blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 24 Μαρτίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 22 – 24 Μαρτίου 2019: Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 22 – 24 Μαρτίου 2019. Μάθε πως Ο Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Sponsored Links

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Η καρδιά έχει τους λόγους της που η λογική δεν ξέρει

Ότι βλέπουμε δεν είναι παρά ένα όνειρο μέσα σε ένα όνειρο, έλεγε ο Άλαν Πόε. Στ΄ αλήθεια, πως αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα; Με τα μάτια της λογικής η της καρδιάς σου; Και είναι άραγε αληθινό αυτό που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις σου ή αυτό που “νοιώθεις” να συμβαίνει;

Μήπως η πραγματικότητα σου διαμορφώνεται πρώτα μέσα σου, πριν γίνει πραγματικότητα στον έξω κόσμο; Το τριήμερο αυτό, καλείσαι να ”δεις” τον κόσμο μέσα από τα μάτια της ψυχής σου…

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με Ποσειδώνα, σου ανοίγει ένα παράθυρο στο όνειρο, στην φαντασία , και σε προσκαλεί να ζωγραφίσεις με τα δικά σου χρώματα τον κόσμο σου. Τι θέλεις να ονειρευτείς; Και πως αυτό το όνειρο θα επηρεάσει την πραγματικότητα σου; Δικές σου οι επιθυμίες, δικά σου τα πινέλα, δικά σου και τα χρώματα.

Δώσε πολύ μεγάλη σημασία στα όνειρα που βλέπεις, πολλές φορές έρχονται για να σου δώσουν ένα μήνυμα, μια λύση ή να σου ανοίξουν ένα καινούργιο μονοπάτι.

Αλλά, η όψη αυτή έχει και παγίδες… που ακούν στο όνομα, προσδοκίες, επιθυμίες, αυταπάτες, αυτές που θα φτιάξεις μέσα στο μυαλό σου, δίνοντας τους πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ότι έχουν πραγματικά!

Πολλές φορές η πραγματικότητα θα διογκωθεί και δεν θα είσαι σε θέση να εκτιμήσεις σωστά τις καταστάσεις. Κι εκεί είναι που μπορεί να κάνεις λάθος εκτιμήσεις, να τραφείς από τις προσδοκίες σου, και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα, με συνέπεια να απογοητευτείς.

Ερμής Ποσειδώνας είναι το ψέμα που θα πεις στον εαυτό σου, στους άλλους ή και το ψέμα που θα σου πουν. Το τριήμερο αυτό είναι δυσδιάκριτο να καταλάβεις που τελειώνει το ψέμα και που αρχίζει η αλήθεια .

Και φυσικά πολλές φορές μπορεί να προτιμήσεις ένα γοητευτικό ψέμα από μια σκληρή αλήθεια. Αυτή είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου το τριήμερο αυτό.

Ο τρόπος που επικοινωνείς θα παίξει καθοριστικό ρόλο… Είσαι σαφής και αντικειμενικός ή αόριστος και υποκειμενικός; Αυτό είναι που θα σε βοηθήσει ή θα σε μπερδέψει.

Επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν: Τι πρέπει να προσέξεις

Και κυρίως αν εμφανιστούν και πρόσωπα από το παρελθόν ή αν εσύ επιθυμήσεις να βρεθείς κοντά σε ένα από αυτά, καλό είναι να μην αφεθείς στην παρόρμηση σου ή να μην ενδώσεις σε συνθήκες που δημιουργούνται από το συναίσθημα σου, μια και οι μέρες είναι απατηλές… Έτσι που άλλα μπορεί να προσδοκείς και άλλα να βρεις μπροστά σου.

Κράτησε τις αποστάσεις και τις επιθυμίες σου και μην ενδίδεις στον απατηλό σου εαυτό που θα έχει την τάση να σε παρασύρει σε θολά για εσένα νερά… Κι επειδή η λογική δεν είναι εύκολο να βρει έδαφος τις μέρες αυτές, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δώσεις χρόνο σε όποια κατάσταση εμφανιστεί, γιατί είναι εύκολο ακόμα και να πληγωθείς ή να εξαπατηθείς.

Από τη σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, επηρεάζονται οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα είναι πιθανό να έχουν και την εμφάνιση γεγονότων που έλαβαν χώρα την περίοδο του Φεβρουαρίου, όταν ο Ερμής συνάντησε ξανά τον Ποσειδώνα. Καλό θα είναι τις ημέρες αυτές να κρατήσουν αποστάσεις από λόγια, υποσχέσεις, οριστικές αποφάσεις, υπογραφές εγγράφων η συμβολαίων και να δώσουν χρόνο πριν καταλήξουν σε μια απόφαση. Επίσης προσοχή και σε ότι αφορά τα θέματα των σχέσεων τους και των προσωπικών και των επαγγελματικών, γιατί είναι εύκολο είτε να παρανοηθούν πράγματα είτε να υπάρξουν απογοητεύσεις.

Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 21-03-2019 09:00:00