blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Ιουλίου. Η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα, το τετράγωνο Ήλιου -Κρόνου ...και το δελτίο έκτακτων πλανητικών φαινομένων!

 
Τα άστρα το τριήμερο 26 ως 28 Ιουλίου. Η αντίθεση Άρη - Πλούτωνα, το τετράγωνο Ήλιου -Κρόνου ...και το δελτίο έκτακτων πλανητικών φαινομένων!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο26 ως 28 Ιουλίου 2013 με την αντίθεση της Αφροδίτης-Ποσειδώνα

Έντονες μέρες, γεμάτες από τάσεις, επιθυμίες, θέλω και απαιτήσεις… αυτές του να τα ζήσουμε όλα στο εδώ και στο τώρα… Είναι η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα,που ρίχνει τα μυστηριώδη πέπλα της ασάφειας επάνω σε κάθε κατάσταση, κάνοντας την να φαίνεται ιδανική ή όπως μας βολεύει να την δούμε…

Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα

Αλλά εκείνο που δίνει στα πράγματα μια άλλη διάσταση, πιο δύσκολη, είναι η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα. Ίσως πρόκειται για την όψη με την μεγαλύτερη ένταση στην αστρολογία! Και μιλά για εκείνη την ασυγκράτητη ενέργεια που όταν βγει προς τα έξω… δεν μαζεύεται με τίποτα!
 
Οι μέρες αυτές (τόσο οι προηγούμενες, όσο και αυτές που θα ακολουθήσουν) παραπέμπουν σε σκληρές αναμετρήσεις δυνάμεων, από αυτές που θα καταστρατηγήσουν όρους, όρια, κανόνες, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν…
 
Υπάρχει μια έντονη τάση επιθετικότητας που διαχέεται στην ατμόσφαιρα και μπορεί σε… ριπή οφθαλμού, να δημιουργήσει ένα πραγματικό πεδίο μάχης, ικανό να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
 
Η όψη παραπέμπει σε ακραίες περιπτώσεις, ακόμα και σε μια έξαρση βίας, μια και προκαλεί κατά βάση τέτοιου τύπου αντιδράσεις, ή ακόμα και σε ατυχήματα, που γίνονται λόγω μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Μια απροσεξία, λόγω βιασύνης ή μιας δύσκολης ψυχολογίας, μπορεί να πληρωθεί ακριβά…
 
Βεβαίως, οι όψεις μπορεί να μην έχουν πάντα σαν εκδήλωση ένα εξωτερικό γεγονός, μα να βιώνονται σαν μια σκληρή και έντονη εσωτερική σύγκρουση συναισθημάτων που κάνει την ψυχή να παλεύει με τους δικούς της δαίμονες… και να έρχεται αντιμέτωπη με τις εσωτερικές της φοβίες, που συχνά θα μεταβάλλουν την συμπεριφορά και θα μετατρέψουν ακόμα και τον πιο ήρεμο άνθρωπο σε πραγματικό… λιοντάρι!

Η αντίθεση του Άρη με τον Πλούτωνα και ο έρωτας

Έντονη η επίδραση της όψης και στην ερωτική ζωή, μια και θα εγείρει… θύελλες, που θα οδηγήσουν σε έντονες ρήξεις και ανατροπές, καθώς και νέες ενώσεις, γεμάτες ένταση και πάθος!

Ποια ζώδια επηρεάζονται

Και βεβαίως εκείνοι που εισπράττουν σε πρώτη φάση την επίδραση της όψης δεν είναι άλλοι από την γνωστή τετράδα, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που τώρα έρχονται αντιμέτωποι με μια… κρίση, είτε στην προσωπική είτε και στην επαγγελματική τους ζωή, ή ακόμα και με τον ίδιο τους τον εαυτό και τις ανάγκες του…

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο

Παράλληλα, την Κυριακή άλλη μια δύσκολη όψη, αυτή του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου με τον Κρόνο, φέρνει στη επιφάνεια παρελθοντικές καταστάσεις, που για κάποιο λόγο δεν έχουν κλείσει τον κύκλο τους, και θα λειτουργήσουν πιεστικά απαιτώντας λύσεις. Μπορεί να υπάρξουν εμπόδια και περιορισμοί, αναστολές η ακόμα και ματαιώσεις σε σχέδια που για κάποιο λόγο δεν θα μπορέσουν να ολοκληρωθούν.
 
Αυτό θα εισπράξουν πιο έντονα Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, που θα έχουν αρκετές πιέσεις τις επόμενες ημέρες, στις οποίες θα κληθούν να δώσουν λύσεις και να πάρουν θέση ή να πληρώσουν το τίμημα για κάποιες παρελθοντικές τους επιλογές!
Και μη ξεχνάς! Λόγω των σημαντικών όψεων αυτών των ημερών, το Myastro σου προσφέρει τώρα μια δωρεάν πρόβλεψη για τα αισθηματικά σου! Στείλε με sms το ζώδιό σου στο 6959995581 με χρέωση απλού sms και θα λάβεις 3 δωρεάν μηνύματα με τις προβλέψεις για τα αισθηματικά σου!!! (Παράδειγμα: Γράψε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ και στείλε το στο 6959995581).
 
 
Να είστε όλοι καλά!!!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-07-2013 00:00:00