blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 25 Φεβρουαρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: O Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 25 Φεβρουαρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: O Άρης σε τρίγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Έφτασε η στιγμή να ανακαλύψεις τις δυνάμεις σου! Η εβδομάδα αυτή, λίγο πριν την Πανσέληνο που κορυφώνεται το Σάββατο, σε καλεί να επιστρατεύσεις όλη την δυναμική σου, όλη σου την θέληση, και να κινηθείς εκεί που επιθυμείς για να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.

Sponsored Links

Ο Άρης από τον Ταύρο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Έφτασε η ώρα να κάνεις εκείνες τις αλλαγές που σχεδιάζεις εδώ και καιρό, αλλά ως τώρα δεν κατάφερες να τις βάλεις σε εφαρμογή.

Φυσικά και δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε μια στιγμή! Όμως, κάτω από αυτή την αστρολογική συνθήκη, η εσωτερική σου ανάγκη θα τροφοδοτήσει τα εξωτερικά γεγονότα, με τέτοιο τρόπο που θα ανακαλύψεις πως όταν παίρνεις σαφή και επίσημη θέση απέναντι στα πράγματα, όλα αλλάζουν με ένα μαγικό τρόπο.

Οι μέρες σου δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψεις την ομορφιά της συλλογικότητας και της συνεργασίας, και πως πολλές φορές όλα γίνονται πιο εύκολα όταν συνδέεσαι αρμονικά με τους γύρω σου.

Και να θυμάσαι πως δεν υπάρχει κανείς που να μπορέσει να σε εμποδίσει από το να φτάσεις εκεί που θέλεις. Το ερώτημα είναι : Πόσο αποφασισμένος είσαι;

Ταύροι Παρθένοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, οι μέρες αυτές προσφέρονται για δράση. Είναι η ώρα να κυνηγήσετε το όνειρό σας, τον στόχο σας. Είναι η ώρα που περιμένατε!

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με Ουρανό φέρνει απρόσμενες ευκαιρίες

Την Πέμπτη, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό μας ανοίγει την πόρτα σε εκείνες τις απρόσμενες ευκαιρίες, που σε πολλές περιπτώσεις θα μας δώσουν την λύση σε κάτι που μπορεί να μας απασχολεί και δεν είχαμε μέχρι τώρα βρει την λύση του. Νέες εξελίξεις κάνουν τώρα την εμφάνισή τους, ανοίγοντας νέα δεδομένα που μας καλούν να τα ακολουθήσουμε.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς ανατροφοδοτεί τα συναισθήματα και βελτιώνει τις σχέσεις

Επίσης την Πέμπτη, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στην ημέρα της Πέμπτης όπου και θα παραμείνει ως τις 21 Μαρτίου 2021 .

Ο πλανήτης εδώ, θα βοηθήσει σε μια ουσιαστική επαναξιολόγηση και βελτίωση των σχέσεων μας, μια και στο ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται στην έξαρσή του.

Θα υπάρξει ισχυρή η ανάγκη του να δώσουμε, να προσφέρουμε, να φροντίσουμε τους γύρω μας και αυτή η ανατροφοδότηση του συναισθήματος θα ανανεώσει και το τοπίο.

Ισχυροποιούνται οι ποιότητες της αλληλεγγύης, της αγάπης και της προσφοράς, που είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για την ομαλή και υγιή συνύπαρξη με τους γύρω μας.

Ο έρωτας επίσης θα κινηθεί σε πιο τολμηρά μονοπάτια, μια και η ανάγκη του να συνυπάρξουμε, μας κάνει να βγαίνουμε πιο εύκολα από τον μοναχικό κλίμα που μας έχει επιβάλλει η περίοδος αυτή και να τολμάμε περισσότερο, να συνδεθούμε με ανθρώπους που μας κινούν το ενδιαφέρον!

Θα λέγαμε πως η Αφροδίτη στην θέση αυτή είναι ένα ισχυρό restart για τις σχέσεις γενικότερα, που έχουν ταλαιπωρηθεί σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε!

Την εύνοια της Αφροδίτης στους Ιχθύες θα εισπράξουν οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι, που θα ανακαλύψουν την ομορφιά που βρίσκεται στις ανθρώπινες σχέσεις!

Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και εξομαλύνει τις δυσκολίες της περιόδου

Παράλληλα ο Ερμής που από τις 20/2 ήταν σε στάση, από τη Δευτέρα 22/2 ξεκινά την ορθή πορεία του, επιτρέποντας αυτές τις μέρες σταδιακά την εξομάλυνση του κλίματος, που ομολογουμένως μας ταλαιπώρησε στο διάστημα της αναδρομής του. Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-02-2021 09:00:00