blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 - 29 Νοεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία.

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 - 29 Νοεμβρίου 2018: Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 26 έως 29 Νοεμβρίου. Μάθε πως ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία θα επηρεάσει το ζώδιο σου.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με Δία

Τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, ο Ήλιος, πιστός στο ραντεβού του, έρχεται να συναντήσει τον Δία στον Τοξότη. Και οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε μια ζωδιακή περιοχή, που η ανάγκη για δράση και δημιουργία επιβάλλεται! Πρόκειται για μια σύνοδο που σκοπό έχει να αναδείξει το φως της ζωής και το πώς μπορεί να γεννηθούν ευκαιρίες, αν έχεις τη δυνατότητα να αντιληφθείς έγκαιρα τις καταστάσεις…

Οι ημέρες αυτές έχουν πολύ δυνατά σημεία αναφοράς για πολλούς και είναι στο χέρι σου και μόνο, να τις αξιοποιήσεις.

Βεβαίως, αυτό που πρέπει να λάβεις υπ’ όψιν σου είναι πως πολύ εύκολα, κάτω από τις θετικές ενέργειες των δύο αυτών ευεργετών, ίσως να παρασυρθείς, να αφεθείς σε πράγματα που στιγμιαία σου δίνουν ευχαρίστηση, χωρίς, όμως, να αντιληφθείς το πραγματικό τους μήνυμα. Γιατί το να αντιλαμβάνεσαι τη βαθύτερη ουσία των πραγμάτων, είναι μια τέχνη που χρειάζεται να καλλιεργήσεις, αν θέλεις να οδηγείς εσύ το άρμα της ζωής σου και να διαμορφώνεις το κατάλληλο σκηνικό στην εκάστοτε ευνοϊκή περίοδο που διανύεις.

Ένα “ταξίδι” ευκαιριών

Ήλιος και Δίας, λοιπόν, σε προσκαλούν σε ένα ταξίδι ευκαιριών και σου δίνουν το τιμόνι που εσύ θα οδηγήσεις. Θα πας όπου εσύ επιλέξεις, κοντά ή πιο μακριά, ανάλογα με την επιθυμία και τον στόχο που θέτεις.

Όλα εξαρτώνται από τα όνειρα που εσύ έχεις κάνει και φυσικά την εμπιστοσύνη που δείχνεις στη “Ζωή”, που δεν σταματά ποτέ να σου ανοίγει νέες πόρτες για να εξερευνήσεις.

Να θυμάσαι πως όταν μια ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σου, ακόμα και αν δεν έρχεται όπως εσύ την περίμενες, χρειάζεται να πάρεις το τιμόνι στα χέρια σου και να ξεκινήσεις. Ακόμα και αν δεν ξέρεις σε ποιό λιμάνι θα βρεθείς, η εμπιστοσύνη σε κάτι πολύ μεγαλύτερο από εσένα, η πίστη σου πως τώρα είναι η δική σου στιγμή, θα σε καθοδηγήσει, και θα σε πάει εκεί που πρέπει να πας.

Ο Ερμής σε τετράγωνο με Άρη συνιστά συτοσυγκράτηση

Φυσικά, η διαδρομή σου έχει και παγίδες, που αρχικά στις ημέρες αυτές ακούν στο όνομα Ερμής (ανάδρομος) τετράγωνο Άρης, που κορυφώνεται επίσης στην ημέρα της Δευτέρας.

Πρόκειται για την πρόκληση απέναντι στο δίπολο του “καλού” και του “κακού” σου εαυτού, με τάση να φέρνει στο προσκήνιο τον δεύτερο.

Είναι το στοίχημα που βάζεις πως δεν θα υποκύψεις στην παρόρμηση σου να ακολουθήσεις τον θυμό που θα σε παρασύρει σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Δεν το θέλεις, όμως αφήνεσαι στην δίνη της εσωτερικής σου έντασης, αν και το ξέρεις, πως αρκεί μόνο μια στιγμή να ανατρέψει τα πάντα.

Αυτός ο θυμός, λοιπόν, μπορεί να φέρει όλα σου τα σχέδια άνω-κάτω.

Γιατί οι μηχανικές, αυτοματοποιημένες αντιδράσεις είναι πολύ εύκολο να κυριαρχήσουν, κυρίως όταν λείπει η ενσυναίσθηση και η πνευματική επεξεργασία. Αυτό είναι κάτι που, αυτές τις ημέρες, το παρατηρείς παντού: Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον αγανακτισμένο πολίτη, που ουρλιάζει για το δίκιο του, στον διπλανό σου που χάνει τον έλεγχο όταν νιώθει πως αδικείται.

Και όσο περισσότερο επιτρέπεις στον “κακό” σου εαυτό να ξεδιπλωθεί, τόσο περισσότερο πληγώνεις την ψυχή σου και δηλητηριάζεις το μυαλό και την ύπαρξή σου.

Αλλά να θυμάσαι, πως αυτοί είναι ρόλοι που σου επιβάλλονται ύπουλα και υπόγεια. Η ψυχή σου είναι φτιαγμένη για άλλα… Αυτά, όμως, χρειάζεται να τα ανακαλύψεις εσύ!

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: Ανακάλυψε αυτό που σου συμβαίνει..

Σε αυτή σου την αναζήτηση, η σύνοδος του (ανάδρομου) Ερμή με τον Ήλιο, την Τρίτη, μπορεί να μην προάγει τα θέματα της επικοινωνίας σου. Βλέπεις, ο Ερμής εδώ είναι σε μια από τις πιο δύσκολες θέσεις του: Αδύναμος, ανάδρομος και σε καύση από τον Ήλιο. Κι έτσι, το όποιο θέμα μπορεί να θελήσεις να διαχειριστείς, να επεξεργαστείς και να επικοινωνήσεις, δεν θα είναι εύκολο να το επιλύσεις, ή έστω να βρεις μια λύση επιβοηθητική.

Όμως, η ευκαιρία σου έρχεται από τη διάθεση σου να ανακαλύψεις και να κατανοήσεις όλα αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά, εκείνα που μένουν κρυφά και ανεξιχνίαστα.  Κοίταξε πίσω από το προφανές, μέσα σου ή και γύρω σου στο σκοτάδι που απλώνεται και ανακάλυψε το φως που κρύβεται πίσω από αυτό. Δες το σαν  ευκαιρία!

Άρης εξάγωνο με Κρόνο: Παιχνίδια ισχύος

Το εξάγωνο του Άρη με τον Κρόνο, παίζει ένα παιχνίδι για να σου αποδείξει το ποιος είναι ο ισχυρός. Και ισχυρός είναι αυτός που έχει οργανωθεί σωστά και με επιμέλεια, έτοιμος να κυνηγήσει το όνειρο του και τον στόχο του.

Αυτός που δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους, αλλά μεθοδεύει ακόμα και την τελευταία τους λεπτομέρεια.

Ισχυρός είναι αυτός που διεκδικεί, μάχεται και αγωνίζεται για τον στόχο και το όνειρό του. Εκείνος που δεν φοβάται μια αποτυχία, γιατί δεν φοβάται να δει τα λάθη του και να τα διορθώσει.

Και ναι… το παιχνίδι ζωηρεύει και σε καλεί να το ακολουθήσεις. Γιατί εσύ είσαι αυτός που μπορεί να ανοίξει το δρόμο στο όνειρό του, αρκεί να το πιστέψεις και να έχεις προετοιμαστεί σωστά!

Και μπορεί να μην είναι το τέλος στα σχέδια σου, όμως μπορείς να κάνεις μια καλή αρχή!

Ο (ανάδρομος) Ερμής, συναντά τον Δία την Τετάρτη: Εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος.

Να θυμάσαι πως, πολλές φορές, οι ευκαιρίες κρύβονται μέσα στις κουβέντες, στα μηνύματα, σε πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι ορατές με την πρώτη ματιά. Το σημαντικό εδώ είναι, αφού βρεις το λάθος, αυτό που δεν σε άφησε να προχωρήσεις, να το διορθώσεις.

Το ζήτημα φυσικά είναι να το αντιληφθείς! Πολλές φορές χάνονται ευκαιρίες, μόνο και μόνο γιατί δεν έχεις μάθει να παρατηρείς όλα όσα γίνονται ή ακούγονται γύρω σου ή ακόμη γιατί δεν πιστεύεις πως αυτό που ακούς κι αυτό που βλέπεις είναι αληθινό.

Αυτό συμβαίνει επειδή έχεις μάθει να λειτουργείς με γνώμονα το μυαλό και όχι με την καρδιά σου. Να θυμάσαι, όμως, πως μόνο με την καρδιά μπορείς να δεις καθαρά, γιατί αυτή μπορεί να αντιληφτεί πράγματα που το μυαλό δεν μπορεί να συλλάβει .

Μπορείς και εσύ να αναμοχλεύσεις εκκρεμή ζητήματα του παρελθόντος και να τα επαναξιολογήσεις. Ίσως ακόμα να χτυπήσεις και την πόρτα σ’ έναν έρωτα από το παρελθόν σου, και να σου ανοίξει… Η τόλμη σου θα καθορίσει τη συνέχεια σου! Σε αυτές τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, την εύνοια εισπράττουν οι εκπρόσωποι της πύρινης τριπλότητας, δηλαδή οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες, που μπορεί να έχουν νέες, σημαντικές ευκαιρίες προς αξιοποίηση. Ταυτόχρονα, είναι κατάλληλη περίοδος για την επανεξέταση παλαιότερων θεμάτων, που μπορούν να τακτοποιηθούν. Το σημαντικό είναι να μην επαναπαυτούν, αλλά να αξιολογήσουν σωστά ό,τι τώρα εμφανίζεται, αφού οι ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα. Είναι η στιγμή που μπορεί να πετύχουν κάτι πολύ σημαντικό. Διαβάστε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν τη ζωή σας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-11-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι