blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 ως 28 Ιανουαρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στο Λέοντα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 25 ως 28 Ιανουαρίου 2021, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: Η Πανσέληνος στο Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Την Πέμπτη κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα στην 9η μοίρα του άξονα Λέοντα - Υδροχόου.

Sponsored Links

Η Πανσέληνος στο Λέοντα: Αρπάξτε τις ευκαιρίες, δείξτε διαλλακτικότητα.

Θα επηρεάσει τους Ταύρους Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Σε κάθε Πανσέληνο έχουμε την κορύφωση των καταστάσεων που ξεκίνησαν με την Νέα Σελήνη, που προηγήθηκε.

Πανσέληνος και Νέα Σελήνη μας καλούν να αναγνωρίσουμε το θεϊκό μας δίπολο που βρίσκεται μέσα μας, να το αναλύσουμε και να το ισορροπήσουμε. Κι εδώ, με την Πανσέληνο στο Λέοντα -Υδροχόο, καλούμαστε να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο της ατομικότητας μας, της δύναμης από την οποία αποτελείται, και να επιτρέψουμε στη λάμψη που όλοι κρύβουμε μέσα μας να βγει προς τα έξω.

Καλούμαστε επίσης να συγκεράσουμε την ατομικότητα με τη συλλογικότητα να βρούμε εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας επιτρέπουν την αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία με τους γύρω μας.

Ο Λέοντας και ο Υδροχόος σαν σταθερά ζώδια έχουν ένα κοινό: Την απόκτηση και την διατήρηση. Ωστόσο, με τον Λέοντα αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την δράση και την δημιουργία, ενώ με τον Υδροχόο, μέσα από την επικοινωνία, και την εξάπλωση των ιδεών του.

Στην Πανσέληνο αυτή παρατηρούμε πως τα “Φώτα” εμπλέκονται σε έναν σχηματισμό Ταύ - τετραγώνου με τη συμμετοχή του Δία και του Άρη, στον Σταθερό Σταυρό.

Ο σχηματισμός αυτός, χαρακτηρίζεται ως μια ιδιαίτερα δυναμική ενέργεια, που δεν αφήνει περιθώρια παθητικότητας. Είναι μια δυναμική στιγμή που μας καλεί να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, και να πάρουμε δυναμικά τα πράγματα στα χέρια μας καθοδηγώντας τις εξελίξεις.

Ωστόσο εδώ, ο κορυφαίος “εξόδιος” πλανήτης, αυτός δηλαδή που θα βγάλει προς τα έξω την ενέργεια της όψης είναι ο Άρης, και μάλιστα ένας Άρης σε αδυναμία στον Ταύρο.

Είναι πολύ εύκολο, να κυριαρχηθούμε από πείσμα, θυμό και αδιαλλαξία, ως προς τα θέλω ή τους στόχους μας, μην αφήνοντας κανένα περιθώριο που μπορεί να διευκολύνει μια πιο ευέλικτη στάση.

Πολλές φορές μπορεί να νιώσουμε πως χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο, μια και εύκολα θα βρεθούμε μπροστά στην επανάληψη ίδιων καταστάσεων που μας θυμώνουν ή μας πληγώνουν και συνεχίζουμε την ίδια αδιάλλακτη στάση και συμπεριφορά!

Με τη συμμετοχή του Δία, αυτό μπορεί να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις απ΄ ότι θα έπρεπε και εύκολα υπερβαίνουμε τα όρια, δημιουργώντας καταστάσεις που γρήγορα καταλήγουν σε αδιέξοδα.

Το “κλειδί” αυτής της Πανσελήνου, είναι η διαλλακτικότητα.

Όσο περισσότερο επιτρέπουμε στις καταστάσεις να “ρέουν”, χωρίς να προσπαθούμε να τις φέρουμε στα μέτρα μας, τόσο πιο αβίαστα θα μπορέσουμε να τις χειριστούμε και να τις ξεπεράσουμε. Ολοκληρώστε δημιουργικά έργα και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας. Νιώστε με την καρδιά σας και εμπνευστείτε από όμορφα συναισθήματα!

Το “κοσμικό σχέδιο” έχει την δική του σοφία και δεν λειτουργεί σύμφωνα με τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά μας. Μπορεί ωστόσο να μας αποκαλύψει σημαντικά πράγματα που θα μας ωφελήσουν, μόνο όμως αν είμαστε έτοιμοι να το ακολουθήσουμε.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Πλούτωνα δημιουργεί όμορφες ερωτικές ιστορίες.

Άλλη μια σημαντική όψη που λαμβάνει χώρα στην Πανσέληνο αυτή, είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, κάτι που δίνει ένα έντονα συναισθηματικό χρώμα στον κύκλο αυτόν.

Ο έρωτας, αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι η στιγμή που κάποιες ερωτικές ιστορίες που γράφονται τώρα είναι πολύ... μα πολύ ιδιαίτερες! Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά εκείνων των δυνατών ιστοριών, γεμάτες πάθος και ένταση, γεμάτες από συναισθήματα, τέτοια που μόνο οι δύο αυτοί πλανήτες μπορούν να υποσχεθούν! Να έχετε μια όμορφη μέρα και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα.

Δείτε το βίντεο με τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα 12 ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-01-2021 09:00:00