blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 24 μέχρι 26 Αυγούστου 2018 με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου.

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 24 μέχρι 26 Αυγούστου 2018 με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου.
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 3
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 24 μέχρι 26 Αυγούστου 2018. Μάθε πως η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων – Παρθένου

Το τριήμερο αυτό έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, που πραγματοποιείται την Κυριακή 26 Αυγούστου, ώρα 1.56, στην 3,12 μοίρα των Ιχθύων. Η διάρκεια της θα είναι μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου, που έχουμε και τη Νέα Σελήνη του μήνα.

Το φεγγάρι αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο με τον οποίο σχετιζόμαστε με τους γύρω μας, με την αληθινή, αυθεντική, και χωρίς ιδιοτέλεια αγάπη. Με το μυστήριο της ζωής, και την συνειδητοποίηση της αποστολής μας στον κόσμο...

Όλοι συνδεόμαστε με όλους, και είναι πλέον αποδεδειγμένο πως η κάθε κίνησή μας έχει αντίκτυπο και πάνω στους γύρω μας.

Είναι επίσης συνδεδεμένο με τα όνειρα, αυτά που λειτουργούν σαν μέσο πρόγνωσης, αλλά και την ικανότητα που έχουμε να ονειρευόμαστε και φυσικά να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας.

Ό,τι έχουμε καταφέρει σε αυτή τη ζωή, δημιουργήθηκε πρώτα στον κόσμο της φαντασίας μας.

Στον αντίθετο πόλο έχουμε την τάξη της Παρθένου, την οργάνωση τη μεθοδικότητα, την τελειότητα και την εξέλιξη του ατόμου μέσω της προσφοράς και της χρησιμότητάς του στον κόσμο.

Οι Ιχθύες, από την άλλη, είναι το ζώδιο της ανιδιοτέλειας και της αυταπάρνησης.

Στον κύκλο αυτόν τα φώτα (Ήλιος, Σελήνη) μόλις έχουν κλείσει μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό και τον Κρόνο, ενεργοποιώντας το πολύ σημαντικό τρίγωνο Κρόνου - Ουρανού, που κορυφώνεται στις 27 Αυγούστου.

Ήλιος τρίγωνο με Ουρανό με Κρόνο

Στον ουρανό έχουμε έναν σχηματισμό μεγάλου τριγώνου, μεταξύ του Ηλίου, του Κρόνου και του Ουρανού.

Το μεγάλο τρίγωνο θεωρείται ως ένδειξη μεγάλης τύχης και σηματοδοτεί ευοίωνες προοπτικές, Μπορεί όμως να είναι και μια ένδειξη παθητικότητας απέναντι στις υποχρεώσεις και τα θέματα που προκύπτουν, με συνέπεια την μετριότητα.

Η ρεαλιστική ματιά είναι αυτή που μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει σωστές και συγκροτημένες κινήσεις. Το ερώτημα είναι: πόσο αντικειμενικός είσαι με τον εαυτό σου, πόσο μπορείς να διακρίνεις ή να κατανοείς τα λάθη σου, ώστε να μπορείς και να τα διορθώσεις; Γιατί μόνο όταν είσαι αντικειμενικός και ρεαλιστής μπορείς να αναλάβεις και την ευθύνη του εαυτού σου.

Ο Καζαντζάκης αναφέρει στην “Ασκητική” πως μια από τις μεγαλύτερες αρετές ενός ανθρώπου είναι η Πειθαρχία. Εσύ; Πόσο τελικά πειθαρχείς απέναντι στον “κακό” σου εαυτό, που έχει την τάση να σε παραπλανεί και να σε κάνει να χάνεις το κέντρο και τον προορισμό σου;

Ο Ήλιος της Παρθένου σε ενισχύει ακριβώς με αυτό! Σου δίνει τη μεθοδικότητα και την πειθαρχία που χρειάζεσαι για να βρεις το λάθος και να το διορθώσεις, κάνοντας ένα ακόμα βήμα στην εξελικτική σου πορεία.

Ο Κρόνος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και σου δίνει την ευκαιρία να κοιτάξεις στο παρελθόν σου, να εντοπίσεις όλα εκείνα που δεν σου επέτρεψαν να φτάσεις στο αποτέλεσμα που επεδίωκες και να τα διορθώσεις.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να διαχειριστείς εκ νέου, πιο οργανωμένα και πιο αποτελεσματικά, κάθε πρακτικό ή οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.

Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν από εκεί που δεν το περιμένεις και ξαφνικές λύσεις, που εξυπηρετούν τα σχέδια σου.

Σελήνη εξάγωνο με Ουρανό, εξάγωνο με Κρόνο

Είναι πολύ εύκολο αυτή την περίοδο, υπό την επιρροή της Σελήνης σε εξάγωνο με Ουρανό και Κρόνο, να λειτουργήσεις αυθόρμητα και παρορμητικά, και αυτό να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις ή λάθος ενέργειες. Ο έλεγχος των συναισθημάτων σου θα παίξει σημαντικό ρόλο τώρα. Οτιδήποτε κάνεις, χρειάζεται να το δεις πιο αποστασιοποιημένα και με μεγαλύτερη ψυχραιμία. Πρόσεξε, κυρίως, να μην στηρίζεσαι σε τρίτους για την επίλυση των καταστάσεων που αντιμετωπίζεις, παρά μόνο στον εαυτό σου.

Ερμής τετράγωνο με Δία

Στον κύκλο αυτόν έχουμε τον Ερμή να σχηματίζει μια όψη συγκλίνουσα όψη τετραγώνου με τον Δία (που είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου της Πανσελήνου για την Αθήνα).

Είναι εύκολο να παρασυρθούμε από μεγαλεπήβολα σχέδια και να χάσουμε την ουσία, ή να λειτουργήσουμε με υπερβολή σε ό,τι κάνουμε.

Προσοχή, όμως! Κάθε συζήτηση ή διαπραγμάτευση, πρέπει να στηρίζεται μόνο σε ρεαλιστικές βάσεις και όχι σε επιθυμίες που δεν μπορούν να υλοποιηθούν.

Αφροδίτη τετράγωνο με Πλούτωνα

Φυσικά και το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, δίνουν την δική τους πινελιά στην Πανσέληνο του Αυγούστου, και φωτίζουν όλους εκείνους τους έρωτες που έχουν παίξει “μοιραίο” ρόλο στη ζωή μας.

Μπορεί να νιώσεις τις μέρες αυτές “φθορά” στη σχέση σου, που βάζει σε κίνδυνο την ερωτική σου ζωή. Παράλληλα, ίσως να σε κατακλύσουν συναισθήματα ζήλιας, θυμού και κτητικότητας, που θα σε ωθήσουν να «επιτεθείς» στον σύντροφό σου, χωρίς να μπορείς να συγκρατηθείς. Ο έρωτας πληγώνεται και πληγώνει και αυτή είναι μια στιγμή που εύκολα μπορεί να τραβήξεις τα άκρα, τόσο εσύ, όσο και η άλλη πλευρά, χωρίς την ευκαιρία της συζήτησης σε ήρεμο κλίμα, που ενδεχομένως να σώσει την κατάσταση.

Χρειάζεται και εδώ να δεις πως ο τρόπος αυτός, όχι μόνο δεν μπορεί να σώσει μια κατάσταση, αλλά είναι εύκολο να οδηγήσει και σε ρήξεις.

Επίσης, καλό είναι και σε ότι αφορά ομαδικές δράσεις να μην αγνοούμε την ιεραρχία, γιατί τα όρια μπορεί να ξεπεραστούν πολύ εύκολα και να υπάρξουν συγκρούσεις.Από την Πανσέληνο αυτή ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις διορθωτικές εκείνες κινήσεις που θα τους οδηγήσουν πιο κοντά στα όνειρά και τα σχέδια τους. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες, στις ημερήσιες προβλέψεις. Δείτε επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθετε πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-08-2018 09:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι