blank
 
blank

Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Μαρτίου 2014. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο, και η Νέα Σελήνη στον Κριό.

 
Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Μαρτίου 2014. Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Κρόνο, και η Νέα Σελήνη στον Κριό.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα το τριήμερο 28 ως 30 Μαρτίου 2014

Έντονες οι εξελίξεις του τριημέρου και όχι μόνο, αλλά και ολόκληρου του κύκλου της επόμενης περιόδου που θα ακολουθήσει, μια και το στίγμα των ημερών είναι κάτω από την επήρεια δυνατών πλανητικών συγκυριών, που το σίγουρο είναι πως δεν θα αφήσουν σχεδόν κανένα ανεπηρέαστο!

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Άρη και τετράγωνο με Κρόνο

Την ημέρα του Σαββάτου οι όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη, μπερδεύουν λίγο τα πράγματα. Από τη μία, μας αφήνει λίγο πιο χαλαρούς και μας ωθεί στο να ζήσουμε πιο έντονα, να απολαύσουμε τις σχέσεις μας και ιδιαίτερα τις ερωτικές, αφού το τρίγωνό της με τον Άρη, σε άλλες περιπτώσεις θα μας έκανε να ψάχναμε να βρούμε πού θα περάσουμε το Σαββατοκύριακό μας…
 
Όμως, η αμέσως επόμενη όψη της Αφροδίτης, που κορυφώνεται στην ίδια ημέρα, είναι το τετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι που μας περνά στον αντίποδα της προηγούμενης όψης και συνιστά… ψυχραιμία, σε όλους όσους θα βρεθούν εμπλεκόμενοι στα αποτελέσματα των όψεων. Κι αυτό, επειδή πάσης φύσεως απογοητεύσεις κρύβονται επιμελώς πίσω από καλά σχεδιασμένες προσδοκίες, που είναι πολύ πιθανό να διαψευστούν το διάστημα αυτό… Και βεβαίως, η Αφροδίτη σαν δείκτης και των οικονομικών, εδώ μιλά για σενάρια απογοητεύσεων ή λανθασμένων κινήσεων και σχεδιασμών, που ενδεχομένως να μην βγουν όπως τα είχαμε φανταστεί. Γι’ αυτό, για καλό και για κακό, ας φροντίσουμε να πορευτούμε στα χνάρια της εγκράτειας… Διαβάστε το σχετικό άρθρο μας για τις όψεις της Αφροδίτης αυτό το Σαββατοκύριακο και πως μας επηρεάζουν.

Νέα Σελήνη στον Κριό

Και βέβαια όλο αυτό το σκηνικό, έρχεται να συνοδέψει και τον κύκλο της Νέας Σελήνης, που ανοίγει την Κυριακή στην 9η μοίρα του Κριού και θα μας επηρεάζει μέχρι τις 15 Απριλίου, που έχουμε την Πανσέληνο, η οποία συνοδεύεται και με ολική έκλειψη Σελήνης. Στον κύκλο αυτόν έχουμε ένα έντονα παρορμητικό φεγγάρι, που πέραν όλων των άλλων, έρχεται να λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά για τις ζωές, μιλώντας για ένα κύμα αλλαγών, που ενδεχομένως προετοιμάζονται εδώ και καιρό, όμως τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιηθούν και μάλιστα με έναν τρόπο, που συχνά δεν θα προλαβαίνουμε να παρακολουθήσουμε! Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο Νέα Σελήνη στον Κριό.
 
Είναι ένας κύκλος που θα ανοίξει το κουτί των… επιθυμιών και θα θελήσει να κάνει πράξη ό,τι μέχρι τώρα μπορεί να υπήρχε σε ένα νοητικό επίπεδο. Ό,τι σχεδιαζόταν, τώρα θα μπει στην διαδικασία της υλοποίησης, με όποιο κόστος και όποιο τίμημα! Σαρωτικός ο κύκλος των αλλαγών που θα λάβουν χώρα το διάστημα που θα ακολουθήσει, συχνά συνοδευόμενες μόνο από μια δυνατή παρόρμηση, που δεν θα υπολογίσει τίποτε και κανένα κόστος, προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει!
 
Θα υπάρξει μια πληθώρα δραστηριοτήτων, βοηθώντας πολλούς από μας να βγούμε από τη… ναφθαλίνη και την απραξία της προηγούμενης περιόδου, και να πάρουμε το παιχνίδι περισσότερο στα χέρια μας. ακόμα αν κι αν δεν ξέρουμε το πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε τους στόχους μας…
 
Θα υπάρξουν αρκετά νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, τα οποία πολύ συχνά θα βασίζονται σε συνεταιρισμούς ή σε συνεργασίες οι οποίες, αν και μπορεί να λειτουργήσουν πιο παρορμητικά ή να είναι λιγότερο προετοιμασμένες, φαίνεται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις και τις αλλαγές της περιόδου αυτής.
 
Ωστόσο, πριν ξεκινήσουμε την όποια προσωπική αλλαγή μας επιβάλλει το νέο αυτό φεγγάρι, καλό είναι να έχουμε λίγο κατά νου και ένα πλάνο, που θα μπορέσει να μας δώσει ένα χέρι βοήθειας στα δύσκολα, για να μην λειτουργήσουμε ως άλλος… Δον Κιχώτης, κυνηγώντας τους ανεμόμυλους!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την Νέα Σελήνη στον Κριό

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, είναι εκείνοι που παίρνουν πρώτοι το βάπτισμα των αλλαγών. Αυτοί που καλούνται να διαχειριστούν ίσως πιο δύσκολες ενέργειες, τις οποίες εδώ και καιρό δείχνουν να επεξεργάζονται, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Τώρα, αρχίζουν να βάζουν σε εφαρμογή τις σκέψεις και τις ιδέες τους, παραμερίζοντας τις όποιες δυσκολίες και ανοίγοντας ένα μεγάλο κύκλο αλλαγών, που θα τους συνοδέψει το επόμενο διάστημα και που ομολογουμένως, δεν θα είναι εύκολος. Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Να έχετε όλοι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επειδή οι όψεις της εβδομάδας είναι πολύπλοκες και σημαντικές, διαβάστε και τα σχετικά άρθρα μας στο τέλος αυτής σελίδας.

 Σχετικά άρθρα

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 Μαρτίου 2014. Ένα εξαιρετικά δύσκολο φεγγάρι!
Ο Μεγάλος Σταυρός Απριλίου 2014, μεταξύ Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανού

Προβλέψεις 22 έως 31 Μαρτίου, με Άρη, Αφροδίτη και Νέα Σελήνη στον Κριό, απο τον Γ. Ματσάγγο

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-03-2014 00:00:00