blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2019: Νέα Σελήνη στον Ζυγό.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2019: Νέα Σελήνη στον Ζυγό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι αστρολογικές προβλέψεις 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2019. Μάθε πως θα σε επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό και η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία.

Sponsored Links

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Επανεκκίνηση των σχέσεων!

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό κορυφώνεται το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, στην 5η μοίρα του Ζυγού. Ας δούμε τι σημαίνει αυτό για σένα. Ο Ζυγός είναι οι σχέσεις. Οι σχέσεις σου. Αυτές που χρειάζεσαι για να πορευτείς στον κόσμο αυτόν. Αυτές που σε στηρίζουν και τις στηρίζεις. Σκέψου λίγο: Πώς θα ήταν ο κόσμος σου χωρίς αυτές; Άδειος, μουντός και μονότονος.

Οι σχέσεις σου σε εξελίσσουν και σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο, αρκεί να έχουν τα εξής βασικά συστατικά: Σεβασμό, αγάπη, ενσυναίσθηση, φροντίδα, παρουσία, συνέπεια και συνέχεια. Να δίνεις, να παίρνεις, να μοιράζεσαι. Αυτό κάνει την ζωή σου πιο όμορφη, της δίνει νόημα, την εξυψώνει.

Αυτός ο κύκλος, λοιπόν, μιλά για την ομορφιά του να έχω ανθρώπους στη ζωή μου. Φυσικά, για να συμβεί αυτό, υπάρχει μια σημαντική προυπόθεση: πρέπει να είμαι κι εγώ παρών όταν με χρειάζονται οι άλλοι… Έτσι λειτουργεί.

Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό ανοίγεται ο δρόμος του να κάνουμε μια επανεκκίνηση στις σχέσεις μας. Να θέσουμε τους καινούργιους στόχους μας. Μας ενθαρρύνει να ξαναπιάσουμε το νήμα από την αρχή, να δούμε με καινούργια οπτική τα πρόσωπα που έχουμε κοντά μας. Να βελτιωθούμε, να αλλάξουμε, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και για εμάς και για τους γύρω μας. Να ξαναχτίσουμε από την αρχή τους δεσμούς μας και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε νέους.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Δία: Με μια νέα ματιά σε όλα!

Ο Κυβερνήτης αυτής της Νέας Σελήνης η Αφροδίτη, βρίσκεται πανίσχυρη στον Ζυγό και σε όψη εξαγώνου με τον Δία! (ιδιομοιρία!) Η Αφροδίτη είναι και κυβερνήτης του ωροσκόπου για τον χάρτη της Αθήνας.

Ξεκινά μια περίοδος όπου η ανάγκη για ομορφιά και αρμονία είναι έντονη. Θα την αναζητήσουμε παντού, μέσα μας και γύρω μας. Εποχή ανανέωσης, και εσωτερικά και εξωτερικά. Αυτό σημαίνει πως και η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη, Θα ψωνίσουμε για εμάς, για το σπίτι μας, θα δώσουμε και, ενδεχομένως, θα λάβουμε δώρα από άλλους.

Κυρίως όμως είναι μια εποχή ευκαιριών! Και οι δύο πλανήτες, Αφροδίτη και Δίας είναι πανίσχυροι στα ζώδια που κυβερνούν.

Νέοι στόχοι αναδύονται, νέος κύκλος πραγμάτων έρχεται στο προσκήνιο, καινούργια ανοίγματα κάνουν την εμφάνιση τους και ενισχύουν την πίστη σου πως, τελικά, όταν εργάζεσαι πολύ και συστηματικά προς τον στόχο σου, πάντα επιβραβεύεσαι!

Η επαγγελματική ζωή ανοίγει και βελτιώνεται, αφού η επικοινωνία διεξάγεται πολύ πιο εύκολα κι αποτελεσματικά. Η επικοινωνία, λοιπόν, είναι αυτή που ανοίγει νέους δρόμους, μέσα από τους οποίους βρίσκονται λύσεις και προωθούνται θέματα.

Και, φυσικά, στον κύκλο αυτόν ο έρωτας έχει μια ξεχωριστή θέση, μιας και προσφέρει ευκαιρίες, τόσο για βελτίωση των σχέσεων που ήδη υπάρχουν, όσο και για νέες γνωριμίες που έρχονται στο προσκήνιο.

Η εποχή ευνοεί ιδιαίτερα τους Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που θα νιώσουν έναν άνεμο ανανέωσης, τόσο σε ότι αφορά τα σχέδιά τους, όσο και σε ότι σχετίζεται με την επαγγελματική τους ζωή. Η κοινωνική ζωή προσφέρει πολλές ευκαιρίες εκτόνωσης, αλλά και τα ζητήματα καρδιάς βελτιώνονται. Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για ανανέωση και ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-09-2019 09:00:00