blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 - 29 Μαρτίου 2018: Η αστρολογική πρωτοχρονιά!

Οι αστρολογικές προβλέψεις 26 - 29 Μαρτίου 2018: Η αστρολογική πρωτοχρονιά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, και αναμφισβήτητα το κλίμα δεν είναι ούτε εύκολο ούτε ανάλαφρο. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει. Η δύσκολη Πανσέληνος του Σαββάτου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο την Πέμπτη, δυσκολεύουν και κλονίζουν σε μεγάλο βαθμό τόσο τον ψυχισμό μας, όσο και τις σχέσεις μας!

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με Ουρανό

Την Πέμπτη 29 Μαρτίου σημειώνεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό.

Η Αφροδίτη (που στο ζώδιο του Κριού βρίσκεται σε αδυναμία), συναντιέται με τον Ουρανό (πλανήτη του απρόσμενου και του ξαφνικού), ενεργοποιώντας  απρόοπτες καταστάσεις. Η συγκεκριμένη σύνοδος πλανητών επηρεάζει τις σχέσεις και δημιουργεί μια έντονη ανάγκη για ανεξαρτησία, που μας ωθεί να κάνουμε την επανάσταση μας ενάντια σε όποιον και ό,τι μπορεί να προκαλεί πίεση ή δέσμευση.

Ίσως αντιμετωπίσουμε ξαφνικά κι ανεξήγητα ξεσπάσματα του συντρόφου μας κι όσο κι αν προσπαθήσουμε, μάλλον δεν θα μπορέσουμε να κατανοήσουμε τι ακριβώς τα προκαλεί. 

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν,  είναι πιθανό να χρειαστεί να διαχειριστούμε περίεργες καταστάσεις ή να έλθουμε αντιμέτωποι με πρόσωπα που μας βγάζουν από τους καθημερινούς μας ρυθμούς αφού προκαλούν εντάσεις.

Παλιοί έρωτες στο προσκήνιο

Στα θετικά της όψης, οι παλιοί έρωτες που επανέρχονται κι ανοίγουν ένα ακόμα κεφάλαιο στη ζωή μας, όπως επίσης και οι νέες, φαινομενικά συναρπαστικές γνωριμίες που ίσως κάνουμε, που όμως χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή, αφού, όσο παθιασμένες θα είναι στην ένωση τους, τόσο δυνατές και απρόσμενες θα είναι και στους αποχωρισμούς τους!

Θα επηρεάσει θετικά τους Λέοντες και Τοξότες του τρίτου δεκαημέρου, ή όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά και θα δυσκολέψει τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Ο Ήλιος σε τετράγωνο με Κρόνο

Στα δύσκολα των ημερών προστίθεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο, που έρχεται να ελέγξει πόσο συνειδητά προβαίνουμε στις κινήσεις μας και τον τρόπο με τον οποίο παίρνουμε τις αποφάσεις μας.

Δημιουργείται, επίσης, μια διστακτικότητα ή ακόμη κι άρνηση για τη διαχείριση των σοβαρών θεμάτων που μας απασχολούν.

Τόσο ο Ήλιος, όσο και ο Κρόνος βρίσκονται σε ισχυρή θέση, όμως ο Ήλιος βρίσκεται στην πτώση του Κρόνου και παράλληλα ο Κρόνος δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για τον Ήλιο.

Το αποτέλεσμα αυτής της πλανητικής συνάντησης είναι η ισχυροποίηση του “Εγώ” και η πλήρης έλλειψη διαλλακτικότητας, ευελιξίας ή διάθεσης συμβιβασμού.  Έτσι, θα υπάρξουν πολλές αντιπαραθέσεις, που οφείλονται στην απροθυμία μας να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας ή  να ζητήσουμε συγνώμη για αυτά.  Οι σχέσεις δυσκολεύουν, αυτό είναι δεδομένο, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε συνυπεύθυνοι για την ασυνεννοησία και τις εντάσεις που επικρατούν.

Θέματα από το παρελθόν είναι πιθανό να επανεμφανιστούν.  Ωστόσο, η άρνηση μας να προσπαθήσουμε να τα αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά ώστε να τα επιλύσουμε, θα μας χαλάσει τη διάθεση και θα μας γεμίσει απαισιοδοξία.

Θα ήταν σκόπιμο να προσπαθήσουμε να δούμε όσα μας απασχολούν κι από μια άλλη οπτική γωνία.  Ας κάνουμε την αυτοκριτική μας, αφού έτσι, ίσως εντοπίσουμε τα λάθη που έχουν προηγηθεί και καταφέρουμε να τα διορθώσουμε.

Από την όψη του Ήλιου με τον Κρόνο δυσκολεύονται ιδιαίτερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Κατά συνέπεια, καλό θα ήταν να κρατήσουν μια ουδέτερη και διαλλακτική στάση και να αποφύγουν να πυροδοτήσουν τα όποια προβλήματα παρουσιάζονται, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τις σχέσεις τους. Για λεπτομέρειες, διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις και δες επίσης παρακάτω την τηλεοπτική εκπομπή μας, για να μάθεις πως οι αστρολογικές όψεις θα επηρεάσουν το ζώδιο σου. Είμαι η Ολυμπία Χριστοδουλή και μπορώ να σου κάνω την πιο αξιόπιστη και αλάνθαστη πρόβλεψη που σου έχουν κάνει ποτέ! Μπορείς να με καλέσεις αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-03-2018 19:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι