blank
 
blank

Οι προβλέψεις της αστρολογίας 27 - 30 Ιανουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: H Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη

 
Οι προβλέψεις της αστρολογίας 27 - 30 Ιανουαρίου 2020, από την Ολυμπία Χριστοδουλή: H Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 – 30 Ιανουαρίου 2020. Μάθε πως θα επηρεάσει το ζώδιο σου η Αφροδίτη σε τετράγωνο με Άρη και σε σύνοδο με Ποσειδώνα.

Sponsored Links

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς σε τετράγωνο με Άρη στον Τοξότη και σε σύνοδο με Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Ας πάρουμε από την αρχή και ας δούμε πρώτα τι σημαίνουν οι δυο πλανήτες. H Αφροδίτη και ο Άρης, αυτοί οι δύο αιώνιοι εραστές, μέσα από την ένωσή τους γέννησαν ένα καλοκαίρι τον Έρωτα.

Έναν “άτακτο” Θεό, που συνήθιζε να σκορπά τα βέλη του στους ανθρώπους και να τους ταλαιπωρεί προκαλώντας τους παράφορους έρωτες και δύσκολα συναισθήματα. Μέχρι που κι ό ίδιος έπεσε θύμα του Έρωτα και ερωτεύεται την Ψυχή, ένα εντυπωσιακό κορίτσι που ξεπερνούσε σε κάλλος ακόμα και την ίδια την Αφροδίτη.

Η ομορφιά της ήταν τόσο ξακουστή που πλήθος ανδρών συνέρεαν στο σπίτι της για την θαυμάσουν. Η Αφροδίτη, παρατήρησε το πλήθος των ανδρών που την θαύμασαν και ζήλεψε, κι έτσι θέλησε να την εκδικηθεί.

Διέταξε λοιπόν τον γιό της τον Έρωτα που της ήταν πιστός να δηλητηριάσει όλους τους άνδρες θαυμαστές της. Τότε αυτός κατά λάθος πληγώθηκε από τα βέλη του και την ερωτεύτηκε παράφορα.

Μετά από πολλές δυσκολίες που τους κράτησαν χωριστά, ο Δίας άκουσε τα παρακάλια του απελπισμένου Έρωτα για την αγαπημένη του και τους επέτρεψε να είναι μαζί, αφού έκανε την ψυχή αθάνατη.

Η ιστορία του Έρωτα και της ψυχής δεν είναι τυχαία.

Μιλά γι αυτό το δίπολο, του αγαπώ, ερωτεύομαι, συνδέομαι με τον άλλον, μέσα όχι μόνο από αυτό που βλέπω, αλλά και μέσα από αυτό που αγγίζει την ψυχή μου.

Τη Δευτέρα, η Αφροδίτη έρχεται σε τετράγωνο με τον Άρη και σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, στις περιοχές του Τοξότη και των Ιχθύων αντίστοιχα. Είναι εκεί που διεγείρεται το συναίσθημα σου, οι αισθήσεις σου, έτσι που τίποτα δεν είναι αρκετό παρά μόνο αυτό που σε οδηγεί στην βαθιά σου επιθυμία…

Όταν μάλιστα και ο Ποσειδώνας συνοδεύει τον “κοσμικό χορό”, το ταξίδι σου είναι κάπου ανάμεσα στ’ αστέρια, εκεί που κάθε όνειρο πραγματοποιείται. Εκεί που ο χώρος και ο χρόνος γίνονται ένα, και πάλλονται από την επιθυμία των ψυχών και των σωμάτων… Εκεί που τα χρώματα κι οι μυρωδιές, ξυπνούν τις κοιμισμένες αισθήσεις σου, και γίνονται οδηγοί σου.

Οι Έρωτες των ημερών αυτών, απαιτούν σύνδεση βαθιά και ουσιαστική. Αυτή που αγγίζει κάθε μύχιο της ψυχής σου και του συναισθήματος σου. Αυτής που στον βωμό τους θα καταθέσεις κάτι από τον εαυτό σου. Πάντα φυσικά στον έρωτα καταθέτεις κάτι από εσένα.

Μόνο που εδώ, μεταξύ των δύο εραστών παρεμβάλλεται κι ο Ποσειδώνας. Συναντά και την Αφροδίτη (την Δευτέρα) και τον Άρη (την Τρίτη).

Το ερωτικό παιχνίδι αποκτά μια πολυπλοκότητα, γιατί είναι γνωστό πως όπου βάζει το χέρι του ο Ποσειδώνας τα πράγματα περιπλέκονται πολύ.

Κι εδώ οι επιλογές που έχεις είναι οι εξής:

1. Το πρόσωπο που συναντάς είναι η αδελφή ψυχή σου, αυτή με την οποία μπορεί να μοιραστείς μαζί της τον έρωτα σου και την αγάπη σου.

2. Το πρόσωπο που συναντάς να είναι απλά ένα περαστικό από την ζωή σου, στο οποίο όμως έχεις επενδύσει πολλά!

Και οι δύο είναι εκδοχές του ίδιου νομίσματος.

Και επειδή με την συνάντηση του Άρη με τον Ποσειδώνα τα πράγματα σε πολλές περιπτώσεις αγριεύουν και θεριεύουν, τα πάθη έρχονται άγρια στο προσκήνιο, διεκδικούν και διεκδικούνται.

Μόνο που εδώ, μπορεί εύκολα να βγεις από τις διαχωριστικές γραμμές και να ξεφύγεις. Να μπερδευτείς, στους δαιδαλώδεις λαβύρινθους αυτού που νομίζεις πως είναι έρωτας…

Θέλει προσοχή. Μια και τις μέρες αυτές η Αφροδίτη φορά και τον άλλο της ρόλο. Αυτόν της θεάς της ηδονής.

Κι εδώ είναι που μπορεί να μπερδευτείς. Γιατί ο σαρκικός έρωτας δεν συνεπάγεται αναγκαστικά και σχέση. Όσο καλός και να είναι.

Τα υλικά μιας σχέσης απαιτούν καλά υλικά, ποιότητα, και μαγείρεμα σε σιγανή φωτιά.

Εκεί που σου επιτρέπεται να δοκιμάσεις, να μυρίσεις, να γευτείς, να προθέσεις ότι λείπει για να έχει περισσότερη νοστιμιά και κυρίως να δόσεις χρόνο για να “δέσει” η συνταγή.

Βεβαίως το πεδίο των δράσης των πλανητών δεν αφορά μόνο την ερωτική ζωή, αλλά και γενικότερα τον τομέα των όποιων σχέσεων, μια και το πάθος εκδηλώνεται ακόμα και όταν υποστηρίζεις τις θέσεις σου έντονα απέναντι σε μια κατάσταση.

Ωστόσο, να θυμάσαι πως ο έρωτας είναι ένας “ανέντακτος” επαναστάτης, που θα σε υποχρεώσει σε πολλές ανατροπές όταν σου χτυπήσει την πόρτα. Αυτό θα σε οδηγήσει στην υπέρβαση, θα ανακαλύψεις κόσμους που δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν. Αλλά να θυμάσαι πως η φύση του, δεν καλουπώνεται, δεν εγκλωβίζεται και δεν υπόκειται σε κανένα νόμο.

Ή τον δέχεσαι ή όχι. Ή τον αντέχεις ή το βάζεις στα πόδια.

Προς στιγμήν θα ζήσεις αυτό που σου δίνεται. Χωρίς πρέπει και γιατί. Χωρίς ενοχές στην χαρά που σου προσφέρει.

Θυμήσου μόνο το βασικό συστατικό του: Τον χρόνο!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε επίσης το βίντεο μας, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-01-2020 19:00:00