blank
 
blank

Τα άστρα 25 ως 27 Ιουλίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Ένα ρομαντικό φεγγάρι!

 
Τα άστρα 25 ως 27 Ιουλίου 2014, με Νέα Σελήνη στον Λέοντα: Ένα ρομαντικό φεγγάρι!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 25 ως 27 Ιουλίου 2014 με Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Τα άστρα το τριήμερο έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Μια πολύ δυναμική Νέα Σελήνη στην 3.51 μοίρα του Λέοντα, έρχεται να ανακινήσει το πλανητικό σκηνικό, η οποία γίνεται την ημέρα του Σαββάτου στις 00:41 τα ξημερώματα. Η παρουσία του Δία σημαντική, αλλά και του Άρη, που μετά την πολύμηνη παρουσία του στο ζώδιο του Ζυγού, επιτέλους το εγκαταλείπει σήμερα, για να περάσει σε ένα πιο υγιές γι’ αυτόν έδαφος, αυτό του Σκορπιού. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μας επηρεάζει μέχρι και τις 10 Αυγούστου, που είναι και η επόμενη Πανσέληνος.
 
Ένα φεγγάρι το οποίο μιλάει για τη χαρά της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της επέκτασης, της αλλαγής! Ο κύκλος που ανοίγει τώρα, ευνοεί ιδιαίτερα νέα σχέδια, νέες ιδέες, νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες και θα υπάρξουν οι κατάλληλες ευκαιρίες, που θα ενισχύσουν όλα αυτά και θα δώσουν μια πολύ μεγάλη και δυναμική ώθηση στα πράγματα.
 
Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο τώρα και είναι αυτή που θα ενώσει, θα βοηθήσει, αλλά και θα προάγει τις καταστάσεις, τις εξελίξεις και ό,τι μπορεί να σχετίζεται με αυτήν… Συμβόλαια, συμφωνίες, συζητήσεις, ό,τι κι αν μας έχει απασχολήσει ή ό,τι μπορεί να μεθοδεύαμε το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι η περίοδος που μπορούν να βρουν το δρόμο της επίλυσης ή της εξέλιξης.
 
Η περίοδος αυτή μπορεί να έχει μια ιδιαίτερη δυναμική στις εξελίξεις, ωστόσο το ίδιο θα συμβεί και στην επικοινωνία, που συχνά μπορεί να προκαλέσει μεγάλες εντάσεις, ρήξεις, διαφωνίες κι αντιπαραθέσεις! Εύκολα πυροδοτούνται όλα αυτά τα συναισθήματα, που μας κάνουν πιο ευέξαπτους, πιο νευρικούς, και πολύ εύκολα το κλίμα μπορεί χωρίς λόγο να γίνεται έκρυθμο! Και συχνά μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε θέματα τα οποία να μην είναι εύκολο να ελέγξουμε, τόσο από δική μας υπαιτιότητα, όσο και από συμπεριφορές τρίτων απέναντι μας.
 
Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκράτηση και στον τρόπο που μιλάμε και στον τρόπο που αντιδρούμε. Καλό είναι να αποφύγουμε κάθε παρορμητική συμπεριφορά, αλλά και να προσέχουμε στον τρόπο που οδηγούμε ή στις μετακινήσεις μας.
 
Ο έρωτας γράφει τη δική του ιστορία στον νέο αυτό κύκλο, σφραγίζοντας με έναν εξαιρετικά έντονο χαρακτήρα τις ιστορίες που θα δημιουργηθούν τώρα, δίνοντάς τους αυτό το πάθος και την ένταση που χρειάζεται, για να τις κάνει μοναδικές! Είναι ένας άκρως ερωτικός κύκλος, με πολύ ιδιαίτερους καλοκαιρινούς έρωτες, που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και στις παρακάτω εξελίξεις….

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από αυτή τη Νέα Σελήνη είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καθώς μπορούν να κάνουν πολύ σημαντικά ξεκινήματα, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική τους ζωή.
 
Μεγαλύτερη προσοχή χρειάζονται οι Ταύροι και οι Σκoρπιοί του πρώτου δεκαημέρου. Ανοίγει ένας νέος κύκλος σε ό,τι αφορά στις σχέσεις ή τις συνεργασίες τους, που μπορεί να πυροδοτήσει αρκετές εντάσεις, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να διοχετεύσουν την ενέργεια και τη δυναμική τους σε πρωτοβουλίες, που θα τους βοηθήσουν στην εξέλιξη των στόχων και των σκοπών τους!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μια δύσκολη όψη, που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή μέχρι και τις 27 Ιουλίου! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μέχρι τις 12 Αυγούστου. Ευαισθησία και ρομαντισμός! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 31 Ιουλίου 2014 με Άρη στον Σκορπιό και Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Καλό τριήμερο και όμορφα ξεκινήματα να έχουμε! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα το τριήμερο έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Τα άστρα το τριήμερο έως 27 Ιουλίου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-07-2014 00:00:00