blank
 
blank

Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μην ανοίγετε μέτωπα με τους γύρω σας!

Με το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού, μην ανοίγετε μέτωπα με τους γύρω σας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Τα άστρα το τριήμερο 27 ως 29 Δεκεμβρίου 2013 με τη Σελήνη στον Σκορπιό

Ομολογουμένως έχει ένα περίεργο χρώμα το τριήμερο που ακολουθεί, καθώς η Σελήνη από σήμερα Παρασκευή περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, κάτι που κάνει έντονη την παρουσία του έρωτα στη ζωή μας ή και… την απουσία του! Είναι γνωστό πως η Σελήνη στο ζώδιο αυτό εγείρει έντονα πάθη, διεκδικήσεις, ζήλιες και πάσης φύσεως αναστατώσεις, καρδιάς, που δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε…

Η σύνοδος του Ηλιού με τον Ερμή

Από την άλλη μεριά έχουμε δύο σημαντικές όψεις που κορυφώνονται την Κυριακή. Η πρώτη είναι η σύνοδος του Ηλιού με τον Ερμή, μία όψη που ανοίγει ένα παράθυρο στην επικοινωνία τις ημέρες αυτές. Μας δίνει τη δυνατότητα να έρθουμε πιο κοντά στους γύρω μας, να μιλήσουμε να ανταλλάξουμε σκέψεις συναισθήματα, εκτονώνοντας με έναν καλύτερο τρόπο την ένταση των προηγούμενων ημερών. Ευνοούνται οι έξοδοι, οι παρέες, οι φίλοι και ενδεχομένως τις ημέρες αυτές να προκύψουν και κάποια ξαφνικά ταξίδια, τα οποία δίνουν ένα αρκετά όμορφο χρώμα…

Το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού

Ωστόσο, όλη αυτή την περίοδο υπάρχει και το δύσκολο κομμάτι, το οποίο καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε! Μιλάμε για το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, όψη που κορυφώνεται επίσης την Κυριακή.
 
Εδώ έχουμε έναν Ερμή στο ζώδιο του Αιγόκερω και το μυαλό εστιάζει στα ''πρέπει'' ή στις υποχρεώσεις που πολύ πιθανόν μας πιέζουν και μας στερούν ένα κομμάτι της ελευθερίας μας, δεδομένου ότι θεωρούμε ''εαυτόν'' υποχρεωμένο να ανταποκριθεί στα πρακτικά του καθήκοντα, και όχι μόνο! Δύσκολη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει!
 
Και εδώ έρχεται ο Ουρανός, επιβλητικός και επιτακτικός, έτοιμος να ανατρέψει όλα αυτά τα κοινωνικά ''πρέπει'' και συμβιβασμούς! Εγείρει έντονα ζητήματα ελευθερίας και αποδέσμευσης η όψη αυτή, από οτιδήποτε έρχεται να λειτουργήσει απόλυτα ή υποχρεωτικά επάνω μας… Και οδηγεί συχνά στο σπάσιμο των όποιων δεσμεύσεων μπορεί να μας επιβάλλονται με το “έτσι θέλω”!
 
Και βεβαίως μας προμηθεύει με γερές δόσεις εντάσεων, κλονισμών, νευρικών καταστάσεων… Γεγονός είναι πως θα χρειαστεί ιδιαίτερη ψυχραιμία για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε, τόσο την έκφραση των δικών μας συναισθηματικών εκρήξεων, όσο και των γύρω μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Ερμή-Ουρανού

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά και που ήδη έχουν περάσει τις αναταραχές της όψης Άρη-Ουρανού, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί το τριήμερο αυτό, γιατί το πάρτι δεν έχει τελειώσει ακόμα… Και επειδή είναι πολύ πιθανό να συνεχιστεί σε νέα βάση ό,τι ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες, καλό είναι προς αποφυγήν των όποιων δύσκολων καταστάσεων, να φροντίσουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να μην εγείρουν ζητήματα, που δεν είναι βέβαιο ότι μπορούν να τα διαχειριστούν…
 
Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο σας στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Για προσωπική πρόβλεψη καλέστε στο 14788 ή με sms στείλτε ΛΕΝΑ στο 54757. Επίσης, κάντε κλικ εδώ και δείτε την προσφορά μας για έκπτωση έως 40% μέσω πληρωμής Paypal ή πιστωτικής κάρτας όπου μπορείτε να μιλήσετε με τους αστρολόγους μας, ακόμη και αν βρίσκεστε στο εξωτερικό.
 
Να είστε όλοι καλά! Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε τις προβλέψεις σας για το νέο έτος, στο Ζώδια 2014.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-12-2013 00:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι