blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ερωτικές εκρήξεις και πυροτεχνήματα. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

 
Η Αφροδίτη στον Κριό και ο Άρης σε σύνοδο με τον Ουρανό. Ερωτικές εκρήξεις και πυροτεχνήματα. Προβλέψεις για κάθε ζώδιο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 22 Μαρτίου ο πλανήτης της αγάπης, η Αφροδίτη, περνάει στο ζώδιο του Κριού, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Απριλίου. Η Αφροδίτη σ’ αυτό το ζώδιο βρίσκεται σε αδυναμία, αφού ο Κριός είναι το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τον Ζυγό τον οποίο κυβερνά.

Έτσι, το διάστημα αυτό το πάθος θα είναι πιο έντονο και θα κυριαρχεί, με αποτέλεσμα να μας ωθεί να λειτουργούμε αυθόρμητα και παρορμητικά σε οτιδήποτε μας κινεί το ενδιαφέρον. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται πιο εύκολα ερωτικές σχέσεις οι οποίες όμως μπορεί να έχουν μικρή χρονική διάρκεια, αφού τις περισσότερες φορές θα δημιουργούνται χωρίς σκέψη.
 
Την ίδια μέρα, στις 22 Μαρτίου, ο Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό. Η συγκεκριμένη όψη θεωρείται ανατρεπτική και, ενώ μας παροτρύνει να πάρουμε πρωτοβουλίες και να αναλάβουμε δράση, οι κινήσεις μας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές και απερίσκεπτες. Αντίθετα, ευνοούνται οι καινοτομίες, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν απρόσμενα θετικές εκπλήξεις και ευκαιρίες, κυρίως στον ερωτικό τομέα.
Sponsored Links

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τηνΑφροδίτη στον Κριό και τη σύνοδο Άρη-Ουρανού.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτές τις επιρροές είναι οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

Αφροδίτη στον Κριό, σύνοδος Άρη-Ουρανού και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 22 Μαρτίου, σου προσδίδει μια ιδιαίτερη γοητεία και παράλληλα σου δημιουργεί την επιθυμία να απομακρύνεις από τη ζωή σου οτιδήποτε σε επηρεάζει αρνητικά και να αναζητήσεις άτομα και καταστάσεις που σου φτιάχνουν τη διάθεση. Η ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς θα γίνει πιο έντονη μέχρι και τις 14 Απριλίου, με αποτέλεσμα –αν είσαι ελεύθερος- να ενδώσεις σε ερωτικές προκλήσεις με την ελπίδα ότι βρήκες αυτό που ζητάς. Ωστόσο η σύνοδος Άρη – Ουρανού μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, αφού από τη μια δεν σου επιτρέπει να «απαρνηθείς» την ελευθερία σου και από την άλλη σε ωθεί σε βιαστικές αποφάσεις που δεν ενδείκνυνται αυτό το διάστημα. Απόλαυσε λοιπόν όσο μπορείς τον έρωτα και απόφυγε προς το παρόν μια σοβαρή δέσμευση. Αυτό φυσικά ισχύει για τις νέες σχέσεις, αφού οι μακροχρόνιες μπορούν τώρα να επισημοποιηθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Ταύρος

Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 22 Μαρτίου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φίλε Ταύρε, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Απριλίου. Το διάστημα αυτό – αν είσαι ελεύθερος – θα δημιουργήσεις ένα κρυφό φλερτ ή ακόμα και μια σοβαρή σχέση η οποία όμως θα πρέπει να μείνει μυστική για κάποιο διάστημα. Πολλοί Ταύροι θα επιστρέψουν σε μια σχέση από το παρελθόν καθώς θα διαπιστώσουν την αξία της, ενώ κάποιοι άλλοι θα ζήσουν έναν ανεκπλήρωτο έρωτα. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα πρέπει να προσέξεις αυτό το διάστημα ώστε να μην κλονίσεις την εμπιστοσύνη του αγαπημένου σου και κυρίως να μην του κρύβεις πράγματα που ξέρεις ότι αν μαθευτούν θα δημιουργήσουν πρόβλημα. Με τη σύνοδο Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα ίσως δημιουργηθεί μια παράνομη σχέση μέσα από τον χώρο της εργασίας σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, η είσοδος της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Κριού από τις 22 Μαρτίου θα σε φέρει αντιμέτωπο με ερωτικές εκδηλώσεις φιλικών σου προσώπων ή πρώην εραστές που θα επιστρέψουν στη ζωή σου και θα προσπαθήσουν να σε διεκδικήσουν ξανά. Μέχρι και τις 14 Απριλίου που η Αφροδίτη θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις πολλές απροσδόκητες ερωτικές προκλήσεις μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, γεγονός που μπορεί να σε βάλει σε διλήμματα, ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος. Ακόμα και αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η σύνοδος Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσεις ένα νέο κοινωνικό κύκλο μέσα από τον οποίο θα διαπιστώσεις ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον, το οποίο θα πρέπει να «εκτιμήσεις» κατάλληλα ώστε να πάρεις τις αποφάσεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, στις 22 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που δίνει νέες προοπτικές στην αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος, μέχρι και τις 14 Απριλίου, θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες εκτός των άλλων θα σου προσφέρουν σημαντικές γνωριμίες που μπορεί σύντομα να εξελιχθούν σε σχέσεις ζωής. Ωστόσο, το γεγονός ότι θα αποτελέσεις πόλο έλξης για πολλά πρόσωπα, ίσως σε δυσκολέψει –αρχικά- στην επιλογή σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις ευρύτερα γνωστή τη σχέση σου και να παρουσιάσεις τον σύντροφό σου στους οικείους και στους φίλους σου. Πρόσεξε μόνο ανήμερα στις 22 Μαρτίου, την σύνοδο Άρη – Ουρανού που μπορεί να γίνει αιτία να αποκαλυφθεί μια απιστία σου που μπορεί να έγινε ακόμα και στο παρελθόν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η είσοδος της Αφροδίτης στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα, αφού θα σου προσφέρει σημαντικές εμπειρίες στον αισθηματικό – και όχι μόνο – τομέα. Μέχρι και τις 14 Απριλίου, αναμένεται να κάνεις πολλές γνωριμίες που θα σε «ταξιδέψουν» -κυριολεκτικά και μεταφορικά- σε άλλες πολιτείες. Τα μαθήματα που θα πάρεις αυτό το διάστημα στον τομέα του έρωτα, σκοπό θα έχουν να αλλάξουν τη φιλοσοφία σου και να δώσουν μια καινούργια πιο ευχάριστη νότα στην προσωπική σου ζωή. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, η επισημοποίησή της θα σου φανεί σαν φυσική εξέλιξη και θα «σπεύσεις» να την αποκαταστήσεις όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Αν είσαι ελεύθερος, μια γνωριμία – ίσως και με άτομο από άλλη χώρα – θα αλλάξει εντελώς τη ζωή σου. Και στις δυο περιπτώσεις η διαμονή σε μια άλλη χώρα μπορεί να αποφασιστεί ξαφνικά χάρη στη σύνοδο Άρη – Ουρανού. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Παρθένος

Στις 22 Μαρτίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Κριού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φίλε Παρθένε, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Απριλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντικό για σένα, αφού τώρα θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος και θα αναζητήσεις τον έρωτα, χωρίς ταμπού και αναστολές. Η επιστροφή σε μια παλιά σχέση, ένα νέο ερωτικό πάθος ή η δημιουργία μιας σχέσης με γνώμονα το συμφέρον, είναι πιθανότητες που ακόμα κι αν άλλοτε απέρριπτες, τώρα μπορούν να συμβούν. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να αναζωπυρωθεί το πάθος σου για τον νυν ερωτικό σου σύντροφο, γεγονός που θα δώσει μια νέα πνοή στη σχέση σας. Τέλος, η σύνοδος Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται την ίδια μέρα, ίσως φέρει σε κάποιους από σας, σχέσεις της μιας βραδιάς που θα μείνουν όμως ανεξίτηλες στη μνήμη σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 22 Μαρτίου στον τομέα των σχέσεών σου όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 14 Απριλίου. Το διάστημα αυτό ο έρωτας, η αγάπη και οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, θα σε απασχολήσουν περισσότερο από άλλες φορές και φυσικά θα κάνεις τα πάντα προκειμένου να τονώσεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου –αν είσαι δεσμευμένος. Το ενδιαφέρον μάλιστα θα είναι αμοιβαίο, αφού θα διαπιστώσεις ότι και αυτός όχι μόνο θα ανταποκριθεί στις επιθυμίες σου, αλλά θα συμβάλει κι αυτός όπως μπορεί στην ανανέωση του έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει πιθανότητα να επανέλθει ένας πρώην σύντροφός σου στη ζωή σου και μάλιστα με σοβαρές προθέσεις και προτάσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι να μην βιαστείς να αποφασίσεις, αφού η σύνοδος Άρη – Ουρανού, φέρνει ξαφνικές αλλαγές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Σκορπιός

Με την διέλευση της Αφροδίτης από τον Κριό από τις 22 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Απριλίου, η δουλειά σου και η καθημερινότητά σου θα βρεθεί στο πρώτο πλάνο των ενδιαφερόντων σου φίλε Σκορπιέ. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα γίνεις περισσότερο «εργασιομανής», αλλά ότι ο έρωτας θα εμφανιστεί στο χώρο της δουλειάς σου – αν είσαι ελεύθερος φυσικά – με αποτέλεσμα να νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου κάθε φορά που θα βρίσκεσαι εκεί. Αυτή η κατάσταση θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου αλλά και στην επαγγελματική σου απόδοση, ενώ θα βελτιώσει και την εξωτερική σου εμφάνιση, αφού θα έχεις έναν επιπλέον λόγο να είσαι όμορφος και περιποιημένος. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, το ερχόμενο διάστημα, ίσως συνεργαστείς επαγγελματικά με τον σύντροφό σου, ή δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό χώρο στο σπίτι, ο οποίος μελλοντικά θα σας αποφέρει κέρδος. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Κριού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σηματοδοτεί τα καλύτερα για το δικό σου ζώδιο. Από τις 22 Μαρτίου μέχρι και τις 14 Απριλίου, ο έρωτας θα έχει την πρώτη θέση στη ζωή σου και ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές, χωρίς να αποκλείεται φυσικά και η πιθανότητα να σου κάνει την επίσημη πρόταση γάμου που επιθυμείς εδώ και καιρό. Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία και διασκεδάσεις θα αυξηθούν αυτό το διάστημα, και κάπου εκεί θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με ένα άτομο που θα επηρεάσει το πεπρωμένο σου. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρετε όλοι οι Τοξότες, είναι ότι η σύνοδος Άρη – Ουρανού που σχηματίζεται στις 22/3 ευνοεί μια ξαφνική εγκυμοσύνη που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας. Γι’ αυτό όσοι δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο, πάρτε τις προφυλάξεις σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η νέα θέση της Αφροδίτης από τις 22 Μαρτίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι σου και την οικογένεια. Μέχρι και τις 14 Απριλίου, θα διαπιστώσεις ότι αρχίζεις να σκέφτεσαι λίγο διαφορετικά γι’ αυτές τις αξίες και ίσως αντιληφθείς ότι πλέον ήρθε και για σένα η κατάλληλη στιγμή να δημιουργήσεις το δικό σου σπίτι και την οικογένεια που λαχταράς. Αν μάλιστα διατηρείς ήδη μια σχέση που σ’ ενδιαφέρει, ίσως ξεπεράσεις τους δισταγμούς που είχες μέχρι τώρα και προχωρήσεις στην επισημοποίησή της. Αν είσαι ελεύθερος, με την παράλληλη σύνοδο Άρη – Ουρανού είναι πολύ πιθανό να προκύψει μια γνωριμία από εκεί που δεν το περιμένεις – ίσως και μέσα από το οικογενειακό σου περιβάλλον – η οποία θα σε καλύψει απόλυτα και θα πυροδοτήσει σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η είσοδος της Αφροδίτης στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 22 Μαρτίου, φέρνει στο δρόμο σου πολλές νέες γνωριμίες που, αν είσαι ελεύθερος, θα σε προβληματίσουν και θα σε βάλουν σε διλήμματα τουλάχιστον μέχρι και τις 14 Απριλίου. Ωστόσο, παρόλο που οι προκλήσεις θα είναι πολλές, τα κριτήρια επιλογής σου θα διαφοροποιηθούν αυτό το διάστημα, και η σύνοδος που σχηματίζει ο Άρης με τον κυβερνήτη σου Ουρανό, θα σε παροτρύνει να επιλέξεις ένα άτομο που θα σε προσελκύσει με την ευχέρεια λόγου του και το επικοινωνιακό του ταλέντο, το οποίο θα διαπιστώσεις ότι είναι πολύ σημαντικό στην δημιουργία μιας σχέσης. Αν διατηρείς ήδη έναν δεσμό, αυτό το διάστημα η επικοινωνία με τον σύντροφό σου θα βελτιωθεί σημαντικά και κάποιες σύντομες αποδράσεις θα τονώσουν τον έρωτά σας. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.

Ιχθείς

Στις 22 Μαρτίου ο πλανήτης της αγάπης – η Αφροδίτη – περνάει στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, φίλε Ιχθύ, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 14 Απριλίου. Το διάστημα αυτό η ζωή σου θα βελτιωθεί σε πολλά επίπεδα και η καθημερινότητά σου θα γίνει πιο εύκολη. Ο σύντροφος της ζωής σου – αν έχεις – θα δεθεί περισσότερο μαζί σου, γεγονός που θα σου ενισχύσει το αίσθημα της ασφάλειας. Ακόμα και η επισημοποίηση της σχέσης σας είναι μια πιθανότητα που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι ελεύθερος, το διάστημα αυτό θα κάνεις μια καθοριστική γνωριμία, με την οποία θα ταυτιστείς απόλυτα. Ωστόσο, και στις δυο περιπτώσεις θα πρέπει να αποφευχθεί η έντονη ζήλια και οι κτητικές τάσεις που προκύπτουν από την ανασφάλειά σου και που μπορεί να επηρεάσουν σοβαρά τις εξελίξεις. Εξάλλου, η σύνοδος Άρη – Ουρανού την ίδια μέρα δεν ευνοεί καθόλου μια τέτοια συμπεριφορά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Και αφού μας το ζητήσατε, το κάνουμε πράξη! Και σήμερα το Myastro, προσφέρει 5 λεπτά δωρεάν ζωντανή πρόβλεψη σε όλους εσάς που δεν προλάβατε ακόμη να τηλεφωνήσετε! Πάρε την πρόβλεψή σου από τις 12 μεσημέρι και μετά! Κάλεσε 211 188 3450 και μίλησε με τους αστρολόγους μας.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2013 00:00:00