blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου 2018: Προχώρα με οδηγό το ένστικτο σου.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου 2018: Προχώρα με οδηγό το ένστικτο σου.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για το διάστημα από 26 Φεβρουαρίου μέχρι 1 Μαρτίου 2018 και μάθε πως επηρεάζεται το ζώδιο σου. Είναι μια εβδομάδα με έντονη συναισθηματική φόρτιση! Οι πλανητικές επιρροές του Ήλιου, του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο των Ιχθύων, αλλά και της Πανσέληνου την Παρασκευή, δίνουν έμφαση στο Υδάτινο στοιχείο και σε κάνουν να ταξιδεύεις σε άγριους, άγνωστους ωκεανούς, με μοναδική πυξίδα το ένστικτο σου...

Sponsored Links

Οι επιθυμίες γιγαντώνονται..

Oι επιθυμίες σου γιγαντώνονται και η ερωτική σου διάθεση αναζητά να βρει το πρόσωπο ή τον τρόπο για να μοιραστεί το άγγιγμα, τη σκέψη, το πάθος που κρύβεις μέσα σου...

Οδηγός σου στο ταξίδι αυτό είναι η Αφροδίτη, που έρχεται να σου δώσει το κίνητρο ή την ευκαιρία να ζήσεις έντονα και συναρπαστικά το παιχνίδι του Έρωτα, αφού δημιουργεί τις συνθήκες εκείνες που θα σε φέρουν μπροστά στις κατάλληλες ευκαιρίες ή τα κατάλληλα πρόσωπα!

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα την Τρίτη, αλλά και Αφροδίτη σε τρίγωνο με Δία την Πέμπτη. Συνεπώς, η τύχη σου ενεργοποιείται και επηρεάζει το συναίσθημα σου και, κατ’ επέκταση, τη ζωή σου.

Ναι! Τώρα είναι η ώρα να εκφράσεις αυτό που νοιώθεις, να αφεθείς στην μαγεία ενός προσώπου που σε συνεπαίρνει και κάνει την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά...

Παλιοί έρωτες ξαναφουντώνουν και έρχονται και νέοι έρωτες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή μας....

Κυρίως για τους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς Αιγόκερους και Ιχθύες, ο κύκλος αυτός μπορεί να έχει συναρπαστικές εξελίξεις, τόσο ραγδαίες που ούτε καν φαντάζονταν! Την εβδομάδα αυτή έχουν έκτακτη τύχη που μπορούν να εκμεταλλευτούν για να προωθήσουν ότι έχει να κάνει με τα συναισθηματικά τους κι άλλα πιο πρακτικά θέματα που τους ενδιαφέρουν.

Την Τετάρτη 1 Μαρτίου, ωστόσο, ο Ερμής σχηματίζει δυο σημαντικές όψεις, που θα ταράξουν για τα καλά το κλίμα της καθημερινότητας μας.

Ερμής σε τετράγωνο με Άρη, και Ερμής εξάγωνο με Πλούτωνα, θα είναι υπεύθυνοι για τις αποκαλύψεις που θα γίνουν πάνω σε μια συναισθηματική φόρτιση ή σε ένα ξέσπασμα.

Το κλίμα διέπεται από έντονη νευρικότητα, που μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μετατρέψει την καθημερινότητα σου σε πεδίο μάχης, χωρίς να μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου και τις αντιδράσεις σου.

Ερμής και Άρης ευθύνονται για τις ειδήσεις και τα νέα που πυροδοτούνται, καθώς και για ατυχήματα που γίνονται λόγω βιασύνης, γι’ αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή όταν οδηγείτε. Επίσης, αν δουλεύετε με υπολογιστές, πρέπει να προσέχετε, αφού ο Ερμής είναι ο ταχυδακτυλουργός του πλανητικού σκηνικού που μπορεί να εξαφανίσει ως δια μαγείας τη δουλειά σου.

Ιδιαίτερη προσοχή οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά! Υπάρχει έντονη φόρτιση στην καθημερινότητα σας και ίσως νοιώσετε πως προκαλείστε από τα γεγονότα που συμβαίνουν στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή. Κρατήστε αποστάσεις και μην λειτουργείτε παρορμητικά, αφού είναι πιθανό να το μετανιώσετε. Προσοχή και κατά τις μετακινήσεις σας! Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-02-2018 19:00:00