blank
 
blank

Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα.

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις 29 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2019: Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Οι προβλέψεις αστρολογίας 29 Ιουλίου – 1 Αυγούστου 2019. Μάθε πως η Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα επηρεάσει το ζώδιο σου. ΣΕ ΑΦΟΡΑ: ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ! ΜΑΘΕ ΤΩΡΑ!

Sponsored Links

H Νέα Σελήνη στον Λέοντα

Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα κορυφώνεται την Πέμπτη 1η Αυγούστου, στην 8η μοίρα του ζωδίου στις 5.11 πμ. Ο Λέων είναι η ζωή και η χαρά που την διέπει. Είναι η ορμητικότητα της δημιουργίας.

Όταν δημιουργείς είσαι χαρούμενος, έχεις ενθουσιασμό. Κάθε δημιουργία είναι μια γέννηση, που πολλές φορές χρειάζεται κόπο, θυσία και πόνο. Παράλληλα, έχει και ικανοποίηση, αφού το “Εγώ” σου εκφράζεται και εξωτερικεύει όλα όσα θέλει να επικοινωνήσει. Τι συμβαίνει, όμως, όταν το “Εγώ” καταπιέζεται και δεν μπορεί να εκφραστεί;

Τα φώτα (Ήλιος - Σελήνη) μόλις έχουν κλείσει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό κι αυτό σημαίνει πως, για μια ακόμα φορά στον κύκλο αυτόν, θα έρθεις σε επαφή με αυτό που έχεις μάθει να φοβάσαι: Το απρόσμενο, το ξαφνικό, την αλλαγή...

Ξαφνικά, ό,τι έχεις οργανώσει με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια αλλάζει κι ανατρέπεται. Στη συνέχεια καλείσαι να ακολουθήσεις κάτι που ανοίγεται μπροστά σου ή που το έχεις ανοίξει εσύ... Μην νομίζεις πως αυτό που γίνεται τώρα είναι κάτι που συμβαίνει έξω από εσένα ή έξω από αυτό που έχεις επιθυμήσει.

Έχεις μάθει να φοβάσαι όλα εκείνα που αδυνατείς να ελέγξεις. Συμβιβάζεσαι ακολουθώντας ευλαβικά τα “πρέπει” σου, απλά και μόνο για να μη διαταραχτεί η ισορροπία της ζωής και της καθημερινότητας σου. Όμως, δεν είναι λίγες οι φορές, ειδικά όταν μένεις μόνος σου τα βράδια, που ονειρεύεσαι πως δραπετεύεις σε έναν άλλο κόσμο, τελείως διαφορετικό από αυτόν που έχεις δημιουργήσει.

Κουράστηκες να λες “ναι” μόνο και μόνο επειδή δεν μπορείς να πεις “όχι”. Θυμήσου! Πόσες φορές χαμογέλασες αμήχανα και συγκαταβατικά, ενώ αυτό που πραγματικά ήθελες ήταν να τα κάνεις όλα άνω κάτω και να φύγεις; Κι όμως... Έμεινες εκεί και συμβιβάστηκες. Αποδέχτηκες μια ζωή μέτρια, έναν γάμο χωρίς χαρά, μια δουλειά γεμάτη πίεση και ρουτίνα, χωρίς καμία δόση ευχαρίστησης. Δεν τόλμησες ποτέ να υψώσεις το ανάστημα σου, να αναγνωρίσεις τις πραγματικές ανάγκες σου! Έμαθες να σκύβεις το κεφάλι και να λες “Ναι!” σε όλα!

Όμως η ζωή, έχει την δική της αλήθεια, που είναι μια και μοναδική, που ίσως πηγαίνει αντίθετα με όλα τα πρέπει του κόσμου! Τώρα έρχεται μπροστά σου, γυμνή, ανατρεπτική. Όλα είναι διαφορετικά από ότι έχεις συνηθίσει.

Πριν βιαστείς να χάσεις την ψυχραιμία σου και να πανικοβληθείς λόγω όσων συμβαίνουν τώρα, παρατήρησε τα γεγονότα και θα καταλάβεις πως αυτό που συμβαίνει είναι αυτό έχεις επιθυμήσει βαθιά μέσα σου.

Πριν βιαστείς να αναφωνήσεις, “Μα γιατί συμβαίνουν σ΄εμένα αυτά;”, αναρωτήσου μήπως είναι η ευκαιρία σου να αλλάξεις. Να δραπετεύσεις από αυτά που αν και η ψυχή σου δεν αντέχει, τα αποδέχεσαι χωρίς δισταγμό, λέγοντας “ναι”, αντί για το “Όχι” σου!

Τελικά, μήπως ήρθε η ώρα να πεις ένα ηχηρό όχι σε όλη την τοξικότητα που συσσωρεύεις στην ψυχή σου; Να της επιτρέψεις να μην θέλει και να το εκφράζει, να ζήσει τη δική της αλήθεια και όχι τα πρέπει που της επιβάλλουν οι άλλοι; Mόνο τότε θα είσαι ελεύθερος. Και ευτυχισμένος.

Τα νέα ξεκινήματα της περιόδου μπορεί να είναι κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έχεις προγραμματίσει. Θα έρθουν τα ξαφνικά και τα απρόσμενα, και θα αλλάξουν τα πλάνα που μέχρι τώρα είχες. Είναι στο χέρι σου... Μπορείς να τα αποφύγεις ή να τα αξιοποιήσεις. Όλα γίνονται με την δική σου συμμετοχή, ακόμη κι αν δεν το παραδέχεσαι.

Ο Ήλιος, κυβερνήτης του ωροσκόπου στον χάρτη για την Αθήνα, μιλά για απρόσμενες καταστάσεις και ανατροπές που προκαλούν ένταση και νευρικότητα και που μπορεί να βιώσουμε σε κοσμικό επίπεδο.

Για αλλαγές και ανατροπές στις σχέσεις μιλά και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον χάρτη της Νέας Σελήνης. Σχέσεις που τελειώνουν με ξαφνικό τρόπο και σχέσεις που αρχίζουν εντυπωσιακά. Το θέμα σε όλα αυτά, ωστόσο, είναι η δική σου στάση και διαχείριση.

Την Πέμπτη ο Ερμής περνά σε ορθόδρομη πορεία, επαναφέροντας σταδιακά τις ισορροπίες στο διάστημα που ακολουθεί. Από τη Νέα Σελήνη επηρεάζονται θετικά οι Κριοί και Τοξότες του πρώτου δεκαήμερου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Θετικά νέα ξεκινήματα μπορούν να τους δώσουν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και στην προσωπική και στην επαγγελματική τους ζωή.

Οι Λέοντες καλό είναι να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα όταν κάτι δεν τους αρέσει ή τους αλλάζει το πρόγραμμα, αλλά να πάρουν τον χρόνο τους για να παρατηρήσουν τα όσα συμβαίνουν, αφού αυτά, αν και δεν τα περίμεναν, ίσως είναι ακόμη καλύτερα από αυτά που είχαν προγραμματίσει.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες στις ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια. Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2019 19:00:00