blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 - 25 Οκτωβρίου 2018 με την Πανσέληνο στον Ταύρο.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 - 25 Οκτωβρίου 2018 με την Πανσέληνο στον Ταύρο.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 22 μέχρι 25 Οκτωβρίου 2018. Μάθε πως ο Ήλιος στον Σκορπιό και η Πανσέληνος στον Ταύρο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Για πολλές και σημαντικές αλλαγές μιλά η εβδομάδα αυτή, αλλαγές που έρχονται να δυσκολέψουν όσους δεν έχουν μάθει να ακούν την καρδιά και το συναίσθημά τους.

Sponsored Links

Ο Ήλιος στον Σκορπιό: Οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα σου

Την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, (χρόνια πολλά στους φίλους του ζωδίου!), ανοίγοντας έτσι έναν κύκλο που θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε εσωτερικό! Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που συμβολίζει την γέννηση του ανθρώπου μέσα από τον θάνατο.

Όπως λέει ο Καζαντζάκης, “για να ανέβεις στον Ουρανό, πρέπει να πάρεις φόρα από τον πάτο της κόλασης”. Κι αυτό δίνει το στίγμα του ζωδίου.  Η “γέννηση” στον Σκορπιό, δεν αφορά την δημιουργία μόνο, αλλά και την κατάργηση του θανάτου.

Αυτό σημαίνει ότι κατά τη διάρκεια της εξελικτικής σου πορείας είναι απαραίτητο και αναγκαίο να κλείνεις οριστικά κάποια, ίσως και σημαντικά κεφάλαια της ζωής σου, για να μπορείς να προχωράς παρακάτω...

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 24 Οκτωβρίου

Η Πανσέληνος την Τετάρτη, στον άξονα Ταύρου - Σκορπιού, έρχεται να ταράξει για τα καλά τα νερά του ψυχισμού σου, αλλά και της καθημερινότητας σου.

Κάτω από το φώς του ολόγιομου φεγγαριού, βγαίνουν στην επιφάνεια όλα αυτά που δεν έχεις καταφέρει μέχρι τώρα να αντιμετωπίσεις, οι φοβίες οι ανασφάλειες, και ότι μπορεί να ζορίζει το μέσα σου και την ψυχή σου. Μα πως θα “ξορκίσεις” τη δυσκολία αν δεν την δεις κατάματα; Πως θα πας παρακάτω; Πως, άραγε, θα απελευθερώσεις την ψυχή σου από τα δεσμά της; Σε κάθε Πανσέληνο “φωτίζεται” η σκοτεινή σου πλευρά, αυτή που κρύβεις επιμελώς μέσα σου, χωρίς καμία σκέψη ή διάθεση να την αντιμετωπίσεις.

Και τώρα, με τον Ήλιο να διαβαίνει στην περιοχή του Σκορπιού, το ζώδιο που σχετίζεται κυρίως με σκοτάδι, τον έρωτα και το δράμα, αυτό μεγιστοποιείται! Ποιοί είναι οι δικοί σου δαίμονες; Τι είναι αυτό που φοβάσαι; Ποιό είναι το μεγάλο σου μυστικό που το κρύβεις επιμελώς ακόμα και από τον ίδιο σου τον εαυτό; Όλα αυτά και άλλα τόσα χρειάζονται εξυγίανση… για σένα, για να μπορέσεις επιτέλους να ελευθερωθείς από ό,τι μπορεί να σε κρατά πίσω στη ζωή σου.

Από την άλλη μεριά, η ολοφώτιστη και πανίσχυρη Πανσέληνος στον Ταύρο, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να στραφείς στις ανάγκες σου, στο εαυτό σου και θα σε εξοπλίσει με τα κατάλληλα συναισθηματικά όπλα για να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες.

Μόνο που στον κύκλο αυτόν, οι εξελίξεις μπορεί να έρθουν απρόοπτα και ξαφνικά. Οι όψεις που σχηματίζουν ο Ήλιος και η Σελήνη με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού και του αναπάντεχου, έρχονται να φέρουν ανατροπές σε ό,τι μέχρι τώρα μπορεί να θεωρούσες δεδομένο. Αλλά και οι όψεις των Φώτων (Ήλιος, Σελήνη) με την Αφροδίτη μιλούν για προσπάθειες επανένωσης ή συναισθηματικής έκφρασης, που είναι δύσκολο να καρποφορήσουν.

Θα αντιμετωπίσεις αποκαλύψεις που προκαλούν τριγμούς, συναισθήματα που δεν εκφράστηκαν όταν έπρεπε και τώρα παίρνουν την μορφή ενός χειμάρρου, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμα τους, δημιουργώντας ένα σκηνικό ρήξεων και διασπάσεων σε ό,τι μπορεί να σε έχει πιέσει και δεν το διαχειρίστηκες σωστά όταν έπρεπε. Να θυμάσαι πως, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, σε πολλές περιπτώσεις οι ρήξεις είναι αναπόφευκτες.

Κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου, η Αφροδίτη, σε μια δύσκολη κατάσταση, στο ζώδιο του Σκορπιού, δηλαδή στην αδυναμία της και πολύ κοντά στον Ήλιο (πηγαίνει για καύση), δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σε βοηθήσει στο να αναπτύξεις ή να διαχειριστείς μια καλή, υγιή σχέση με τους γύρω σου. Όλα κινούνται μέσα από ένα δύσκολο εσωτερικό κόσμο, που διαρκώς μένει ανικανοποίητος, μιας και η έλλειψη εσωτερικής ανασκόπησης και αυτογνωσίας σε οδηγεί σε ένα ατέρμονο ταξίδι αναζήτησης της ευχαρίστησης. Όμως, όταν δεν ξέρεις τι είναι αυτό που αναζητάς, επί της ουσίας, δεν θα μπορέσεις να βρεις ποτέ αυτό που σε κάνει χαρούμενο και ευτυχισμένο.

Οι σχέσεις κλονίζονται μέσα από ισχυρές διαμάχες που προκαλούνται είτε από υπερβολικές απαιτήσεις, είτε από ένα ισχυρό “Εγώ”, που έχει την τάση και τη διάθεση να επιβληθεί, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τις επιθυμίες και δυνατότητες του άλλου.

Αλλά και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο, δεν έχει εκείνες τις υποδοχές στη μεταξύ τους σχέση, έτσι ώστε να μπορεί να στηρίξει την όποια κατάσταση έρχεται τώρα στο προσκήνιο. Πολύ εμφατικά το δίνει και ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου για την Αθήνα, που βρίσκεται στην 26η μοίρα του Ταύρου και πάνω στον σταθερό αστέρα ALGOL, που είναι το κεφάλι της μέδουσας.

Οι επιθυμίες για όλα τα πράγματα είναι εύκολο να σε παραπλανήσουν και να σε κάνουν να χάσεις το πραγματικό νόημα της ζωής σου. Και φυσικά, να χάσεις το μυαλό σου μέσα σε αυτές... Στον κύκλο αυτόν, και σε επίπεδο χώρας, είναι πολύ εύκολο να πληρώσουμε ακριβά μια κίνηση ή μια επιλογή που έχουμε κάνει ή κάτι που δεν διαχειριστήκαμε σωστά.

Καλείσαι, λοιπόν, να χρησιμοποιήσεις την απαιτούμενη σοφία και ωριμότητα, και κυρίως αυτοσυγκράτηση, ώστε να διακρίνεις την…. παραπλανητική ομορφιά της ζωής και της επιθυμίας σου, ως το θανατηφόρο πράγμα που μπορεί να γίνει για την ψυχή σου και, φυσικά, να το τιθασεύσεις. Σε διαφορετική περίπτωση, είναι εύκολο να χαθείς στους λαβύρινθους της επιθυμίας, έχοντας ουσιαστικές απώλειες στη ζωή σου όπως και στους δικούς σου ανθρώπους, που είναι εύκολο να απομακρυνθούν από κοντά σου.

Παράλληλα, τα Φώτα σε όψη Σταυρού με τους δεσμούς της Σελήνης (που βρίσκονται πάνω στις ακμές των αξόνων 4-10) μιλούν και για μοιραία γεγονότα, (περισσότερο σε κοσμικό επίπεδο, ή σε επίπεδο χώρας), που μπορεί να στιγματίσουν την περίοδο αυτή.

Στον κύκλο αυτόν καλούνται να προσέξουν περισσότερο οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις πρώτες μοίρες των ζώδιων αυτών, που πρέπει κυρίως να έχουν στο μυαλό τους πως οι υπερβολικές απαιτήσεις ή κάθε αδιάλλακτη στάση τους, όπως και οι εμμονές που ενδεχομένως να προκύψουν, μπορεί να προκαλέσουν ακόμα και απώλειες και να στοιχήσουν ακριβά στις σχέσεις ή τις συνεργασίες τους.

Είναι η ώρα για αναθεωρήσεις και επανεξετάσεις, κάτω από ένα πρίσμα ωριμότητας και όχι δογματικών θέσεων και απόψεων. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιο σας. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τα ζώδια.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-10-2018 19:00:00