blank
 
blank

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό, μέχρι τις 20 Ιουλίου 2014. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ανάδρομος Κρόνος στον Σκορπιό

Στις 2 Μαρτίου και ώρα 18:19, ο Κρόνος ξεκίνησε την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου, στις 23:35. Το ζώδιο του Σκορπιού στο οποίο πραγματοποιείται η ανάδρομη πορεία, θα φέρει στην επιφάνεια προβλήματα σε οικονομικά θέματα, θα προκαλέσει αναταραχές στην παγκόσμια οικονομία και θα αναδείξει προβλήματα, που δεν έχουν την αναμενόμενη εξέλιξη. Καθυστερήσεις και εμπόδια θα υπάρξουν, γενικότερα σε ό,τι αφορά την πρόοδο, ενώ η επίτευξη της επιτυχίας σε επαγγελματικά θέματα θα είναι πολύ δύσκολη και θα απαιτεί έντονο και συστηματικό αγώνα. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα θα πρέπει να αποφευχθούν, καθώς θα είναι πολύ δύσκολο να ολοκληρωθούν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρατηρηθεί μείωση της ενέργειας και της ζωτικότητας ή ακόμα και άρνηση για κάθε προσπάθεια. Για προσωπική πρόβλεψη σχετικά με αυτή τη σημαντική όψη, σας συστήνουμε να μιλήσετε με την Αρετή και τους άλλους αστρολόγους - μέντιουμ του Myastro.
 

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον ανάδρομο Κρόνο

Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο από την ανάδρομη πορεία του Κρόνου είναι αυτά του Σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι). Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας, στο τέλος αυτού του άρθρου.

Ο ανάδρομος Κρόνος και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, στις 2 Μαρτίου ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει τα οικονομικά σου και κυρίως αυτά που σχετίζονται με χρέη, φόρους, δάνεια ή κληρονομιές. Μέχρι και τις 20/7, που θα συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα πρέπει να επιστήσεις την προσοχή σου στην αποπληρωμή των οφειλών σου, ώστε να μην αντιμετωπίσεις περαιτέρω προβλήματα. Καλό θα είναι να επιδιώξεις νέες ρυθμίσεις και τροποποιήσεις, στις οποίες θα μπορέσεις να ανταποκριθείς. Σε περίπτωση που δεν έχεις οφειλές, θα πρέπει να αποφύγεις τη λήψη νέων δανείων ή τυχόν επενδύσεις, που μπορεί να μην έχουν τα αποτελέσματα που περιμένεις. Η επιρροή αυτή επίσης, μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις μια ενδοσκόπηση, που θα έχει ως αποτέλεσμα να μεταμορφώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου. Στον ερωτικό τομέα, ίσως αντιμετωπίσεις δυσκολίες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, ο Κρόνος που βρίσκεται στο πολικό ζώδιο του Σκορπιού, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 2 Μαρτίου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό ο Κρόνος θα αναδείξει τα προβλήματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου και είναι στο χέρι σου, είτε να προσπαθήσεις να βάλεις πιο γερά θεμέλια είτε να τις διαλύσεις οριστικά. Ο Κρόνος δεν θα ανεχτεί μεσοβέζικες λύσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, αν αυτά που σε δένουν με κάποια άτομα είναι περισσότερα από αυτά που σε χωρίζουν. Αυτή η διεργασία δεν αφορά μόνο στη σχέση με το σύντροφό σου, αλλά ακόμα και σχέσεις με άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος ή ακόμα και συνεργασίες στα επαγγελματικά. Όσο για τις νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, δύσκολα θα μπορέσουν να εξελιχθούν και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να επιτευχθεί η αρμονία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, στις 2 Μαρτίου ο Κρόνος ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον χώρο της εργασίας και της υγείας σου, η οποία θα διαρκέσει μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Αυτό το διάστημα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα δύσκολο για την πορεία των επαγγελματικών σου, καθώς οι υποχρεώσεις σου θα αυξηθούν, ενώ ταυτόχρονα η απόδοσή σου θα μειωθεί σημαντικά. Ίσως είναι προτιμότερο να αποφύγεις την ανάληψη νέων καθηκόντων, αφού δύσκολα θα μπορέσεις να τα διεκπεραιώσεις. Ο κίνδυνος μιας υπερκόπωσης είναι πολύ αυξημένος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «κυνηγήσεις» τη δόξα εις βάρος της υγείας σου. Αντίθετα, θα πρέπει να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε δουλειές που σου αρέσουν και που ξέρεις ότι μπορείς να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Φρόντισε επίσης να μην παραμελήσεις την υγεία σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, στις 2 Μαρτίου ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Παρόλο που ο Κρόνος στέλνει θετικές ακτίνες στο ζώδιό σου, μέχρι και τις 20 Ιουλίου ίσως χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο για την ευημερία της σχέσης σου και να αποδείξεις με πράξεις στο σύντροφό σου το ενδιαφέρον σου. Ακόμα και αν ο Κρόνος αναδείξει κάποια προβλήματα, με λίγη καλή θέληση μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, χωρίς να υπάρξουν επιπτώσεις στη σχέση σου. Το διάστημα αυτό μπορείς επίσης να επαναπροσεγγίσεις μια παλιά σχέση που σε ενδιαφέρει και να την αναζωπυρώσεις. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα μπορείς να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, που μπορεί να αντιμετωπίσουν κάποια εμπόδια αρχικά, καθώς θα έχουν καρμικό χαρακτήρα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος με το ζώδιό σου, ήδη σου έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα, τα οποία θα ενταθούν το επόμενο διάστημα, καθώς από τις 2 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου ο Κρόνος θα πραγματοποιήσει την ανάδρομη πορεία του. Το διάστημα αυτό, οι συνθήκες θα σε αναγκάσουν να γίνεις πιο υπεύθυνος απέναντι στο οικογενειακό σου περιβάλλον και τις ανάγκες του σπιτιού σου. Παρά την πίεση που θα νιώσεις, θα πρέπει να δώσεις ένα δυναμικό παρόν ή ακόμα και να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες, τουλάχιστον αν θέλεις να αποφύγεις οριστικές ρήξεις, για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις μελλοντικά. Αν επιδιώκεις μια μετακόμιση και αναζητάς μια νέα στέγη, μάλλον θα πρέπει να την αναβάλεις για λίγο, ενώ καλό θα είναι να αποφύγεις και αγοραπωλησίες ακινήτων. Επίσης, ίσως σε απασχολήσει η υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους της οικογένειάς σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου πραγματοποιείται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 2 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, τόσο στην συμπεριφορά σου όσο και στις πράξεις σου, καθώς μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις στις σχέσεις σου με το άμεσο περιβάλλον σου ή σε άλλα σημαντικά ζητήματα. Καλό θα είναι να αποφύγεις τη σύναψη συμφωνιών ή συμβολαίων, καθώς επίσης και υπογραφές σημαντικών εγγράφων. Προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσεις και κατά την διάρκεια ταξιδιών και γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις μετακινήσεις σου. Ωστόσο, το διάστημα αυτό μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις με οικεία σου πρόσωπα που έχουν κλονιστεί ή ακόμα και έναν περασμένο έρωτα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Σκορπιού και τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις στα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 20 Ιουλίου, οπότε και θα ολοκληρωθεί η ανάδρομη κίνησή του, καλό θα είναι να γίνεις πιο υπεύθυνος ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου και, αν χρειαστεί, να περικόψεις σπατάλες που δεν αποτελούν άμεση προτεραιότητα. Καλό θα είναι επίσης αυτό το διάστημα να μην «ανοίξεις» δουλειές που απαιτούν έξοδα και να αναβάλεις τυχόν επισκευές στο σπίτι σου, καθώς το αποτέλεσμα δεν θα σε ικανοποιήσει. Ο ανάδρομος Κρόνος ωστόσο, μπορεί να σου φέρει και έσοδα, ιδιαίτερα αν τα περιμένεις εδώ και πολύ καιρό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, ο Κρόνος που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του από τις 2 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αποτελέσει το τελευταίο στάδιο των δοκιμασιών που σου βάζει ο Κρόνος, καθώς αυτή είναι η τελευταία ανάδρομη πορεία του, προτού βγει οριστικά από το ζώδιό σου. Πρόκειται λοιπόν για μια περίοδο «εξετάσεων», ώστε να κριθεί το κατά πόσον πήρες τα μαθήματά σου και κατά πόσον μπορείς πια, με ωριμότητα και σοφία, να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις της ζωής. Μια σωστή αξιολόγηση των πεπραγμένων σου, της πορείας σου, καθώς και των σχέσεών σου, θα σε βοηθήσει να αποκοπείς από οτιδήποτε περιττό και να προετοιμαστείς για τον τελικό μετασχηματισμό, που θα σε ακολουθεί για την υπόλοιπη ζωή σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πραγματοποιείται από τις 2 Μαρτίου μέχρι και τις 20 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο, θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα στο υποσυνείδητό σου και τον εσωτερικό σου κόσμο, καθώς θα χρειαστεί να ξεπεράσεις «φαντάσματα» του παρελθόντος ή και προκαταλήψεις, που φρενάρουν την πρόοδό σου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά δύσκολη διεργασία, καθώς θα πρέπει να αναθεωρήσεις τόσο τις υλικές όσο και τις ηθικές αξίες σου. Η μοναξιά θα σου γίνει περισσότερο απαραίτητη από κάθε άλλη φορά, καθώς θα σε βοηθήσει να βρεις τον πραγματικό σκοπό της ζωής σου και να καλλιεργήσεις κάποιες αξίες, με τις οποίες θα πορευτείς στο μέλλον (όταν ο Κρόνος περάσει στο ζώδιό σου στις 24 Δεκεμβρίου). Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 2 Μαρτίου μέχρι τις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα προκύψουν γεγονότα και καταστάσεις που θα έχουν ως αποτέλεσμα να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου, τις φιλοδοξίες σου καθώς επίσης και τα άτομα που αποτελούν το φιλικό σου περιβάλλον. Ίσως νιώσεις απογοητευμένος από κάποια πρόσωπα και επιδιώξεις την οριστική διακοπή της σχέσης σας ή, αντίθετα, θελήσεις να επαναπροσεγγίσεις άτομα, που στις δύσκολες στιγμές της ζωής σου, στάθηκαν δίπλα σου. Οι οικονομικές συναλλαγές θα πρέπει να αποφευχθούν αυτό το διάστημα, καθώς μπορεί να αποτελέσουν αιτία διάσπασης, ακόμα και από πολύ οικεία σου πρόσωπα. Φρόντισε επίσης την δημόσια εικόνα σου και απόφυγε εκδηλώσεις, που μπορεί να δημιουργήσουν αντιπάθειες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 2 Μαρτίου ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά δύσκολο για την καριέρα σου, καθώς ο Κρόνος θα αναδείξει τυχόν λάθη που έχεις κάνει στο παρελθόν, γεγονός που θα επιβαρύνει ή θα εμποδίσει την πρόοδό σου. Αν οι προσπάθειες που έχεις κάνει μέχρι τώρα, αξίζουν πραγματικά, είναι πιθανό να σου ανατεθούν ακόμα περισσότερες ευθύνες, γεγονός που θα κρίνει την μελλοντική σου πορεία. Παρόλο που η ανασφάλειά σου θα είναι αυξημένη αυτό το διάστημα, καλό θα είναι να μην εγκαταλείψεις τον αγώνα, τώρα που βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την τελική κρίση. Απέφυγε ωστόσο νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι πολύ δύσκολο –έως αδύνατο– να επιτευχθούν. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 2 Μαρτίου ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου. Το διάστημα αυτό θα διαπιστώσεις ότι οι πεποιθήσεις σου αρχίζουν να αλλάζουν και οι στόχοι σου διαφοροποιούνται. Σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως αναζητήσεις νέες προοπτικές, που θα σου φανεί ότι σου ταιριάζουν απόλυτα, δεν θα πρέπει όμως να παρασυρθείς από όνειρα, που μάλλον είναι ανεδαφικά. Θέματα που μπορούν να εξελιχθούν θετικά είναι η συνέχιση εκκρεμοτήτων από το παρελθόν, όπως για παράδειγμα κάποιες σπουδές που άφησες στη μέση, ή η καλλιέργεια κάποιου φυσικού σου ταλέντου. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις νέα ξεκινήματα, ειδικά αν συνδέονται με το εξωτερικό. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 

Σχετικά άρθρα:

Ανάδρομος Άρης στον Ζυγό, μέχρι τις 20 Μαΐου 2014.
Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014.
Τα άστρα του Μαρτίου, μ' ένα χαμόγελο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο!
Ο Μάρτιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάρτιο του 2014.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-03-2014 00:00:00