε τις λιγότερες δυνατές απώλειες και, όπως λένε και στο… γνωστό ‘‘Γαλατικό’’ χωριό, “Μακάρι να μην μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι…”, γιατί με Άρη-Ουρανό ποτέ δεν ξέρεις τι σου έρχεται και από πού… Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό.
 
Επειδή, κάθε άτομο στην αστρολογία είναι μοναδικό, διαβάστε τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας, ώστε να δείτε τις προσωπικές προβλέψεις σας.
 
Να έχετε μια υπέροχη Παρασκευή και ένα ακόμα καλύτερο Σαββατοκύριακο!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2013 00:00:00