blank
 
blank

Οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, ο Μεγάλος Σταυρός και τα ζώδια τον Απρίλιο: Αλήθειες και ψέματα για ένα μήνα που έγινε θρύλος και ….θρίλερ προτού γεννηθεί!

 
Οι εκλείψεις Ηλίου και Σελήνης, ο Μεγάλος Σταυρός και τα ζώδια τον Απρίλιο: Αλήθειες και ψέματα για ένα μήνα που έγινε θρύλος και ….θρίλερ προτού γεννηθεί!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Σεληνιακή συν Ηλιακή έκλειψη και Μεγάλος Σταυρός τον Απρίλιο

Η αλήθεια είναι ότι ο Απρίλιος, αστρολογικά τουλάχιστον δεν δείχνει ένας εύκολος μήνας. Και δεν είναι οι δύο εκλείψεις της Σελήνης και του Ηλίου που φιλοξενεί ούτε η ενεργοποίηση του Μεγάλου Σταυρού στα παρορμητικά ζώδια που τον χρήζουν δύσκολο. Πρόκειται για μια «σειρά» από πλανητικές όψεις που προκαλούν «αναταράξεις» στη διάρκεια του «θερμού» αυτού μήνα. Για να έχετε μια πλήρη εικόνα σχετικά με το φαινόμενο του Μεγάλου Σταυρού, διαβάστε στο τέλος του άρθρου τα σχετικά θέματα.
 
Ήλιος τετράγωνο με Δία την Πρωταπριλιά
 
Ξεκινώντας, ήδη από την πρώτη του μήνα συναντάμε το τετράγωνο ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία. Πρόκειται για μια όψη που δεν φημίζεται τόσο για τη δυσαρμονία, όσο για τις υπερβολές που τη συνοδεύουν. Καθώς όμως τόσο ο Ήλιος όσο και ο Δίας σχετίζονται με τα πρόσωπα κύρους, κάποιες ανατροπές στην πολιτική σκηνή δεν μπορούν να αποκλειστούν. 
 
Ήλιος σύνοδος Ουρανός και Ήλιος τετράγωνο Πλούτωνας
 
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 2 και το τετράγωνό του με τον Πλούτωνα στις 3 Απριλίου, αναδεικνύουν ξαφνικά προβλήματα και νέες εντάσεις που θα πυροδοτήσουν σοβαρές αλλαγές, καθώς η επαναστατική φύση του Ουρανού θα αντλήσει περισσότερη ενέργεια από τον ζωοδότη Ήλιο.
 
Ερμής τρίγωνο Κρόνος
 
Το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στις 3 Απριλίου δίνει και μια ελπίδα για καλύτερα αποτελέσματα στο διάλογο με σκοπό να επανέλθει η ισορροπία, ίσως και με κάποιες παραχωρήσεις εκ μέρους των ισχυρών της γης.
 
Αφροδίτη στους Ιχθύες και Ερμής στον Κριό
 
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες από τις 5 Απριλίου μέχρι τις 3 Μαίου 2014 στο ζώδιο της έξαρσής της, θα μας παροτρύνει να αναζητήσουμε τη χαρά στα μικρά απέριττα πράγματα. Επιπλέον, ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, θα κάνει το ετήσιο πέρασμά του από το ζώδιο του Κριού από τις 7 έως τις 23 Απριλίου καθιστώντας μας περισσότερο παρορμητικούς και ενθουσιώδεις στις ενέργειές μας.
 
Ήλιος αντίθεση Άρης
 
Η πλανητική αντίθεση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Άρη που σχηματίζεται στις 9 Απριλίου χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις και σύνεση στη συμπεριφορά. 

Η έκλειψη της Σελήνης στις 15 Απριλίου και ο Μεγάλος Σταυρός

Κορυφαία στιγμή του Απριλίου είναι η Σεληνιακή έκλειψη στις 15 του μήνα και η ενεργοποίηση του φαινομένου του Μεγάλου Σταυρού, στο οποίο λαμβάνουν μέρος ο Ερμής και Ουρανός από τον Κριό, ο Δίας από τον Καρκίνο, ο Άρης από τον Ζυγό και ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Οι όψεις μεταξύ των πλανητών ξεκινούν στις 14 και περατώνονται στις 23 Απριλίου.
 
Στις 15 του μήνα λοιπόν έχουμε μια ολική, -ευτυχώς μη ορατή από την Ελλάδα- έκλειψη της Σελήνης στον άξονα Ζυγού-Κριού. Το μέγιστο της έκλειψης θα συμβεί στις 10:45 πμ. τοπική ώρα Ελλάδος και οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι εκείνες όπου το φαινόμενο θα είναι ορατό, δηλαδή η Βόρεια και η Νότια Αμερική. Πρόκειται για ένα αρκετά έντονο διάστημα με σημαντικά γεγονότα που χρήζει της προσοχής μας.
 
Καθώς την ημέρα της έκλειψης ο Ερμής θα ενεργοποιεί το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα είναι πιθανό να υπάρξουν προβλήματα με τις συγκοινωνίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι διακοπές συνεργασιών, το τέλος συμμαχιών. Καλό είναι να «διασταυρώνουμε» τις πληροφορίες και τα νέα που έρχονται στα αυτιά μας και να αποφεύγουμε την επίλυση σημαντικών διαφορών, ενώ στη συνέχεια και μέχρι τις 23 Απριλίου η ενεργοποίηση του Σταυρού των πλανητών μας καλεί να προσέχουμε σε όλες τις κινήσεις μας.
 
Το ευτύχημα είναι ότι πολύ κοντά στο σημείο της έκλειψης βρίσκονται οι απλανείς αστέρες Spica και Arcturus που θεωρούνται αστέρια με θετική επιρροή από την παραδοσιακή δυτική Αστρολογία.
 
Η έκλειψη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που έχουν γενέθλια αντίστοιχα γύρω στις 15 Απριλίου, στις 18 Ιουλίου, 18 Οκτωβρίου και 15 Ιανουαρίου.
 
Στις 18 Απριλίου, η Αφροδίτη μας προσφέρει ένα ευχάριστο διάλειμμα αφού σχηματίζει θετικές γωνίες με τον Δία και τον Πλούτωνα και στρέφει το ενδιαφέρον μας στον έρωτα και την αγάπη.

Σταδιακή αποφόρτιση, θετικές όψεις και επανασύνδεση σχέσεων

Από τις 25  Απριλίου το κλίμα αποφορτίζεται σταδιακά, καθώς μια σειρά από θετικές πλανητικές όψεις βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση. Στις 25 το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, φέρνει ερωτικές επιστροφές, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται ανάδρομος στον Σκορπιό, το ζώδιο της αναβίωσης των σχέσεων. Στις 26 και 27 Απριλίου, οι όψεις ανάμεσα στον Ήλιο, τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, δίνουν φτερά στην ελπίδα που ξαναγεννιέται.

Ηλιακή έκλειψη στις 29 Απριλίου

Η έκλειψη του Ηλίου στις 29 Απριλίου στον Ταύρο δεν είναι ορατή από την Ελλάδα και θεωρείται σχετικά ήπια, αφού στο φαινόμενο συμμετέχουν με θετικές όψεις (εξάγωνα) η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, ο Δίας από τον Καρκίνο και με όψη τριγώνου ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω. Την ώρα της έκλειψης ο Ήλιος και η Σελήνη θα βρίσκονται σε σύνοδο με τους σταθερούς αστέρες Hamal και Shedir. Ο πρώτος εξ αυτών θεωρείται ότι φέρνει ατυχίες και προωθεί βίαια ή ξαφνικά γεγονότα, ενώ ο δεύτερος είναι σχετικά καλός καθώς η φύση του παρομοιάζεται με ένα «κράμα» Αφροδίτης και Κρόνου.
 
Σε προσωπικό επίπεδο, απο την ηλιακή έκλειψη επηρεάζονται οι Ταύροι, οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι που είναι γεννημένοι αντίστοιχα γύρω στις 29 Απριλίου, 1η Αυγούστου , 1η Νοεμβρίου και 29 Ιανουαρίου.
 
Οι προβλέψεις του Απριλίου για όλα τα ζώδια
 
Και πάμε τώρα να δούμε μέσα από την εκπομπή μας, πως θα επηρεάσουν όλα αυτά τα αστρικά γεγονότα τα δώδεκα ζώδια και τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο. Για προσωπική πρόβλεψη, μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro.gr στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΦΗ στο 54529 ή κάλεσε στο14788.

Νέο! Κάνε κλικ εδώ, για να μιλήσεις με τους αστρολόγους μας, με έκπτωση έως 40%, με πιστωτική κάρτα ή Paypal

Download Video as MP4

 

Σχετικά θέματα:

Ο Μεγάλος Σταυρός του Απριλίου: Τι προβλέπουν διεθνώς αναγνωρισμένοι αστρολόγοι, για την πιο σημαντική όψη της δεκαετίας

Ο Μεγάλος Σταυρός Απριλίου 2014, μεταξύ Άρη, Δία, Πλούτωνα και Ουρανού και οι προβλέψεις για τα ζώδια

Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 Μαρτίου 2014. Ένα εξαιρετικά δύσκολο φεγγάρι!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-03-2014 00:00:00