blank
 
blank

Άστρα να πάνε και τον Μάρτη! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.

 
Άστρα να πάνε και τον Μάρτη! Στα όρθια και στα ξαπλωτά, με up-dates και α-παπα dates.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Οι προβλέψεις του Μαρτίου μ’ ένα χαμόγελο!

Η ζωή κυλά σαν «το ποτάμι», που λέει και ο Θεοδωράκης (ο Σταύρος καλέ, όχι ο Μίκης), γεγονός που πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπόψη, αν δεν θέλουμε να γίνουμε λούτσα. Και ενώ μας έχει πάρει ο ποταμός, ο ιππο-πόταμος μας υπενθυμίζει συνεχώς ότι «μαζί τα φάγαμε». Ρε παιδιά, αφού τα φάγαμε μαζί, ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ενώ αυτοί δεν χωράνε να περάσουν από την πόρτα του μεγάρου μουσικής, οι υπόλοιποι χωράμε πια να περάσουμε και από τη χαραμάδα. Με αυτά και με τα άλλα και με τα νεύρα τσίτα, άντε τώρα να γράψεις τα άστρα με χαμόγελο. Δεν βαριέσαι, τα έγραψα κι αυτά, εσείς προσέξτε λίγο στο τέλος του Μάρτη, που γίνεται της τρελής το κάγκελο, και δοκιμάστε να σκίσετε το καλσόν σας με το συγκεκριμένο κάγκελο. «Αυτό με το καλσόν που δεν σκίζεται με τίποτα, μου έχει φάει όλη την πελατεία.» Τάδε έφη η Δέσποινα «σιλαμβάνοντε πόντι». Φτάνει πια! Μαριχουάνα stop παιδιάααααααααα!!!
 
ΚΡΙΟΣ
Στα όρθια: Ο Μάρτης είναι δικός σας, μιας και κουβαλάτε την ίδια τρέλα. Ο Ήλιος από τις 20 βρίσκει ανακούφιση στο ζώδιό σας και κάνει διάφορα πρόστυχα πράγματα. Ο Άρης, που είναι και ο κυβερνήτης σας (τέτοιος μαζοχισμός), σας αφήνει χρόνους και από την πρώτη του μηνού παίρνει ανάποδες ο μπαγάσας, όπερ και σημαίνει SOS σε σχέσεις και συνεργασίες και κυρίως τα καλσόν (pretty mad δοκιμάσατε;) Ψυχραιμία και εμείς να ’μαστε καλά. Μέσα σ’ όλα αυτά τα υπέροχα που προκύπτουν πριν από σας για σας, να σου και μια Νέα Σελήνη (πιο νέα δεν γίνεται, last model με τουρμπολάστιχο) σέρνεται στο πρώτο δεκαήμερο του αστερισμού σας στις 30 του μήνα και σας καλεί η τρελή να κάνετε διάφορα αλλοπρόσαλλα όπως:
Α) Να φύγετε νύχτα για Τουρκία, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο «δεν θυμάμαι πια ποιος».
Β) Να φύγετε, επίσης νύχτα, για Βουλγαρία, τώρα που ανοίγουν οι δουλειές.
Και Γ) Να κάνετε μια στάση στη Σαλονίκη για μπουγάτσα ή κάνα πατσά, μη και σας πιάσει ο «Τζετ-Λανγκ» στ’ άντερο...
 
Στα ξαπλωτά: Η Αφροδίτη, που από τις 5 κάνει πεζοδρόμιο καταμεσής του Νεροκουβαλητή, σας χαρίζει το χαμόγελο που ξεχωρίζει και προσπαθεί η άμοιρη να κάνει τα πιο αισχρά, τα πιο πρόστυχα όνειρά σας πραγματικότητα και ο Κρόνος (αυτός ο άθλιος) έρχεται να πάρει την Αφροδίτη, να της ξηγήσει τ’ όνειρο.
 
Up dates: 1, 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 28, 31
 
A papa dates: 10, 11, 17, 23, 24, 25, 29
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Στα όρθια: Για να μπορέσετε να πετύχετε, θα χρειαστεί να ξεχάσετε όλες τις δοκιμασμένες μεθόδους (αυτή με τα φτερά, την άλλη με τα πούπουλα, το βρακί, το σουτιέν, το καλσόν που δεν σκίζεται με τί-πο-τα και το ρολόι δώρο) αφού όλα αυτά τα επίκαιρα, πλην όμως original, μάλλον δεν θα σας κάτσουν. Κι αν δεν με πιστεύετε, ρωτήστε τη θεία μου τη μεγάλη αστρολόγα εξ Ινδίας. Ο Μάρτης είναι ένας μην, που δεν ξέρει τι θέλει (όπως κι εσείς εξάλλου). Κατά τη διάρκεια αυτού του μηνού λοιπόν, θα σας κάτσουν τα εξής αστρολογικά, για να ’χετε να πορεύεστε, οι αρσενικές γελάδες. Και αρχίζουμε από τα πιο χοντρά και απαίσια (ανεξαρτήτου σειράς, μιας και κλέβατε στο Βασιλόπουλο στα τυριά, σας είδα!).
 
Στα ξαπλωτά: Την πρωτομηνιά λοιπόν (μέσα στα κούλουμα, τι αίσχος!) εμφανίζεται στον ουρανό μια Νέα Σελήνη όλο χάρη στο φιλικό ζώδιο της παλαμίδας. Το τι μπαλαμούτι έχει να πέσει με τις φιλικές σχέσεις γενικότερα δεν το συζητώ, μας έχει βάλει στο μάτι και το ηθών. Όσο για τις συζυγικές, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα τις περάσετε από το τζάμι του μικροσκοπίου και στη χειρότερη θα τις χτυπήσετε χάμω σαν χταπόδι, να ’ρθουν να μαζέψουν και καλή όρεξη να ‘χετε τα κούλουμα. Το σίριαλ συνεχίζεται και στις 16 παθαίνετε μια Πανσέληνο, που είναι όλη δικιά σας, έτσι για να ξεχωρίζετε το σύννεφο από το κέρατο και τούμπλαλιν, τώρα που ο τάρανδος δεν είναι της μόδας. Αν και τάρανδος λοιπόν, διαπιστώνετε ότι είστε ντεμοντέ (κι εκεί σας πιάνει μια λύσσα), οπότε στις 30 που σας πέφτουν στο κεφάλι τα «πακέτα» της Βίκυς, αποφασίζετε να κάτσετε στ’ αβγά σας μέχρι να κάνει ξαστεριά. Και τραγουδάτε «Μπορεί να βγω», αγκαζέ με τον Ρέμο στο «voice». Λίγο το ’χεις;
 
Up dates: 1, 5, 6, 10, 12, 15, 16, 24, 26, 29
 
A papa dates: 2, 3, 14, 19, 20, 27, 30
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Στα όρθια: Μια καινούργια γνωριμία (αυτό σας μάρανε) θα ’ρθει να αναστατώσει τη ζωή σας. Θα πάθετε της ψυχής σας τον τάραχο, θα τρέχουν από πίσω σας κι εσείς θα κάνετε (δήθεν) ότι δεν γουστάρετε. Θα σας την πέφτουν οι χιλιάδες γκόμενοι (με τα θεληματικά πηγούνια) και οι γκόμενες με τα ξεχειλισμένα βυζιά (πολύ «Μπρούσκο» βλέπετε). Θα σας λένε «τώρα θέλω, πάρε με» και σεις θα προσποιείστε ότι έχετε πονοκέφαλο. Θα σκοτώνονται για πάρτη σας στην Κύπρο, στην Αλβανία, στο Μπούκοβο (το Μπούκοβο είναι χώρα ή πιπέρι); Πάρε τώρα τη βοήθεια του κοινού! Μέσα σ’ όλα τ’ άλλα, τώρα θα πάθετε και ένα χιούμορ (ποιος το ’χασε) και θα γίνετε κάτι προς το πιο γαϊδουρόπετσο, εν ολίγοις λίγο πιο μουλάρες απ’ ό,τι ήσασταν.
 
Στα ξαπλωτά: Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής τα ’χει χάσει πλέον από τις βίζιτες τις αναδρομές και τα παρελκόμενα και τώρα στέκει μ’ ένα ηλίθιο βλέμμα μέσα στον Υδροχόο, όπου περνά και Αφροδίτη από τις 5 του μηνού (αλήθεια, τον Υδροχόο τι τον έχετε;). Και όλο αυτό το πράμα εσάς θα σας προκύψει σαν μια τέλεια αναισθησία, αγκαλιά με ένα «ποιος ήρθε, καλά, εγώ εδώ ήμουνα;» Οπότε (λίγα λόγια ν’ αγαπιόμαστε), τι τα θέλετε τα κλεμμένα όνειρα και τις αλλαξοκωλιές ανοιξιάτικα; Όπως και να το κάνεις, το δικό σας το ψευδώνυμο είναι μάλλον τα καντήλια του Ρόμποκοπ και -λίγα λόγια- να δούμε τι θα κάνουμε στη δουλειά! Όσο για τα γκομενικά (αυτό το όσο με σκοτώνει και -για τα γκομενικά- με τελειώνει) άσε να κάνει μπιπ και αφήνουμε μήνυμα!
 
Up dates: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 13, 14, 17, 18, 26,27
 
A papa dates: 2, 11, 15, 16, 22, 23, 28
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα όρθια: Τα άστρα επιμένουν ότι θα πρέπει (λέει) να προσέξετε τις δηλώσεις σας. Η περίοδος αυτή εγκυμονεί (και οσονούπω γεννά κιόλας) κινδύνους και αν δεν την προσέχετε, θα μας βρει κάνα μεγάλο κακό και θα ’ναι κι από παρεξήγηση. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε τώρα (λέμε) θα ’ταν:
1ον: Να φύγετε. Τρέχοντας. Τα σκυλιά δεμένα, το κράτος κοιμάται, μην το σκέφτεστε.
2ον: Να μείνετε. Να κάνετε τι;
3ον: Δεν υπάρχει. Περάσατε το τεστ. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας καλωσορίζουμε στον κόσμο των εντελώς ηλιθίων, σας χαϊδεύουμε και σας λέμε ωχ, ωχ, το μανάρι μου. Βέβαια, μέσα σε όλα, τουλάχιστον έχετε και έναν Δία να σας φυλάει από τις κακοτοπιές και το κακό το μάτι, αλλά εκεί γύρω στις 30, αν δεν μου είστε προσεκτικούλικα, δεν σας σώζει ούτε ο Δίας ούτε ο Σπάιντερμαν νούμερο τρία.
 
Στα ξαπλωτά: Έχετε αντιρρήσεις; Το περίμενα. Κανείς δεν μπορεί να ’ναι τόσο τούβλο, ώστε να μένει από λάστιχο στο βουλκανιζατέρ. Επειδή λοιπόν βαρεθήκαμε να σας λέμε τα ίδια και τα ίδια, να οι προβλέψεις για τους Καρκίνους!
- Υπάρχει κίνδυνος να προκληθούν παρεξηγήσεις, που θα ’ναι αποκλειστικά σε βάρος σας.
-Δεν μου λέει τίποτα. Καμιά πρόβλεψη;
- Δεν υπάρχουν προβλέψεις για τις μέρες αυτές. Είναι πολύ δύσκολο.
- Κι εγώ τι να κάνω; Με λένε Σούλα και μένω στο πάνω Παρτάλι.
- τιποτα. Να φύγεις από το πάνω και να πας στο κάτω Παρτάλι, που εκτός από τηλεθέαση, θα έχεις και πουλί στο κεφάλι (και όχι το αντίθετο!).
 
Up dates: 1, 2, 9, 10, 18, 19, 20, 22, 28, 29
 
A papa dates: 3, 4, 17, 23, 24, 30, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΛΕΩΝ
Στα όρθια: Τούτον εδώ τον Μάρτη οι περισσότεροι πλανήτες δίνουν rendez-vous από Ψάρια μέχρι Κριό, που είναι κατά βάθος καλά παιδιά και πολύ σας πάνε, παρά τα όσα λένε οι κακές οι γλώσσες. Η έμφαση λοιπόν τώρα είναι στο ένατο ηλιακό σας σπίτι, που για σας σημαίνει τη θρησκεία, τη μάθηση και τα ταξίδια (Συμπέρασμα: θα γίνετε ιεραπόστολος). Από την άλλη πλευρά όμως, επειδή η εποχή του έλα να σου πω, αράπη μου και ουγκ-ουγκ, τι ωραία ακόντια είναι αυτά, έχει μάλλον περάσει ανεπιστρεπτί, τα άστρα σάς συνιστούν:
-Να αφήσετε την επίδειξη γνώσεων και τις προτροπές νουθεσίας, γιατί δεν σας παίρνει. Το έχουν κάνει κι άλλοι, στη Βουλή.
-Να προσπαθήσετε να περνάτε απαρατήρητοι (όσο είναι δυνατόν) και να σταματήσετε να βάφετε το μαλλί λαχανί με πορτοκαλί ανταύγειες, γιατί δεν είναι της μόδας (αλήθεια, γιατί δεν δοκιμάζετε κάτι σε φούξια με μπλε-μαρέν, που είναι πιο σεμνό;).
-Να μην αφήνετε υπονοούμενα σεξουαλικού περιεχομένου, ειδικά όταν βρίσκεστε σε λαϊκές και συλλαλητήρια οικοδόμων.
 
Στα ξαπλωτά: Παρ' όλα αυτά τα απαγορευτικά, εκεί γύρω στην πρωτομηνιά που ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος χουφτώνει τον Δία, και στις 30 που η Νέα Σελήνη κάνει λίφτινγκ στον Κριό, εσείς μην τρομάζετε αν σας πιάσει ένα κατιτίς. Είναι η άνοιξη, βρε κουτά, που σας θυμίζει ότι η ζωή είναι όμορφη, όπως και η Σούλα που ποτίζει τον φίκο απέναντι είναι όμορφη επίσης (ή μήπως έχετε πολύ καιρό να μαμήσετε;). Όπως και να ’χουν τα πράγματα, προσέξτε λίγο το διήμερο 30-31/3 (τα άστρα δεν λένε γιατί) και ευτυχισμένος ο καινούριος κούλουμας στις 2. Βουρ στον ταραμά...
 
Up dates: 1, 3, 4, 12, 13, 14, 22, 23, 30, 31
 
A papa dates: 5, 6, 19, 20, 21, 27, 28
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στα όρθια: Η τελευταία περίοδος σας κούρασε αρκετά και την ώρα που εσείς δοκιμάζατε κάτι πιο λεπτό (thin) -την άλλη με τα τέσσερα φτερά, τη δείνα με τη μεγαλύτερη προστασία- τα άστρα που εργάζονται πυρετωδώς (χωρίς απεργίες και πορείες στη Βουλή), αποφάσισαν να σας αφήσουν να το ρίξετε λιγουλάκι έξω. Οι αμέσως προηγούμενες κακοτυχίες που σας χόρτασε ο Φλεβάρης, ανήκουν στο παρελθόν κι εσείς καλείστε πλέον να αντιμετωπίσετε δίχως περιττά άγχη και μ’ ένα βλέμμα απλανές το μέλλον. Ο Ερμής, που ναι κύριος κι αφέντης του ζωδίου σας, από τις 18 του μηνού θα βρίσκεται απέναντι απ’ αυτό, και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει τώρα να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, στο προχώλ και την κουζίνα. Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σάς πότισαν φαρμάκι (ούτε η Χουρέμ χανούμ να ήσασταν) το τελευταίο διάστημα. Εσείς όμως δεν πτοείστε, οσονούπω ανασκουμπώνεστε για να βάλετε κάθε κατεργάρη στον πάγκο του, να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες, να κλείσετε το γκάζι και το γενικό, να βάλετε σε λειτουργία το αυτόματο πότισμα (μα τι στο διάολο, στην Αυστραλία φεύγετε;). Επειδή λοιπόν θα σας πιάσει τώρα μια μετανάστευση με επανάσταση γωνία, φροντίστε να γίνετε περισσότερο υποχωρητικούληδες και λιγότερο ντιρέκτ και μονοκόμματοι.
 
Στα ξαπλωτά: Ο Ήλιος και ο Ουρανός που θα κινούνται ως κατσαρίδες μέσα στον Κριό, θα σας φέρουν στο πιάτο πολλές όμορφες εκπλήξεις στα ερωτικό-αισθηματικά, ενώ το σύνθημα του Μάρτη θα ’ναι “φύγε ’σύ, έλα ’σύ”. Άσε δε που η νέα Σελήνη στις 30 είναι ένα κι ένα για γκομενοδουλειές και συναφή! (Και μια χλαπάτσα μπούμερανγκ, γι’ αυτούς που σας τη βγήκανε με κόκκινο το Φλεβάρη!)
 
Up dates: 1, 5, 6, 10, 14, 15, 16, 19, 20, 22, 26, 28
 
A papa dates: 2, 7, 8, 11, 12, 23, 30, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΖΥΓΟΣ
Στα όρθια: Είναι αλήθεια ότι ο Φλεβάρης δεν σας φέρθηκε με το γάντι -από τη μια η Πανσέληνος, από την άλλη εσείς- τι να λέμε τώρα, ούτε το «Μπρούσκο» τέτοιο μπέρδεμα. Τον Μάρτη όμως δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, εκτός αν είσαστε λαγάνα ή χαλβάς. Και επειδή (μάλλον) δεν είστε, μπορείτε τώρα σιγά-σιγά να βγάλετε το ένα πόδι έξω, μετά το χέρι, το κεφάλι και φτου ξελεφτερία. Τα πολύ χοντρά λοιπόν πέρασαν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε και πολλά-πολλά θάρρητα. Τις λεβεντιές και τα ζεϊμπέκικο αφήστε τα καλύτερα γι’ αργότερα. Και εξηγούμαστε: ο Άρης (και διόλου ο ΠΑΟΚ) θα βρίσκεται ολάκερο το μήνα στο ζώδιό σας και μέχρι τις 28 θα ’ναι (λέει) ανάδρομος. Αυτό το πράμα τώρα εσείς θα το καταλάβετε πριν απ’ όλους τους άλλους, αφού συχνά-πυκνά θα σας πιάνει μια παραπανίσια ενέργεια, μια ακαθισιά, μια υστερία και μια έξαψη αγκαζέ. Και αν περνάτε την κλιμακτήριο, έχει καλώς. Αν όμως βρίσκεστε στα ντουζένια σας και δεν αφήνετε μύγα ή κουνούπι (παιδιά, ήρθε η άνοιξη!), τότε η στήλη σάς συνιστά να κόψετε λίγο τη φόρα, γιατί κυκλοφορεί και το «ηθών»!
 
Στα ξαπλωτά: Από τις 5 του Μάρτη η φιλενάδα και κυβερνήτρα σας, η δικιά σας Αφροδίτη, θα κυκλοφορεί με μπειμπι-ντόλ στον Υδροχόο κι εσείς θα κάνετε ένα come-back στις τελευταίες επιτυχίες για να τις εμπεδώσετε. Μέχρι τις 18/3 όμως, και ο Ερμής επίσης θα σουλατσάρει στον Υδροχόο, οπότε θα αναστενάξουν οι σομιέδες και θα βογκήξει ο καναπές-Βαράγκης παρακαλώ. Θα πέσει πάνω σας μια αισιοδοξία και μια ερωτική αναζήτηση συγχρόνως. Η καλύτερη περίοδος πάντως για προστυχιές, είναι από τις 26 ως τις 29/3, οπότε και μπορείτε να ξεσαλώσετε γενικώς. Κατόπιν τούτου, πλακώνουν κάτι παλούκια να με το συμπάθιο, οπότε την κάνουμε διακριτικώς.
 
Up dates: 1, 7, 8, 9, 17, 18, 22, 23, 26, 27, 29
 
A papa dates: 2, 3, 4, 10, 11, 19, 24, 25, 30, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στα όρθια: Δεν γνωρίζουμε αν τη βρίσκετε γενικώς με τα γεμάτα φεγγάρια ή αν προτιμάτε τον Μπάμπη τον υδραυλικό ή την Πόπη στον τρίτο, και ποσώς μας ενδιαφέρει δηλαδή, αλλά η όλη κουβέντα γίνεται μιας και μια όμορφη και χυδαία -συγχρόνως- Πανσέληνος προκύπτει ανοιξιάτικα στην Παρθένα σας. Πέραν τούτης, ο Μάρτης φέρνει στα μπαγκάζια του ένα γενικότερο ξελάφρωμα, αφού τα άστρα που είχαν κάνει γιούρια στον Υδροχόο, αρχίζουν σιγά-σιγά και με τρόπο να επισκέπτονται τους Ιχθύς και τον Κριό, και αυτό το πράμα εσάς πολύ θα σας αρέσει, αφού δεν θα ’χετε πια να ασχοληθείτε με καβγάδες και αντιθέσεις με διάφορους άσχετους, και θα πλακωθείτε κατευθείαν με τ’ αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι μέχρι τα μέσα Φλεβάρη κάνατε αυτό που ήθελαν οι άλλοι (και ουδόλως εσείς) και τώρα αποφασίσατε να πάρετε τα πάνω σας.
 
Στα ξαπλωτά: Το ντουέτο Δία-Καρκίνου όμως, σας προσγειώνει στην πραγματικότητα και σας αναγκάζει να ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας και να τα βρείτε με την οικογένεια και τα συναφή επαγγέλματα. Ένας άλλος τομέας που σας απασχολεί έντονα τώρα είναι ο οικονομικός και τα μπουγιουρντί της εφορίας που πλακώνουν όπου να ’ναι, και εσάς σας πιάνει ένα σύγκρυο από το υπόθετο. Η όλη κατάσταση σας οδηγεί στο βαρέλι με τα λεξοτανίλ, τη συγκεκριμένη στιγμή όμως το θέμα δεν είναι πώς θα την παίξετε ούφο, αλλά πώς θα τη βγάλετε λάδι. Η χρυσή συμβουλή; Δώστε προβάδισμα στις φιλικές και κοινωνικές γνωριμίες και βγάλτε τη λίστα με τα «μέσα», που την έφαγε ο σκώρος και ο εγωισμός σας για πρωινό, και μην δώσετε σημασία σ’ αυτά που λέγονται για σας. Στο κάτω-κάτω, εκείνο που μετρά είναι το αποτέλεσμα και ουχί τα «μέσα» (Α! Να σε χαρώ!).
 
Up dates: 1, 3, 10, 11, 15, 19, 20, 24, 25, 26, 28
 
A papa dates: 2, 5, 6, 12, 16, 27, 29, 30, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στα όρθια: Το μάθημα που σας δίνουν τώρα τα άστρα είναι ότι δεν θα πρέπει να είστε αχάριστοι, ούτε όμως και άπληστοι. Τόσο ο Ήλιος όσο και η Νέα Σελήνη, βρίσκονται από τα μέσα, και ακόμη περισσότερο, στο αγαπημένο σας ζώδιο του Κριού, και αυτό δεν θα πρέπει να το αφήσετε να περάσει αψήφιστα, μιας και τώρα:
-Μπορείτε άνετα να τα βρείτε με τα παιδιά σας και, αν δεν έχετε (παιδιά), να κάνετε...
-Μπορείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας και να αποφασίσετε τι θα κάνετε με τους άλλους.
-Αν μέσα στους “άλλους” βρίσκονται και κάποιες γκομενοδουλειές, τίποτις αρραβωνιάσματα, να αποφασίσετε τι θέλετε και τι δεν θέλετε.
 
Στα ξαπλωτά: Εάν πάλι τα άστρα του Μάρτη σας βρίσκουν αδιάβαστους, τώρα είναι η ώρα να αποκτήσετε διάφορά ντράβαλα και έναν έρωτά καπέλο! Την περίοδο αυτή, εν ολίγοις, έχετε το ελεύθερο από τους πλανήτες να κάνετε αυτό που τραβά η ψυχούλα σας και κάτι παραπάνω. Τόσο η νέα Σελήνη όσο και η Πανσέληνος, σας αφήνουν ένα παρθένο έδαφος, έτσι, για να πράξετε τα δέοντα και να έχετε να μαλλιοτραβιέστε για το υπόλοιπο του έτους. Εκεί όμως που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαιτέρως είναι στα ρημάδια τα οικονομικά, που σας συμπεριφέρονται όπως ακριβώς τους συμπεριφερθήκατε το προηγούμενο διάστημα. Α, και κάτι ευχάριστο! Μέχρι τις 18 του μηνού, ο Ερμής συνεχίζει την πορεία του στον Υδροχόο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τα ξαναβρείτε με αδέλφια, ξαδέλφια και τον μπατζανάκη σας τον Βρασίδα (λίγο το ’χεις;)…       
 
Up dates: 1, 3, 4, 12, 13, 14, 17, 18, 23, 28, 31
 
A papa dates: 2, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 20, 22, 29
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στα όρθια: Τα άστρα σάς χόρτασαν με διάφορες εντάσεις, πιέσεις και προβληματισμούς. Παρ’ όλα αυτά, κάτι φαίνεται να αλλάζει σιγά-σιγά προς το καλύτερο, γεγονός που σας γεμίζει με ελπίδα, αισιοδοξία και σας οπλίζει με ένα χαμόγελο που σκοτώνει και ένα αέριο μουστάρδας (που σκοτώνει πιο αποτελεσματικά απ’ το χαμόγελο). Ο Μάρτης μέχρι τα μέσα του δεν έχει να ζηλέψει και πολλά-πολλά από το Φλεβάρη. Η καντήφλα στο χώρο του σπιτιού και της οικογένειας συνεχίζεται και ώρες-ώρες λαμβάνει άγριες διαστάσεις. Αν φερθήκατε έξυπνα και στείλατε μουράνα και κρύσταλλα Βαυαρίας στο ενεχυροδανειστήριο, τότε δεν έχετε να φοβηθείτε εξωτερικά ιατρεία και νύχτες στο τμήμα με το μάτι μαύρο-μπλε να τα λέτε με τον αξιωματικό υπηρεσίας και τη γειτονιά στο ρομπ-ντε-σαμπρ.
 
Στα ξαπλωτά: Μετά τις 15 Μάρτη όμως, το κλίμα αρχίζει να μαλακώνει κάπως, οι εντάσεις πέφτουν και γκρεμοτσακίζονται και αρχίζετε να βλέπετε τη ζωή με άλλο μάτι (πιο προς το bleu-azur). Ο έρωτας χτυπάει ξανά την πόρτα σας, και εσείς πάλι δεν ανοίγετε, γιατί πιστεύετε ότι είναι η δόση για την τρίτομη εγκυκλοπαίδεια της γκαντεμιάς. Λάθος μέγα. Μπορεί -δικαιολογημένα- να έχετε βαρεθεί να τα φτιάχνετε με τους δοσατζήδες γιατί δεν έχετε πρόχειρο το μετρητό, την παρούσα στιγμή όμως έχετε όλα τα ατού να βγάλετε και γκόμενο-α (ανάλογα με τα γούστα), αλλά να κονομήσετε και κάνα κατοστάρι. Το θέμα είναι να αποφασίσετε να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας (ή ό,τι σας είναι πρόχειρο) και τα άλλα αφήστε τα στα άστρα, που σας αγαπούν, σας σέβονται και σας στέλνουν συναδελφικούς χαιρετισμούς...
 
Up dates: 1, 5, 6, 15, 16, 24, 25, 28, 29
 
A papa dates: 2, 3, 4, 10, 11, 17, 29, 30, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στα όρθια: Α, όλα κι όλα! Οι πλανήτες σάς το είχαν τάξει και οι συνάδελφοι/ισσες αστρολόγοι επίσης πως ετούτη εδώ είναι η δική σας χρονιά και διόλου της γειτόνισσας, που δεν είναι Υδροχόος. Το θέμα είναι ότι θα χρειαστεί να δείξετε κι εσείς με τη σειρά σας μια άλφα αποφασιστικότητα και να αφήσετε ολιγωρίες, δισταγμούς και αμφιβολίες για τη γειτόνισσα. Πολλές από τις εκκρεμότητες που σας ταλαιπώρησαν: (ΔΕΗ, ΟΤΕ, Κωτσόβολος, τα δεκαπέντε νοίκια) τις έχετε ήδη τακτοποιήσει και ό,τι μένει απ’ αυτές είστε πανέτοιμοι να τις αντιμετωπίσετε και να τις στείλετε στον αγύριστο (μα ποιος είστε, o Samaras;).
 
Στα ξαπλωτά: Έχετε ολοκληρώσει τις περισσότερες υποχρεώσεις σας και βρίσκεστε τώρα μπροστά σ’ ένα νέο κύκλο της ζωής σας (και όχι σε καμιά πεντάλφα με χιλιάδες κεράκια-πιστεύω). Είναι στο χέρι σας πλέον να υψώσετε το ανάστημά σας (1,45 με τακούνι και καπέλο) και να βροντοφωνάξετε «όχι» σε όλους αυτούς (και σ’ αυτές) που πίστεψαν ότι σας είχαν βάλει στο χέρι. Η εύνοια των άστρων συνεχίζεται και τούτον εδώ το μήνα και, σε γενικές γραμμές, δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτε, πέρα από κάποιες ημερομηνίες που σας τις δίνουμε αποκλειστικά και μόνο για να προφυλαχτείτε από κακοτοπιές, που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Στη σχέση σας με το έτερον βάλτε λίγο νεράκι στο κρασάκι σας και αφήστε τις ψηλομυτιές για αύριο, που είναι μια άλλη μέρα...
 
Up dates: 1, 3, 4, 7, 8, 9, 17, 18, 26, 27
 
A papa dates: 5, 6, 12, 13, 14, 29, 20, 29, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου στο τέλος του άρθρου.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Στα όρθια: Ο Φλεβάρης ήτο ένας μήνας που αρκετά σας παίδεψε, όμως παρ’ όλες τις αναποδιές σάς έφερε και κάποιες ευκαιρίες να πορεύεστε, οι μαρίδες. Ο Μάρτης προκύπτει σίγουρα πιο gentleman και αν πάψετε -γενικώς- να γκρινιάζετε σαν τις κουτσομούρες στο τηγάνι (γκρινιάζουν οι κουτσομούρες στο τηγάνι; Ποσώς!), τότε μπορείτε άνετα να ελκύσετε μεγάλα ποσά θετικής ενέργειας, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη δύσκολη θέση, σαν τον Σήφη ένα πράμα. Ένας τομέας που θα σας απασχολήσει είναι ο οικονομικός, που συμπεριφέρεται σαν Τιραμόλας και σας έχει κάνει τα νεύρα λαδόκολλα. Η αλήθεια είναι ότι κι εσείς δεν δίνετε κανένα χέρι βοήθειας, αφού με την πρώτη ευκαιρία κάνετε τις χιλιάδες ηλίθιες αγορές (όπως, ας πούμε, τον μελιτζανοκαθαριστή πατάτας) και δεν χάνετε ευκαιρία να εκπαραθυρώσετε σημαντικά ποσά, για ηλίθιες αφορμές.
 
Στα ξαπλωτά: Από την άλλη, στο χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών συνεχίζουν να σέρνονται οι διάφορες κουλαμάρες και όλο αυτό το πλανητομάνι εσείς το εκλαμβάνετε ότι πρέπει να σπάσετε τις αλυσίδες, δεν έχετε καιρό γι’ άλλες ελπίδες, και άλλα τέτοια κουλά, που σας κάνουν τη ζωή δύσκολη, την ίδια ώρα που οι νύχτες σας δεν είναι ευχάριστες (αλήθεια, δοκιμάσατε αυτή με τα φτερά; Έχετε πιτυρίδα, το ξέρετε ότι θα μείνετε κουρούπα;) και άλλα τέτοια όμορφα! Κάντε την πάπια και ξεχάστε ότι είστε Ψάρης. Αυτά, και ο Θεός μαζί σας, να ζούμε να σας χαιρόμαστε... Τώρα λοιπόν που έχετε πεισθεί πως ό,τι κάνετε πρέπει να το κάνετε λάου-λάου και διόλου επαναστατημένα, συγκρατήστε και δυο-τρεις μέρες που θα πρέπει να το παίξετε κοντσίτα. Ειδικά για σένα, η φίλη μου η Ματίνα στα λέει μια χαρά στο Ιχθείς: Το ζώδιο του μήνα με δώρο τις μηνιαίες προβλέψεις σου.
 
Up dates: 1, 5, 6, 10, 11, 19, 20, 24, 25, 26, 18, 29
 
A papa dates: 2, 7, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 30, 31
 
Και για να στα πω και σ' άλλη γλώσσα, δες την τηλεοπτική εκπομπή μου.

Σχετικά άρθρα:

Ερωτικές προβλέψεις για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014.
Τα άστρα του Μαρτίου, μ' ένα χαμόγελο, απο τον Γιώργο Ματσάγγο!
Ο Μάρτιος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις.
Προβλέψεις αριθμολογίας για τον Μάρτιο του 2014.

Δημοφιλή links:

Αστρολογικός χάρτης
Προσωπικές προβλέψεις με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο χάρτη σας.
Ερωτική συναστρία
Ονειροκρίτης
Ταρώ δωρεάν πρόβλεψη
► Άρθρα για τα ζώδια και όλα όσα σας αφορούν
Αστρολογία και άρθρα με τις επίκαιρες αστρολογικές όχεις και προβλέψεις
Δωρεάν πρόβλεψη απο αστρολόγους και μέντιουμ

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2014 00:00:00