blank
 
blank

Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Μαρτίου παρέα με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και σε τρίγωνο με Άρη: Ένταση στα ερωτικά!

 
Το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Μαρτίου παρέα με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και σε τρίγωνο με Άρη: Ένταση στα ερωτικά!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και σε τρίγωνο με Άρη: Ένταση στα ερωτικά!

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου, δεν έφτανε η Σελήνη στον Κριό και όσα θα επακολουθήσουν με τον Μεγάλο Σταυρό του Απριλίου, αλλά επιπλέον ο Κρόνος τετραγωνίζει την Αφροδίτη, σχηματίζοντας μία δύσκολη όψη στα ερωτικά θέματα των ανθρώπων, αφού ο καθένας προσπαθεί να επιβάλλει τη θέληση του εγώ του, ενώ παράλληλα έρχεται σε τρίγωνο με τον Άρη προκαλώντας εντάσεις στις σχέσεις.

Κρόνος τετράγωνο Αφροδίτη: περιμένοντας την αγάπη

Τα αισθήματα απαιτούν επιβεβαίωση και σταθερότητα, ενώ η ανεπάρκεια, στο πως λειτουργούμε και συμπεριφερόμαστε, ειναι ο κατεξοχήν εχθρός της σχέσης μας.
 
Η όψη αυτή απαιτεί δουλειά με τον εαυτό μας, αυτοβελτίωση, εκεί που θεωρούμε πως κάνουμε λάθος, ενώ καθήκον μας είναι να διαμορφώσουμε έτσι τη σχέση, ώστε να ζούμε ελεύθεροι μέσα σε αυτή.
 
Τα όρια που θέτουμε, τόσο στον εαυτό μας, όσο και στον άλλον, βάζουν ένα φράγμα ανάμεσα μας και δεν μας επιτρέπουν να ζούμε τον έρωτα με χαλαρότητα και χαρά.
 
Οι  διαπροσωπικές σχέσεις βιώνονται σαν μια επιπρόσθετη ευθύνη, ή ακόμα σαν ένας τρόπος να καλυφθούν οι φιλοδοξίες μας.
 
Η δύσκολη όψη Αφροδίτης με το Κρόνο είναι μια ‘ενδειξη πως ερωτευόμαστε άτομα, στα οποία δύσκολα έχουμε πρόσβαση, είτε γιατί η καρδιά τους ειναι σφραγισμένη, είτε δοσμένη κάπου αλλού.
 
Στις υπάρχουσες σχέσεις, η απόσταση που δημιουργείται, είναι μεγάλη, αφού εύκολα ψυχραινόμαστε, ενώ η καχυποψία υπόγεια θεριεύει και η  εμπιστοσύνη είναι κάτι που χαρίζεται πολύ δύσκολα και χάνεται απο τη μία στιγμή στην άλλη.
 
Έρωτες σαφώς ευνοούνται, αλλά εχουν μια ιδιαιτερότητα. Είναι μια όψη που ευνοεί τη σχέση με μεγαλύτερα άτομα, ωριμότερα ή ενός άλλου κοινωνικού επιπέδου, πιο φτασμένου, με ισχύ και επιβολή. Το κλασσικό παράδειγμα του sugar daddy και της άβγαλτης πιτσιρίκας, είναι ένα πολυφορεμένο ρούχο της όψης αυτής.
 
Όσον αφορά τα επαγγελματικά, το τετράγωνο Κρόνου και Αφροδίτης, φέρνει μία στενότητα οικονομική, με συνέπεια να αναπτυχθεί μία τσιγγουνιά και μια στέρηση συναισθηματικού χαρακτήρα.
 
Όλα αυτά εκδηλώνονται από την υπερβολική ανασφάλεια, που αναπτύσσουμε τις μέρες αυτές. ‘Αγχη και ενοχές είναι στο παιχνίδι και λειτουργούν κατασταλτικά για τη σεξουαλικη΄έκφραση. Συναισθήματα κατωτερότητας περιμένουν την ευκαιρία τους να βγουν στη φόρα, δυσκολεύοντας τη κατάσταση.
 
Τις μέρες αυτές θα αποζητήσουμε την αποδοχή, την επιβεβαίωση και την ουσία των αισθημάτων, που φωλιάζουν μέσα στον άλλον, πέρα απο αυτό που φαίνεται και δείχνει! Αν ικανοποιηθούμε, οι σχέσεις θα έχουν επιτύχει ένα δύσκολο τεστ.

Αφροδίτη τρίγωνο Άρη : I m in love with you

Στις 29 Μαρτίου, η εύθραυστη Αφροδίτη συναντά τον brutal Άρη σε όψη τριγώνου και όλα  μέλι γάλα στον Παράδεισο των εραστών, θα νόμιζε κανείς. Η αλήθεια είναι πως θα υπάρξει μεγάλη ερωτική ένταση, έλξη και πάθος, που όμως θα φρενάρεται απο την όψη της Αφροδίτης με το Κρόνο. Δηλαδή τα κύματα ενθουσιασμού, θα αναστέλλονται απο τα βουνά θλίψης και ευθύνης που ανά ώρα θα νιώθουμε.
 
Ωστόσο, είναι μία όψη που υμνεί τον έρωτα, βγάζοντας τον στην επιφάνεια, ωμό και πρωτόγονο, που ίσως σοκάρει με την ένταση των συναισθημάτων.  
 
Ευνοεί τις γρήγορες γνωριμίες, αυτές που σφραγίζονται απο ακαταμάχητη έλξη, βιασύνη, ρομαντισμό, χωρίς να διαπραγματεύεται η διάρκεια της σχέσης ή της γνωριμίας. Υπάρχει ομογένεια στη συνύπαρξη και ταίριασμα στο σεξ, όπως επίσης μια μανία να κατακτήσει ο ένας τον άλλον, με οποιοδήποτε τρόπο. Οι εναλλαγές απο το πάθος στην ενοχή, λόγω παρέμβασης Κρόνου, είναι σαν ένα παράδοξο ερωτικό παζλ, που αφήνεται στην ιδιοσυγκρασία κάθε ατόμου, να το χειριστεί με το δικό του τρόπο.
 
Να είστε καλά και διαβάστε τα σχετικά επίκαιρα άρθρα μας, και ειδικά όσον αφορά τις επερχόμενες εκλείψεις και την έλευση του Μεγάλου Σταυρού στις προβλέψεις του Απριλίου απο τον Γιώργο Ματσάγγο.
 
 
Άλλα σχετικά άρθρα:
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-03-2014 00:00:00